Şimdi Ara

Öndeki USB 1.1 Girişleri Çalışmıyor Yardım Edin -- Resimli --

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.586
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar neredeyse 15 aydır ön taraftaki usb girişleri çalışmıyor (1.1).Bu aralar bilgisayara bakım falan yapıyorum birşeyler öğrenmeye çalışıyorum kablolarını buldum diziliş sırası falan çizdim paintten acaba yanlışmı bağlanmış yoksa yanmış mı yada devre dışımı bilmiyorum ama bence bağlantıda bir hata var çünkü elektrik yok yani flash belleği yada mp3 çaları taktığımda eskiden ışığı yanar algılardı bi ara üst taraftaki bozuldu sonra ikidi birden gitti şuan elektirik yok işte çizim
    edit : resim yükleyemiyorum kusura bakmayın
    http://img51.imageshack.us/img51/125/usb11m.jpg

• güncel cevap bekliyorum

Orijinalden alıntı: Gumu$Kur$un

Arkadaşlar neredeyse 15 aydır ön taraftaki usb girişleri çalışmıyor (1.1).Bu aralar bilgisayara bakım falan yapıyorum birşeyler öğrenmeye çalışıyorum kablolarını buldum diziliş sırası falan çizdim paintten acaba yanlışmı bağlanmış yoksa yanmış mı yada devre dışımı bilmiyorum ama bence bağlantıda bir hata var çünkü elektrik yok yani flash belleği yada mp3 çaları taktığımda eskiden ışığı yanar algılardı bi ara üst taraftaki bozuldu sonra ikidi birden gitti şuan elektirik yok işte çizim
    edit : resim yükleyemiyorum kusura bakmayın
    http://img51.imageshack.us/img51/125/usb11m.jpg

sana yardımcı olmamalarının sebebi detaylı bilgi vermemen neyse:)

resimdeki semayı dene olmasssa anakartın modelini yaz ona gore şema çizerim sana

birde anakarta tek bir usb ni bağla önde 1 tanesını tek bağla bakalım ne olacak...

• burdaki kablo isimleri farklı bende 10 tane pin girşi var 8 tane kablo var anakart modelim Gigabyte GA-8S661FXM-775 (Everest reyiz saolsun) bide kardeş ben resimde adlarını verdim o isimleri göre sıralarmısın

burdaki kablo isimleri farklı bende 10 tane pin girşi var 8 tane kablo var anakart modelim Gigabyte GA-8S661FXM-775 (Everest reyiz saolsun) bide kardeş ben resimde adlarını verdim o isimleri göre sıralarmısın

UMARIM DOĞRUDUR NC BOŞ OLACAK :)

• Sorunu Hallettim koasrmtaanl saol KONU KİLİT

Sorunu Hallettim koasrmtaanl saol KONU KİLİT

nasıl haletın yaz da baskalarıda yararlansın benım verdıgım sıralama ilemi hallettin
  • evet onun gibi bişey başka sitelerden baktım sonra kabloların üstündeki yazılara bir daha baktım kısaca çizdim sonra 3 kulhü 1 elham okudum oklavayla power düğmesine bastım patlar felan diye korktum sonra oldu

evet onun gibi bişey başka sitelerden baktım sonra kabloların üstündeki yazılara bir daha baktım kısaca çizdim sonra 3 kulhü 1 elham okudum oklavayla power düğmesine bastım patlar felan diye korktum sonra oldu

Oklava konusunda ciddi misin :D
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.