Şimdi Ara

Öncelik sıralaması nasıl acaba???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
928
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • slmlar şu sistemler arasında kaldımda bunları acaba bi sıralamaya sokabilirmiyiz???

JBS / JBS MHT-915 Speaker 415 Watt 5.1

Logitech / LOGITECH - Z2300 200W 2.1

Jazz / Jazz 9940 200W RMS Hoparlör Seti 200 W 5.1

LOGITECH - X-530 70W 5.1 SPEAKER

JBS / JBS K-366 Hi-Fi Sound System 2+3 müdür nedir

logitech / LOGITECH - Z-5300 280W 5.1

evet bunlar arasında gidip geliyorum bunları bir sıralamaya sokmak istiyorum.
    Amacım ses sistemini tüm özellikleriyle kullanabilmek mizikse müzik, sinemaysa sinema, oyunsa oyun. odamda etkili bir sistem istiyorum. yardımlarınızı bekliyorum...

• Merhaba dostum öncelikle foruma hoşgeldin Şimdi sıraladığım sistemlerin bazıları istediğin özelliklere zaten sahip değil o nedenle 2.1 leri direk çıkart listeden bence. Ayrıca jbs leride çıkar derim onlar hiç de kaliteli değildir. Yani görünümlerine aldanma.. Logitech x-530 uda çıkar listeden çünkü o sistem giriş seviyesi ve kısıtlı parası olan kullanıcılar içindir. Yani senin istediğin gibi çok etkili bir sistem değildir. Geriye z-5300 kalıyor onuda piyasa da bulman mümkün değil o nedenle ben sana yeni bir liste yapayım en iyisi

Logitech z-5500 isteklerini rahatlıkla karşılıyabilir
    Logitech z-5400 bu da isteklerini rahatlıkla karşılar z-5500 ile aralarındaki fark ses gücü ve subwoofer ının 6.5" olması.
    Creative megaworks thx550 şu anda vatan bilgisayar da bir kampanya var ve bu ürünün fiyatı 183dolar+kdv işini görür büyük ihtimalle.
    Birde Creative g500 var bu model hakkında da forumda epey bilgi var ayrıca kullanan arkadaşlara ürün hakkında soru da sorabilirsin Para verebiliyorsan z-5500 her türlü ihtiyacını rahatlıkla görür diyorum Hem güçlü hem de dijital bir sistem Kolay gelsin..

• bu verdiğin setler içinde en güçlü suba sahip olan z2300dür eğer bassı çok seven biriysen müzikte tercih edebilirsin
  • Bu konuların uzmanı wolverine mutlaka ona danış.Ama şunu söyleyebilirim bütün imkanlarını zorla Z5500 almaya bak çünkü en iyisi o.Daha üstü yok
  • Vaybe ne Z5500 müş harika bir şey bu ya
  • eğer iyi bi sistem istiyorsan daha doğrusu en iyi performansı hangisinden alırım diyorsan?önce odanın buyukluğunu dikkate almalısn eğer standard bi oda yani 15m2 geçmiyorsa ve eşya çoksa z5500 ü düşünme bence çok iyi bi sistem ancak yeterli verimi almayacağını düşünüyorum çünkü çoooookkkk güçlüonun yerine z5400,g500 veya mega arasında bi seçim yapmalısın sıralamasıda,

1.logitech z5400(en önemli özelliği digital olması)
    2.creative g500
    3.creative megaworks thx550

bu benim seçimim bunlara bakabilirsin ayrıca hangi seti almayı düşünüyorsan mutlaka almak istediklerini yakından dinleyerek seçim yapmanı öneririm umarım yardımcı olabilmişimdir ne alacaksan şimdiden hayırlısı olsun arkadaşim

• teşekkür ederim hoşbulduk :) .
    Ylanız birde şöyle bir durum var ben sistem almak istiyorum diyince herkes sağolsun yardımcı olmuş ama en uç noktlar yazılmış benim yapmış olduğum listede tamamen iptal olunca (işine yaramaz denince) ortada kaldım. benim ödemeyi düşündüğüm fiyat 300 ytl civarı buna göre bir seçim yapmak istiyorum odam 12mkare 700-800 ytllik sistem çok gelir bana :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Olgaç Coşan -- 13 Ekim 2006; 3:06:42 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • o zaman en iyi seçim bence creative megaworks thx550 olacaktır
  • eğer butçen 300ytl ile sınırlı ise ozaman creative g500 ve thx 550 modellerini dinlemeni öneririm iki si arasında bi seçim yapabilirsin şu anada vatan da 199$ çunku
  • megaworks thx 550 iyi bir seçim olur ama param var daha iyisini istiyorum dersen z-5500
  • GIGAWORKS THX G500 5.1 SPEAKER
    http://www.vatanbilgisayar.com/product_details.aspx?I_ID=19851
    bunu almaya karar verdim herkese çok teşekkürler :) inş işime yarar

bu arada buna bi ses kartıda lazımdır sanırım başka konu açmıştım ama :) 20 ytl lik bi ses kartı yetermi buna acaba????
  • quote:

Orjinalden alıntı: Olgaç Coşan

GIGAWORKS THX G500 5.1 SPEAKER
    bunu almaya karar verdim herkese çok teşekkürler :) inş işime yarar

bu arada buna bi ses kartıda lazımdır sanırım başka konu açmıştım ama :) 20 ytl lik bi ses kartı yetermi buna acaba????

20 ytl mi naaptın abi sen ya onu x fi extreme music veya audigy2 zs tam olur ama audigy2zs yi zor bulursun gibime gelio

• quote:

Orjinalden alıntı: @armagedon@

20 ytl mi naaptın abi sen ya onu x fi extreme music veya audigy2 zs tam olur ama audigy2zs yi zor bulursun gibime gelio

abi asıl sen ne yaptın :) 300ytl lik sistem alıyorum ona bida gidip 300ytl ses kartımı alıcam :) yapma etme ses kartına 300ytl verirmiyim ben :)
  • Creative Audigy value
    bu ses kartı bu sistem için yetersizmi gelir almama ddeğmezmi bu ses kartıyla :(:(:(

• HERKESE ÇOK TEŞEKKÜRLER GİGAWORKS E GEÇ KALDIM MALESEF :(
    MEGAWORKS THX550 ALDIM :)
  • JBS mht 915 kullanıorm bnce logitech z5500 kadar iyi olmasada gercekten cok gzl tiz bass ayarı 2+1 ve 5+1 seçenei fln war 50 watt rms gücünde uyduları war uyduların dandik olduğunu düşünüyodum ama açtım baktım gercek tweeter olduğunu gördüm,gelelim woofer a 150 watt rms! 20 cm,sesi köklediğinizde distorsiyon oluor ama sony mp3 player ımı bağladıım zaman olan oluor:D mutfaktaki tencereleri çatal kaşıkları titretior,alet notebook uma bağlı bnce ses kartı dandik olmasına rağmen iyi perf. werior;) daha önce creative audigy value ile kullandım ve iyi perf. aldm filmlerde 5+1 modunda,müzik dinlerken 2+1 modunda dinliorm.Ama uydular büyük olduuundan dolayı yer sıkıntısı olabilior...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.