evet arkadaşlar benim sorum bu onboard X200'e o/c olur mu?? eğer oluyorsa hangi programı kullanmalıyım??
şimdiden teşekkürler!
up
arkadaşlar cevap bekliyorum
olur ama detay veremicem arkadaş yapıordu
ati tool ile bi ihtimal dene
Arkadaşlar yanıltıcı şeyler yazmayın. On board ekran kartı ati ise ati tool ile, nvidia ise (ki hiç bir yerde görmedim) riva tuner ile overclock yapabilirsin. Fakat üzerinde intel çipsetli on board ekran kartlı anakartlarda overclock yapamazsın. Çünkü intel OC u tasvip eden bir firma olmadığı için böyle bir yazılım yok.
Yapsan ne fark edecek? Ancak 2-3 fps oynarsa oynar.Onbord ekran kartına oc hiç duymadım bugüne kadar yapan biri varsa anlatsın öğrenelim.
Gerçekten O/C yapmak için mi soruyorsun, yoksa maksat geyik mi olsun diye soruyorsun
KAYDA DEER BİŞİ OLMZ
quote:
Orjinalden alıntı: redblood
Gerçekten O/C yapmak için mi soruyorsun, yoksa maksat geyik mi olsun diye soruyorsun
ne alaka dostum baydı bu carbon'da düşük fps lerde sürünmek
Valla o/c yapsan bile carbonda çok gözle görülür birşey değişeceğini sanmıyorum...
quote:
Orjinalden alıntı: aXy - uGr
quote:
Orjinalden alıntı: redblood
ne alaka dostum baydı bu carbon'da düşük fps lerde sürünmek
Dostum bence bu işe girme derim...Ver bi 50$-60$ al O/C kapasitesi olan bi kart...Veer voltajı verr gazı ama dikkat et yanmasın
benim bios overclock seceneklerinde var yüzde 50 ye kadar overclock yapabiliyorum ama cok etkili olmuyor sonucta overclock yaparsan üzerideki metal soğutucuyu çıkarıp iyi bi fan takman gerekir fakat uğraştığına değmeyeceği için kimse yapmaz.Ben yüzde 20 o.c kullanıyorum ama bi farkını görmiyorum
demek ki sadece hayal benimki en iyisi yeni bir kart almak
herkese yardımlarından dolayı sonsuz teşekkürler
kardes onboard vga lar sistem remini kullandigi icin, sistem bellegini hilandirdiginda otomatikmen vga bellegi de hizlanir:D
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme