Şimdi Ara

ONE A DAY ve CENTRUM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
15.730
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • amerikadan bu iki vitamini aldım tr ye göre çok daha hesaplı diye.bir tanesi genel bir tanesi bayanlara özel one a day.sormak istediğim bu vitamin kullanılabilirliği hakkında.doktorsuz kullanılabilirmi?ve sağlık açısından vücütta ilerki yaşlarda sıkıntı yaratır mı?

centrum hakkında bilgisi olan arkadaşlar var ise ve paylaşırsa çok sevinirim

selamlar

• Yapay Zekanın Yanıtı

ONE A DAY ve CENTRUM Hakkında Bilgiler

ONE A DAY ve CENTRUM, piyasadaki en popüler günlük vitamin takviyelerinden ikisidir. Her iki marka da, günlük beslenme ihtiyaçlarını karşılamaya yardımcı olacak çeşitli formülasyonlar sunmaktadır.

ONE A DAY

ONE A DAY vitaminleri, erkekler, kadınlar ve çocuklar da dahil olmak üzere farklı hedef kitlelerin ihtiyaçlarına uygun olarak tasarlanmıştır. "One a Day" adı, bu takviyelerin günde sadece bir tablet alınarak kullanılmasından gelmektedir.

• ONE A DAY Vitamin Kullananlar: ONE A DAY vitaminleri, beslenme eksikliklerini gidermek ve genel sağlığı iyileştirmek isteyen kişiler tarafından kullanılır. Bu vitaminler, çeşitli sağlık yararları sağlayabilir ve bağışıklığı desteklemekten kemik sağlığını geliştirmeye kadar geniş bir fayda yelpazesine sahiptir.
    • ONE A DAY Women's Kullananlar: ONE A DAY Women's serisi, kadınların özel beslenme ihtiyaçlarına yönelik olarak formüle edilmiştir. Bu vitaminler, kadınların menopoz ve hamilelik gibi yaşam evrelerinde karşılaştıkları ek hormonal ve beslenme zorluklarını karşılamaya yardımcı olur.

CENTRUM

CENTRUM vitaminleri de çeşitli hedef kitleler için farklı formülasyonlar sunmaktadır. Bu takviyeler, optimal beslenme desteği sağlamak için kapsamlı bir vitamin ve mineral karışımı içerir.

• CENTRUM Vitamin Faydaları: CENTRUM vitaminleri, güçlü bir bağışıklık sistemi, sağlıklı kemikler ve canlı bir cilt gibi çeşitli sağlık yararları sağlayabilir. Ayrıca, yorgunluğu azaltmaya ve genel zindeliği artırmaya yardımcı olabilirler.
    • CENTRUM Vitamin Ne İşe Yarar: CENTRUM vitaminleri, dengeli bir beslenmenin yerini almamakla birlikte, günlük besin alımını tamamlamaya yardımcı olur. Çeşitli vitamin ve mineraller içererek, vücudun düzgün çalışması için gerekli olan temel besinleri sağlarlar.

Hem ONE A DAY hem de CENTRUM vitaminleri, günlük beslenme ihtiyaçlarını karşılamaya yardımcı olabilecek yüksek kaliteli takviyelerdir. Hangi seçeneğin sizin için en uygun olduğunu belirlemek için doktorunuzla konuşmanız önerilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Merhaba... valla one a day günlük belli değerleri almak için alınıyo diye biliyorum .. centrum da öyle sanırım... yani yan etkisi olan vitamin ler değil bildiğim kadarıyla.. ama mesela pharmaton daha dirençli ve zinde kalmak için alınıyo .. ve 1 aydan fazla kullanılmaması gerekiyo... yani one a day ve centrum daha masum vitaminler diye biliyorum... geçen ezcaneye gitmiştim.... konuştum biraz... balık yağı falan da sordum .. bana şey demişti.. 1 ay centrum.. 1 ay balık yağı.. 1 ay boşluk ..sonra yine baştan devam edebilirsin demişti.. daha deneyimli kişilere sormak gerekir diye düşünüyorum... bi de solgar var... sitesine bak... çok ürünü var..
  • evet darkchild'in dedigi gibi SOLGAR urunlerine bakabilirsin. hatta, SOLGAR'in disinda, amerikan markasi olan GNC'ye bakmanda fayda var. bu urunler %100 dogal oldugu icin bi risk tasidigini dusunmuyorum. Tabi risk tasimamasi demek, senin bunyenin bunlarla %100 oraninda uyusacagi anlamina gelmiyor. Doktoruna danisarak bence mutlaka ama her gun mutlaka Fish-Oil (balik yagi), ve en azindan ekstradan bir sure de Ekinezya koku almanda fayda var.

GNC her ayin ilk haftasinda %20 indirim yapiyor, gidip bi bakin derin.
  • Ben hergün Centrum içiyorum, yaklaşık 3 aydır. Kendimi çok daha dinç hissediyorum. Erken yorulmuyorum. Net bir olumsuzluğunu görmedim ya da denk gelmedi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: fuducuk

Ben hergün Centrum içiyorum, yaklaşık 3 aydır. Kendimi çok daha dinç hissediyorum. Erken yorulmuyorum. Net bir olumsuzluğunu görmedim ya da denk gelmedi.

Ben de sınav zmaanı pharmaton alıyodum da baya dinç tutuyodu... ama centrum daha uzun süre kullanılabilir bişi sanırım...

*Bu arada havalar vbiraz serinleyince body'ye başlicam.. bana kilo aldırıcak vitamin hapları lazım... hergün balık yağı almayı düşünüyorum... 2-3 ay üst üste balık yağı hap ı almanın yan etksii yoktur heradle ya dimi..
  • quote:

Orjinalden alıntı: fuducuk

Ben hergün Centrum içiyorum, yaklaşık 3 aydır. Kendimi çok daha dinç hissediyorum. Erken yorulmuyorum. Net bir olumsuzluğunu görmedim ya da denk gelmedi.

Benimde öyle denilebilir
  • Benim ailem eczacı sana bu konuda biraz bilgi verebilirim.Centrumu bende kullanıyorum günde bir kere alıyorum.Bir zararını görmedim.Ailemde bir zararının olmayacağını söylüyor.One A Day da kullandım bir süre bunda da bir sorun yok.Solgar'ın bu konuda çok ayrıntılı ve işe yarar vitaminleri var çok çeşitli.Eczanelere söyleyip onu sipariş ettirerek getirttirebilirsin.Balık yağını ise asla yazın içmeni tavsiye etmem.Balık yağı sadece sonbahar ve kışın içilir!!!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Reasonable

Benim ailem eczacı sana bu konuda biraz bilgi verebilirim.Centrumu bende kullanıyorum günde bir kere alıyorum.Bir zararını görmedim.Ailemde bir zararının olmayacağını söylüyor.One A Day da kullandım bir süre bunda da bir sorun yok.Solgar'ın bu konuda çok ayrıntılı ve işe yarar vitaminleri var çok çeşitli.Eczanelere söyleyip onu sipariş ettirerek getirttirebilirsin.Balık yağını ise asla yazın içmeni tavsiye etmem.Balık yağı sadece sonbahar ve kışın içilir!!!

Neden ? ayrıca kilo almaya katkısı olur mu balık yağının ?
  • birşey soracağım, bunları neden kullanıyorsunuz?ilaç yerine mi yoksa vücuda destek için mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Celtic

birşey soracağım, bunları neden kullanıyorsunuz?ilaç yerine mi yoksa vücuda destek için mi?

İlaç başka bişey... aslında ilaçlar zehirdir... ilaç alınca iyi beslenmek v bol su içmek gerekir.. ama bu bahsettiğpm vitaminler günlü vitamin ihtiyacını karşılayan şeyler...
  • dinç tutuyor yazmışsınız ben çabuk yorulan biriyim buna etkisi olur mu?illa doktora mı danışmak gerekir kullanmak için?
  • quote:

dinç tutuyor yazmışsınız ben çabuk yorulan biriyim buna etkisi olur mu?illa doktora mı danışmak gerekir kullanmak için?

Evet bence danışmalısın Doktor'a danışmadan hiç bir şey kullanma
  • quote:

dinç tutuyor yazmışsınız ben çabuk yorulan biriyim buna etkisi olur mu?illa doktora mı danışmak gerekir kullanmak için?

Önce neden çabuk yorulduna dair doktora danışmalısın. Bu arada beslenme tipin nasıl? Bir çeşide ağırlık veriyorsan ya da karbonhidrat almıyorsan erken yorulmalar baş gösterebilir.
  • quote:

birşey soracağım, bunları neden kullanıyorsunuz?ilaç yerine mi yoksa vücuda destek için mi?

Bunlar ilaç değil beslenme destekleridir. Beslenme uzmanları günlük vitamin ve mineral ihtiyacımızı karşılayabilmemiz için (sıradan bir insan) hergün 5 porsiyon sebze ve meyve tüketilmesi gerektiğini söylüyor. Düzenli olrark tüketiyorum diyorsanız amenna ama tüketemeyen insanların bu tip destekleri alması sağlık açısından yararlıdır.
  • tamam, beslenme tipim iyi ya evde hergün ayrı yemek yiyorum allaha şükür ama zayıfım biraz bi de kansızlık var galiba o yüzden çabuk yoruluyor olabilirim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.