Şimdi Ara

ONBOARD - HARİCİ EKRAN KARTI GEÇİŞİ - ACİL YARDIM !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
196
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar dün Asus K55VJ-SX182H modelini aldım. Bütün uygulamaları, driverları vs kurdum. Ekran performansı ve renklerinden memnunum. Hitman Absolution yükledim ve high da, oyunun benchmark'ında 25 civarı fps aldım. Görüntüler oldukça güzel gözüküyor; aygıt yöneticisinde hem Intel HD 4000 hem de GT 635M çalışır ve güncel durumda gözüküyor ama dxdiag'da ekran kartı Intel HD 4000 olarak gözüküyor.

Benim soracağım; GT 635m kendiliğinden mi devreye giriyor otomatik olarak yoksa bu Intel HD 4000'in performansı mı? Eğer kullanamıyorsam asıl ekran kartını, onboard'dan gt635 m'e nasıl ve nereden geçiş yapabilirim? Acil yardımlarınızı bekliyorum, teşekkürler...

• Merhaba,

Denetim masasında ekran kartı yazılım paneli vardır, oradan uygulamalara özel hangi grafik kartını kullanacağını belirleyebilirsin. Şayet uygulama harici karta ayarlıysa, otomatik olarak kendisi o uygulama çalıştığı zaman geçiş yapmaktadır.

Sistem yüksek grafik uygulamalarını çalıştırmadığı zaman tasarruf sağlamak için on boarda geçiyordur.
  • Tabi ki de otomatik geçiş yapıyor. Zaten otomatik geçiş yapmasa onboard ile bahsi geçen oyundan o fpsi alamazdınız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.