Şimdi Ara

Onboard ses kartı nasıl iptal edilir??????

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
446
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yeni ses kartı alacağım ama benim anakarttaki ses onboard ben bunu nasıl disable ederim.Bios ta hangi başlık altında iptal edilebiliyor.

• ac97... diye bir şey var onu disable yapcan

advanced bios features te olması lazım ama tam emin değilim
  • "Chipset features setup" ya da "advanced features" kısmında olmalı.Tek tek bakarsan bulursun bence.
  • advanced bios features ta ac97 bunu disable yapcan...
  • chipset configirationun ıcınde olması lazm dısable yapcan sesı
  • Valla benimde iptal etmem gerekıyor ama biostan filan cakmıyorum.En ıyısı ben bi format atayım
  • ikisini aynı anda kullanbilirmizki
    olomazmı olsa iyi olur ext. seskartlarında iksi birden kullanılabilirmi?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ses kartı tavsiye
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bilgisayar açılırkem dell e basacan.sonra bios çıkıyor
    oradan device configuration bölümünde onbord peripheral resource control de onbord ac97 yi disable yapacan
    format çekmekle bios değişmez,alper arkadaş!
  • quote:

Orjinalden alıntı: Alper_gs

Valla benimde iptal etmem gerekıyor ama biostan filan cakmıyorum.En ıyısı ben bi format atayım

epprom a mı format atacan muhahahahaahahahahahahha
  • Aygıt yöneticisinden kaldır ben öyle yaptım.
  • Ya niye oyle diyosunkı Format attıgımda ses kartını tanımıyor ama.Dolayısıyla onu tanıtmadan dıgerını yukleyecegım.Zaten format atmam geerekıyor.Bir sürü virüs girdi sildim ama yinede çökerttiler bilgisayarı
  • ikisi aynı anda kullanılır ama ıkısınden aynı anda ses cıkmaz sadece gırıs hattını kullanırsın cıkıs hattını kullanamazsın teorık olarak mesela onboard a mıcrofonu takıp harıcıdende sesı takıp kulanabılırsın anca bole ıkısını aynı anda kullanırsın!
    kullanmak ıstemeyen arkadaslar biostan yapamam diyorsanız format attıktan sonra anakart driverlerini yuklerken ya ses kartının driverini kurmayın yada aygıt yonetıcısınden surucuyu kaldırın daha basıtıde bu!
  • kardeş bilgisayarının power tuşuna basar basmaz klavyedeki del tuşuna bas ankartın setup menüsü gelecek
    karşına mavi bir ekran böle award bios falan yazar nese burdan onboard device diye bir şecenek var onu seçip burdan realtek advanced hd yazan menüyü disable yaparsan oılur sonrada eski driverları kaldırmam,n kalıyo bunuda windowstan yapcan ok.hadi kolay gelsin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.