Şimdi Ara

Önceki sezon gümüş bitirdim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
168
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bayadır oynamıyordum şimdi elohelldeyim afk olsa iyi adam ben feedliyorum diye giriyor
    Her neyse olayı çözdüm takımda kavgayı önlerseniz win garanti
    6 win 0 lose gidiyorum
    Oyuna giriyorsunuz knklar nasılsınız sonra oyun içinde süpersin 1 numarasın ne kastın öyle fena vuruyorsun diyip gaza getiriyorsunuz free win alıp oturuyorsunuz

Siz okumayın lan support lux oynamak suç mu gümüş olabilirim siz hepiniz challengersanız ben ne yapayım benim ligimde taşıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheContact -- 31 Ocak 2016; 15:00:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• TheContact kullanıcısına yanıt
    sabah övdüm bende 2 kisi afk kaldı napmalıyım seri oyunumda yapılır mı bu ya
  • okarawn kullanıcısına yanıt
    Size önerim sup mid seçin lux oynayın
    TheContact geçmişime bakarsanız görürsünüz aslında kazanmak çok kolay yeterki takımda kavga olmasın

• OKUMAYIN SUPPORT LUX

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Silverden tavsiyeler: support lux
  • Kazancaksam benim tasimam lazim kimseyi tasimasi icin pohpohlayamam ben afk derse bb derim haa gercekten iyi oynadiysa hll wp yazarim

• a : oo kardeşim mükemmel oynuyorsun.

b : sanane o*
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: reaktonis

Kazancaksam benim tasimam lazim kimseyi tasimasi icin pohpohlayamam ben afk derse bb derim haa gercekten iyi oynadiysa hll wp yazarim

hll
  • quote:

Kazancaksam benim tasimam lazim kimseyi tasimasi icin pohpohlayamam ben afk derse bb derim haa gercekten iyi oynadiysa hll wp yazarim

wp
  • her zaman tutmuyor.
    geçenlerde low braumun tekini övüyordum oo kardeşim çok iyiydi hareket falan filan.ama adam tam bir low.
    adam aşırı gaza gelmiş sanırım.sövmeye başladı. lowlar taşıyorum sizi falan yazmaya başladı .d
  • quote:

bb

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.