Şimdi Ara

Onboard ekran kartı yandı, harici ile kullanıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
176
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Asus k555l modelindeki bilgisayarıma, yaklasık 2 hafta önce hdmi kablosundan meydana gelen kısa devre sonucu onboard üzerindeki ekran kartına zarar geldi, bu söylediklerim teknik servis tarafından bana söylenen seylerdir ne yazık ki fazla bir bilgi birikimim yok bu konuda.Şu an onboard ekran kartımı (intel hd 4400) devre dışı bıraktım ve harici olan ekran kartımı (nvidia 840m) kullanıyorum.Uzun vadede veya su an icin herhangi bir sıkıntı yaşar mıyım ? Eskisine nazaran biraz daha yavas calısıyor gibi geliyor bilgisayarım, ssd almıstım takmaya nasip olmadan bu sıkıntılar cıktı meydana.Ssd yi taksam farkeder mi dersiniz ? Geneli itibariyle işimle alakalı olarak premiere kullanıyorum herhangi bir sıkıntı yasamadım su an ama onboard ekran kartını devredısı bırakıp harici ekran kartını kullanmak herhangi bir sıkıntı yaratacak mıdır benim icin ? malum fiyatlar cok yükselmisken yeni bir laptop almak ciddi masraf demek.Cevaplarınız icin simdiden tesekkürler.

• onboard ekran kartı dediğiniz işlemciye entegre grafiktir. yani onun bozulması işlemcinin bozulması anlamına gelir.
    hdmı portu arızası anakart arızasıdır.
  • Bahsettiğiniz görüntü aygıtı (hd 4400) işlemciyle birleşiktir. Sadece onun bozulup işlemcinin çalışmasına anlam veremedim açıkcası.
    Eğer servisin dediği doğruysa şöyle bir soru ortaya çıkıyor. Format attıktan sonra görüntü nasıl gelecek? Çünkü nvidia sürücüsü henüz yüklenmemiş oluyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.