Şimdi Ara

önde değilken 90'da forveti oyundan almak!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
297
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • mancini'nin 2 -3 maçtır yaptığı bu değişikliklere hiç anlam veremiyorum! iyi kötü bir futbol seyretmişliğimiz vardır galip gelmen gereken bir maçta son 2-3 dk.da forvetin oyundan alınıp yerine orta saha-libero vb. alınmasına hiç raslamadım. nasıl bir td'lük mantığıdır bu? samimane soruyorum bilen bir arkadaş açıklayabilir mi?

• En az 5 tane konu var bununla ilgili 90+2de gecen haftalarda iki oyuncu degistirdi yine berabere iken.fener macini sabırsızlıkla bekliyorum ne icat edecek bakalim o macta sabriyi orta öne filan alabilir surpriz bir hamleyle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet orada bende şaşırmıştım.bence drogba kızmakta haklı.
  • Uğur Meleke yazdı bununla ilgili birşeyler; İngiltere'de kazandığın 1 puan seni şampiyon yapabilir rekabet fazla ve mancini de böyle

düşünüyor...Olası bir kontra atakta yiyebiliceğimiz golü engellemek için soktu ceyhun'u dün...Ama burası Türkiye her

sezon 3+1 şampiyonluk adayı var 1 puan için değil 3 puan için mücadele etmelisin...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Brissie

Uğur Meleke yazdı bununla ilgili birşeyler; İngiltere'de kazandığın 1 puan seni şampiyon yapabilir rekabet fazla ve mancini de böyle

düşünüyor...Olası bir kontra atakta yiyebiliceğimiz golü engellemek için soktu ceyhun'u dün...Ama burası Türkiye her

sezon 3+1 şampiyonluk adayı var 1 puan için değil 3 puan için mücadele etmelisin...

Ne bizim taraftarda bunu anlayacak vizyon ve sabır var, ne de Mancini'de bu garantici tutumunu değiştirecek karakteristik yapı.

Adam City'de son dakika golüyle şampiyon oldu.Bu sene 2. direk gidecek şampiyonlar ligine.Şampiyonluk şansın zaten çok az.

Adamı yargılarken sanki karşındaki adam Ersun Yanal, Şenol Güneş, Fatih Terim'miş gibi yargılıyorlar.

Elin İtalyanı senin gibi hırsla bakmaz olaya.

Adam tabloya bakıyor.Şampiyonluk zor.2. olursam direk şampiyonlar ligindeyim.Hedef ne ? CL.Ben hedefi tutturdum mu ? Tutturdum.Bu kadar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Rhaegar Targaryen

quote:

Uğur Meleke yazdı bununla ilgili birşeyler; İngiltere'de kazandığın 1 puan seni şampiyon yapabilir rekabet fazla ve mancini de böyle

Ne bizim taraftarda bunu anlayacak vizyon ve sabır var, ne de Mancini'de bu garantici tutumunu değiştirecek karakteristik yapı.

Adam City'de son dakika golüyle şampiyon oldu.Bu sene 2. direk gidecek şampiyonlar ligine.Şampiyonluk şansın zaten çok az.

Adamı yargılarken sanki karşındaki adam Ersun Yanal, Şenol Güneş, Fatih Terim'miş gibi yargılıyorlar.

Adam tabloya bakıyor.Şampiyonluk zor.2. olursam direk şampiyonlar ligindeyim.Hedef ne ? CL.Ben hedefi tutturdum mu ? Tutturdum.Bu kadar.

Hedef 2. olmaksa 4-5 milyon euro alan antrenöre ne ihtiyacımız var, Yılmaz Vural da yapar onu .

• quote:

Orijinalden alıntı: Thingol

quote:

quote:

Hedef 2. olmaksa 4-5 milyon euro alan antrenöre ne ihtiyacımız var, Yılmaz Vural da yapar onu .

+939393952111

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yılmaz Vural Juventus'u eleyebilecek ise Chelsea'yi mutlak favori yazdırmayacak ise buyursun gelsin.
  • quote:

Yılmaz Vural Juventus'u eleyebilecek ise Chelsea'yi mutlak favori yazdırmayacak ise buyursun gelsin.

Konuyu saptırıyorsan ligden bahsediyoruz.

• quote:

Yılmaz Vural Juventus'u eleyebilecek ise Chelsea'yi mutlak favori yazdırmayacak ise buyursun gelsin.

E Fatih Terim de yarı finali zorladı ona bakarsan. Kendi efsanemizden bir artısı olmayan adamı mı layık görüyorsun Galatasarayımızın başına? Kusura bakma da bu biraz yabancı hayranlığı değil mi renktaş?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thingol

quote:

E Fatih Terim de yarı finali zorladı ona bakarsan. Kendi efsanemizden bir artısı olmayan adamı mı layık görüyorsun Galatasarayımızın başına? Kusura bakma da bu biraz yabancı hayranlığı değil mi renktaş?

Fatih Terim size göre efsane olabilir.Benim için Abel Xavier'den farkı olmayan birisi.3 kere Galatasaraylılık şöyledir Galatasaray beni bırakmadıkça ben Galatasaray'ı bırakmam deyip kaçıp giden adamdır kendisi.Hizmet kem küm ayağını da geçsin.Ortalama Anadolu topçusuyken Türkiye'de rte'nin belgeselinde oynayacak başbakanla ilişkileri olan bir insana dönüşmesi zaten ülkenin ne kadar moka battığının en güzel ispatıdır.

Mancini fan boyu değilimdir.Hatta adama City'den kıllığım vardır.Fakat ben elmayla armudu karıştırmıyorum.Futbolda önyargıyla yaklaştığım tek kişi Fatih Terimdir ki nedenini de yukarıda söyledim.

Bu arada Mancini geçen seneki Terim'den daha fazla puan topladı ligde ve Mancini göreve geldikten sonra oluşan tabloda Galatasaray 1. sırada.

Evet Mancini istenilen şeyleri daha tam manasıyla veremedi ama kesinlikle başarısız değil.

• Anlıyorum seni, tabii hataları olmuştur Fatih Terim'in de. Ama Galatasaray sevgisinden hiçbir zaman şüphe duymadım. Zamanında takımda para krizi çıktığında kendi cebinden çıkarıp verebilen bir adam. Kaldı ki 6 şampiyonluk, UEFA kupası, ŞL çeyrek finali gibi başarıları bize kazandırmış bir insana ben sadece minnet duyabilirim. Öteki türlüsü çok ağır vefasızlık.

Benim demek istediğim, elimizde olandan daha iyi bir hoca getiremiyorsak elimizdekini niye kovduk? Asıl problem bu.
  • quote:

bunu düşündü ise bu mancini hiç bizim ligi falan bilmiyor demektir!
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.