Şimdi Ara

One Big Happy (Elisha Cuthbert ve Kelly Brook )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
2
Favori
1.233
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  One Big Happy (Elisha Cuthbert ve Kelly Brook )

http://www.imdb.com/title/tt3501016/?ref_=nm_flmg_act_1

One Big Happy (Elisha Cuthbert ve Kelly Brook )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi olağan_şüpheli -- 24 Aralık 2014; 4:44:53 >

• Zevkle bekliyoruz
  • Kelly Brook için başlarım
  • Arkadaşlar izleyen var mı? Ben birazdan izleyeceğim editlerim

Çok komik değil klişe ve hafif şeyler bol ama karakterler çok iyi. Zaten ilk sezon 6 bölüm sanırım 2. bölüm çıktığında onu da bi izlerim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fortescue -- 20 Mart 2015; 5:28:29 >
  • Fortescue kullanıcısına yanıt
    iyi hatırlattın. indircektim unuttum.
  • Olmamış bu. Bence oyunculuklar çok zayıftı , şakalarında modası geçmişti. Ayrıca Kelly Brook'un sesinin ve aksanının bu kadar kötü olduğunu bilmiyordum. İlk bölümde iş yapacak tek şey Brook'un çıplaklığıydı onu da buzlamışlar zaten. Baya sahnede gösterdiler böyle hiç soymasalardı daha iyi olacaktı.Dizinin fazla devam edeceğini düşünmüyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ferhax

Olmamış bu. Bence oyunculuklar çok zayıftı , şakalarında modası geçmişti. Ayrıca Kelly Brook'un sesinin ve aksanının bu kadar kötü olduğunu bilmiyordum. İlk bölümde iş yapacak tek şey Brook'un çıplaklığıydı onu da buzlamışlar zaten. Baya sahnede gösterdiler böyle hiç soymasalardı daha iyi olacaktı.Dizinin fazla devam edeceğini düşünmüyorum.

dizinin tadımlık olacağını ve 2.sezonu göremeyeceğini düşünüyorum. zira aynı tarz komediden çokca var. ama devam ederse tadımlık olarak izlenir güzel dizi. ayrıca kelly brook un aksanı da güzel bence. altyazı gelseydi de TR izleseyeydik keşke.
  • quote:

Orijinalden alıntı: olağan_şüpheli

quote:

Olmamış bu. Bence oyunculuklar çok zayıftı , şakalarında modası geçmişti. Ayrıca Kelly Brook'un sesinin ve aksanının bu kadar kötü olduğunu bilmiyordum. İlk bölümde iş yapacak tek şey Brook'un çıplaklığıydı onu da buzlamışlar zaten. Baya sahnede gösterdiler böyle hiç soymasalardı daha iyi olacaktı.Dizinin fazla devam edeceğini düşünmüyorum.

dizinin tadımlık olacağını ve 2.sezonu göremeyeceğini düşünüyorum. zira aynı tarz komediden çokca var. ama devam ederse tadımlık olarak izlenir güzel dizi. ayrıca kelly brook un aksanı da güzel bence. altyazı gelseydi de TR izleseyeydik keşke.

Ben altyazılı izledim pm den link atayım istersen

• quote:

Orijinalden alıntı: Fortescue

quote:

quote:

Ben altyazılı izledim pm den link atayım istersen

gerçi izledim ama at yine de

• peşpeşe bölümlerin türkçe altyazısı yayımlanmış . kelly brooke ve elisha cubberte ilginiz varsa bir deneyin. ben tekrar indirip izlicem ilk bölümleri altyazı yok diye pek anlamamıştım. bu arada erkek oyuncuda brad pitti anımsattı ban baya beğendim. güzel bir karakter olmuş .
  •  One Big Happy (Elisha Cuthbert ve Kelly Brook )
  • 3. bölüm de bitti. ben sevdim.tadımlık güzel bir dizi olmuş. 2 .sezonu görmez gibime geliyor
  • sanırım sezon arasına girmiş. bende geri kalanı indiriyorum. bu arada reklam ama.lı sanırım kelly brook un çok fena resimleri dolaşıyor nette haberiniz olsun
  • olağan_şüpheli kullanıcısına yanıt
    dizi iptal edildi hocam

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: WISDOM

dizi iptal edildi hocam

kelly brook un memeleri de kurtaramadı ha ben 2.sezonu görür sonra iptal olur diyordum
  • quote:

http://tvbythenumbers.zap2it.com/2015/05/08/constantine-canceled-by-nbc-after-1-season/400900/

ne var ne yoksa iptal etmişler

Amerika'da karar dönemi, iptal edilen, onay verilen dizilerin açıklanma zamanındayız bütün kanallardan geliyor tek tek bilgiler

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 4 5 6 nın altyazısı yok. altyazısız izledim. güzel bağlamışlar sonunu.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.