Şimdi Ara

Onboard notebook ekran kartı(hem danışma hem sorun)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
267
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • abilerim yaklaşık 1,5 yıl önce annem karne hediyesi diye daha iyi olduğunu düşünerek kasayı babama sattırmış ve bana notebook almış. Grundig arçelikten almış 1300 tl civarıydı galiba taksiti yeni bitti ve kol aldım falan oyun merakı başladı bütün çocuklarda olacağı gibi. Remember Me hafif donma 1366x768 minimum grafik az donuyor pes 13 ise orta özellikte yine aynı çözünürlükte hiç donmuyor. gta ıv eflc var commandline ile medium özellikte biraz kasıyor. Ve playstation 4 xbox one reklamlarından haberlerinden etkilenerek ve sarı ışıklı eski ps3müde düşünerek blur ve mortal kombat komplete edition aldım. blur son çözünürlük mininmum grafiklerde az kasıyor fakat en çok açılmasını istediğim mortal kombat komplete edition ise grafic card is not supported hatası alıyorum. şimdi bu konunun benzeri ve sorcağım soru var. cevabında sorun var ama. ben bugün 2 internet kafeye 1 tanede bilgisayarcıya sordum onboard ekran kartım var harici yok ekran kartım intel hd graphics 3000 işte bilgisayarın özelliklerini saydım ve 512 mb oyun için ekran kartı takılabilirmi diye sordum hepside takarız dedi ? eve gelince tekrar baktım bütün konularda nerdeyse hepsinde takılamaz mümkün değil gibi şeylerle karşılaştım. adam fiyatını bile verdi internet kafe 155tl bilgisayarcı 135 tl dedi 512 mb için.

şimdi 2 sorum var güvenip götürüyüm denesinler mi?

yoksa satıp güçlü bir masaüstü bilgisayar bulabilirmiyim 2. el 0 farketmez yani minimum 2-4 gb ram 1gb oyun için ekran kartı 2.2 ghz i5 yada i3 farketmez bu özelliklerde bulabilirmiyim. notebooku satıp.

yanlış yere yazdıysam özür dilerim ekran kartı bölümüne yazılır diye umduğum için buraya yazdım şimdiden teşekkürler.

• laptop olduğunu söyledin ve takarız mı dediler ?

laptopta daha önceden ekran kartı yoksa giriş yeri de yoktur muhtemelen. nereye takacak o internet kafeci ekran kartını ? bunu da sordun mu ?

laptopu bozar eline verirler enkazını diye düşünüyorum.

hd3000 intel varsa zaten takacağın 512mb ekran kartı daha iyi olmazkolay kolay.

dediğin oyunu da araştırdım. yüksek ekran kartı isteyen bir oyun değil. yani ekran kartı ile alakası yok.
    çok kişi aynı hatayı almış. çözümü varmış :http://www.oyyundestek.com/2013/07/mortal-kombat-komplete-edition.html
    olmazsa biraz araştırırsan başka çözüm bulursun.

Phanteks P360A Enermax RevDfx1350w // i5 13500 // GB z790 D // Patriot Viper 6000 // Gigabyte 9070xt Aorus Elite // Crucial P3 Plus 1TB // Samsung Odyssey G5 32// Logitech G213 + Razer Deathadder V2 X HyperSpeed // Creative G6 + Takstar GM200 // S24 Ultra 12/256 Tit Black //
    _______ Odtü Matematik-BÖTE-İktisat-Tıp Fakültesi + Ekonomi YL _______ Life is just life. No more expectation! /b]

• Şimdi ekran kartın otomatik 32mb falan tanınıyordur hani ramden paylasım almadıgında olan belleği o işlemci içinde oyunsa mb a bakıyor 32 he açmaz bu bunu diyip kapanıyor sorun bi ara pes gibi oyunlardada vardı sonra düzeldi... Eğer performansından memnunsan hani sıkıntın yoksa değiştirme 1 oyun için kalsın elinde kullan... o oyun için çözüm bulursun illaki ama diğer soruna gelince onu 800-900 liraya satsan 2.el çok güzel bir bilgisayar alabilirsin forumdan bahsettiğin oyunları high oynayacak... forum amd sistem dolu i5 2500k larla dolu... güzel bitane x4 yada 2500 2400 bulursun ekran kartlı hazır sistem toplama format derdi bile olmaz sana alır çatır çatır kullanır oynarsın... :) monitör klavye mouse toplu satanlarda var daha kötü bir sistem olur ama ek masraf çıkmaz...

AMD Ryzen 5 5500 // MSI B550 Gaming // 1x16Gb Kingston 3200Mhz // 500GB Kioxia Nvme // Sapphire RX6600 // Corsair Graphite 230T // 600W Zalman Psu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    eski pc için ekran kartı
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.