Şimdi Ara

onboard ekran kartı overclock olur mu?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
802
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evet arkadaşlar benim sorum bu onboard X200'e o/c olur mu?? eğer oluyorsa hangi programı kullanmalıyım??

şimdiden teşekkürler!

• up

arkadaşlar cevap bekliyorum
  • olur ama detay veremicem arkadaş yapıordu
  • ati tool ile bi ihtimal dene
  • Arkadaşlar yanıltıcı şeyler yazmayın. On board ekran kartı ati ise ati tool ile, nvidia ise (ki hiç bir yerde görmedim) riva tuner ile overclock yapabilirsin. Fakat üzerinde intel çipsetli on board ekran kartlı anakartlarda overclock yapamazsın. Çünkü intel OC u tasvip eden bir firma olmadığı için böyle bir yazılım yok.
  • Yapsan ne fark edecek? Ancak 2-3 fps oynarsa oynar.Onbord ekran kartına oc hiç duymadım bugüne kadar yapan biri varsa anlatsın öğrenelim.
  • onboardda ne bellek varki sistemın ramınden bellek gormuyormu? core desen yongayı kullanmıyormu? bence tehlıkelı işlere girme. anakart bu!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Gerçekten O/C yapmak için mi soruyorsun, yoksa maksat geyik mi olsun diye soruyorsun
  • KAYDA DEER BİŞİ OLMZ
  • quote:

Orjinalden alıntı: redblood

Gerçekten O/C yapmak için mi soruyorsun, yoksa maksat geyik mi olsun diye soruyorsun

ne alaka dostum baydı bu carbon'da düşük fps lerde sürünmek
  • Valla o/c yapsan bile carbonda çok gözle görülür birşey değişeceğini sanmıyorum...
  • quote:

Orjinalden alıntı: aXy - uGr

quote:

Orjinalden alıntı: redblood

Gerçekten O/C yapmak için mi soruyorsun, yoksa maksat geyik mi olsun diye soruyorsun

ne alaka dostum baydı bu carbon'da düşük fps lerde sürünmek

Dostum bence bu işe girme derim...Ver bi 50$-60$ al O/C kapasitesi olan bi kart...Veer voltajı verr gazı ama dikkat et yanmasın

• benim bios overclock seceneklerinde var yüzde 50 ye kadar overclock yapabiliyorum ama cok etkili olmuyor sonucta overclock yaparsan üzerideki metal soğutucuyu çıkarıp iyi bi fan takman gerekir fakat uğraştığına değmeyeceği için kimse yapmaz.Ben yüzde 20 o.c kullanıyorum ama bi farkını görmiyorum
  • demek ki sadece hayal benimki en iyisi yeni bir kart almak

herkese yardımlarından dolayı sonsuz teşekkürler
  • kardes onboard vga lar sistem remini kullandigi icin, sistem bellegini hilandirdiginda otomatikmen vga bellegi de hizlanir:D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.