< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ua-87 -- 15 Nisan 2025; 18:25:45 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Önce oynadığı diziden çıkardılar sonra oynadığı tiyatro oyununu iptal ettiler

-
-
Faşizmi artık iliklerimize kadar yaşıyoruz.
Sadece iktidarı eleştirdiler diye insanları zalimce susturmaya, bitirmeye çalışmak…
Bu, Putin’in sisteminden ne farkı var?
Farklı ses kalmasın istiyorlar.
Zaten Putin şu an ayakta alkışlıyordur🫠
Nefes alma bu ülkede ya bizdensin ya yoksun bizden olmayanı bertaraf ederiz diyen sisteminiz batsın te zamanda
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naruto45 -- 16 Nisan 2025; 8:57:31 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
kendi kendilerini ifşalama pahasına boykot edileceklerini bilmeme ihtimalleri yok diye düşünüyorum. demek ki iktidardan alınan teşviklerin etkinliklerin gelirinin yapılacak boykottan ağır basacağını düşünüyorlar. bize de risk analizlerini haksız çıkarmayıp, yapacakları etkinliklere gitmemek düşer.
-
Bunun doğruluğunu savunanların toplumda önemli bir yüzdeye sahip olduğu maalesef gerçek.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Konser, tiyatro, sinema vs. bu tip kültürel etkinlikler genel itibariyle muhalifler talep ediyor. Bu tip yerlere de orta gelir kuşağı ağırlığı beyaz yaka gider. Kısaca eline boş kahve bardağı ve d&r poşeti olan tayfanın desteği bi yere kadar. Kısaca canları bilir... Denemesi bedava.
-
Yaw arkadaş bu adamlar senin oylarin olmadan iktidar olmaz algısı boşuna neden o zaman hala iktidarlar?
Marjinal, süper bir dehşet akıllı kesimiz biz olmadan olmaz dediğiniz şeyler yüzünden bu adamlar hala ikt
Okuduğun yazıyı anladığından emin misin?
-
Konu tiyatro, konser vb. sizin bilmediğiniz etkinlikler. Ve acı bir gerçek, evet dünya görüşü olan hayattan zevk alan insanlar bunu tercih eder, diğer acı gerçek ise evet bu tip etkinliklere katılanların zeka seviyesi göreceli olarak yüksektir. İktidar olması iyi olması anlamına gelmiyor, her halk doğru tercih yaptığı da
Akp içinden ilk defa biri doğru konuşmuş
Fatih Şahinyoutube
Enerji ve tabii kaynaklar bakanı Taner Yıldız: eğitim seviyesinin arttıkça ak partinin hitap ettiği alanın daha da daraldığını görüyoruzhttps://www.youtube.com/watch?v=Cn2-QhSUFU8
-
Nasıl bir genelleme bu
madem çok zeka seviyeler yüksek neden iktidar olamıyor, zeka ölçüsü tiyatro sinema mi gitmek
Eğitim seviyesi düştükçe oylarımız artıyor diyen bir akepeli bakan vardı. Eğitim seviyesini günümüzde eğitim kalitesi olarak da ele alabilirsin, çünkü tabela üniversitesi ve boş boş mezun kusan üniversitesi (?) kaynıyor memleket. Bir de yine TV'lerde cahilliği güzelleyen sözde profesörler filan da vardı. İşte nasıl iktidar olunurun cevabının bir kısmı burada.
Adamın bir önceki mesajında söylemek istediği şey başka bir şeydi orada konuyu "o zaman neden iktidar olamıyorlar"a getirmişsin. Adamın anlattığı şeyle senin sorduğun şey pek alakasız olmuş.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 16 Nisan 2025; 6:4:35 >
Su yukarida koydugum videonun hakkini veriyorsun.
Yahu hadi yazilanlari anlamiyon, bari kendi kafandan yazdiklarinin bi anlami olsun..
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bak , sürekli eğitimli insanlar yapar toplum da geri zekalı, kimse bizden marjinal olamaz vs tarzı konuşuyor
Eğitim seviyesi mi ? Ak parti nerdeyse herkesi üniversite mezunu yaptı
eski kuşak ise CHP'li
Bence tr de kartlar öyle basit bir mantıkla işlemiyor şayet dediği doğru olsaydı Muharrem İnce cumhurbaşkanlığı yapıyordu
Ben de diyorum ki adamın söylediği şeyi -tabii doğrudan değil, dolaylı olarak- eski bir AKP'li bakan doğruluyordu. Yani oy verenlerden bahsederken. Geri zekalı demiyor belirli bir eğitim seviyesinden bahsediyor.
x (formerly twitter)
Arşiv Unutmaz (@ArsivUnutmaz) on Xhttps://x.com/ArsivUnutmaz/status/1356530151132172288Evet bu söylediğin şeye de cevap verdim az önce içi boşaltılmış adı üniversite olup binadan apartmandan hallice yapılara üniversite diyorsan evet üniversiteden bol bir şey yok. Torpille getirilip maaş alan akademisyenlere akademisyen, prof ünvanı dağıtılanlara prof diyorsan evet profesörden bol bir şey yok. Niteliğe değil niceliğe bakıyorsan evet AKP döneminde daha fazla üni olduğunu söyleyebilirsin.
İstatistiksel olarak adamın dediği muhtemelen doğru. Seçimi kazanmak ise günümüzde halka vereceğin rüşvetlere ve medya propagandasına bakıyor. Medyanın ipini tutan algıyı yönetir ve cahile algı yönetimi yapmak daha kolaydır. Muharrem'in elinde medyanın ipi yoktu. Tabii başka sebepler de var da uzun uzun yazmaya gerek yok.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
-
Onlar boykot ediyorsa , biz de boykot ederiz.
boykot hassasiyeti önemli.
-
Yetmez ama evet devam...
-
Nasıl yani?
Faşizmi artık iliklerimize kadar yaşıyoruz.
Sadece iktidarı eleştirdiler diye insanları zalimce susturmaya, bitirmeye çalışmak… Bu, Putin’in sisteminden ne farkı var? Farklı ses kalmasın istiyorlar. Zaten Putin şu an ayakta alkışlıyordur🫠 Nefes alma bu ülkede ya bizdensin ya yoksun bizden olmayanı bertaraf ederiz diyen sisteminiz batsın te zamanda |
Konu tiyatro, konser vb. sizin bilmediğiniz etkinlikler. Ve acı bir gerçek, evet dünya görüşü olan hayattan zevk alan insanlar bunu tercih eder, diğer acı gerçek ise evet bu tip etkinliklere katılanların zeka seviyesi göreceli olarak yüksektir. İktidar olması iyi olması anlamına gelmiyor, her halk doğru tercih yaptığı da Akp içinden ilk defa biri doğru konuşmuş ![]() Enerji ve tabii kaynaklar bakanı Taner Yıldız: eğitim seviyesinin arttıkça ak partinin hitap ettiği alanın daha da daraldığını görüyoruz https://www.youtube.com/watch?v=Cn2-QhSUFU8 |
Bunun doğruluğunu savunanların toplumda önemli bir yüzdeye sahip olduğu maalesef gerçek.
|
Su yukarida koydugum videonun hakkini veriyorsun.
![]() Yahu hadi yazilanlari anlamiyon, bari kendi kafandan yazdiklarinin bi anlami olsun.. ![]() |
Konser, tiyatro, sinema vs. bu tip kültürel etkinlikler genel itibariyle muhalifler talep ediyor. Bu tip yerlere de orta gelir kuşağı ağırlığı beyaz yaka gider. Kısaca eline boş kahve bardağı ve d&r poşeti olan tayfanın desteği bi yere kadar. Kısaca canları bilir... Denemesi bedava. |
kendi kendilerini ifşalama pahasına boykot edileceklerini bilmeme ihtimalleri yok diye düşünüyorum. demek ki iktidardan alınan teşviklerin etkinliklerin gelirinin yapılacak boykottan ağır basacağını düşünüyorlar. bize de risk analizlerini haksız çıkarmayıp, yapacakları etkinliklere gitmemek düşer. |
Okuduğun yazıyı anladığından emin misin? |
Eğitim seviyesi düştükçe oylarımız artıyor diyen bir akepeli bakan vardı. Eğitim seviyesini günümüzde eğitim kalitesi olarak da ele alabilirsin, çünkü tabela üniversitesi ve boş boş mezun kusan üniversitesi (?) kaynıyor memleket. Bir de yine TV'lerde cahilliği güzelleyen sözde profesörler filan da vardı. İşte nasıl iktidar olunurun cevabının bir kısmı burada. Adamın bir önceki mesajında söylemek istediği şey başka bir şeydi orada konuyu "o zaman neden iktidar olamıyorlar"a getirmişsin. Adamın anlattığı şeyle senin sorduğun şey pek alakasız olmuş. |
Benzer içerikler
- yetmez ama evet nedir
- spiker maaşları
- biyoloji bölümünden tıp fakültesine geçiş
- discord açılmıyor
- migpack apk
- yapay zeka tahlil sonuçları
- imei kaydı kaç tl
- togg renk seçenekleri
- savunma sanayi hisseleri
- en iyi hava durumu uygulaması
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X