Şimdi Ara

Ona hiçbir zaman güvenme.. (34. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.399
Cevap
127
Favori
77.218
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
85 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İyi geceler arkadaşlar; Ona hiçbir zaman güvenmeyin derim. En azından ben güvenmiyorum artık ne zamandır. Ve aklımı kurcalayan birşey var. Siz olsaydınız ne yapardınız?

Burada bahsi geçen çoğu ilişki gibi, hayallerle, mutlulukla başlayan, sevda sözcükleri-birliktelik yeminleriyle, asla ayrılamayız sözleriyle devam eden bir ilişki ve ailelerin de ilişkiye dahil olması ,herkesin bundan memnun olması ve en sonunda nişan töreninin olması. Ne olursa olsun asla ayrılamam yeminleri özellikle. Buraya kadar iyi hoş . Nişandan yedi gün sonra gelen bir mesaj... Bu mesaja tavrınız ne olurdu?

''Konu komşu ailelerimizin uyum sağlayamayacağını söylüyor, neden bu kadar acele ettiğime şaşırıyor, yaşadığım yerin en iyi okullarında okuduğumu, herkesin bana gıptayla baktığını söylüyor, evlendiğimde çok üzülüp ağlıcağımı söylüyor, bi çikolata bi çiçeğe neden hemen nişanlandığıma şaşırıyor, annemi arayıp baskı yapıyorlar, annem bu yüzden gece uyuyamamaya başladı, anti depresan kullanıp uyumaya çalışıyor devamlı. Çok üzülüyorum artık bu duruma. ''

Bu mesajın atıldığı gün boyu hep morali bozuktu. Bu mesaja kadar aileler arasında sorun,anlaşamamazlık yoktu. Kimse de gıcıklık yapmamış, olumsuz bir harekette bulunmamıştı. Kim bu, kim karışabilir bu denli iyi giden bir ilişkiye diye sordum. Kesinlikle söylemem dedi defalarca. İnatla sordum, çünkü aramızda iyi de olsa kötü de olsa birşey saklamayacaktık oysa, ilişkimizin temel kurallarından biriydi. Bunu bilmek hakkım, gerekirse o kişilere karşı daha da kenetleniriz, görürler nasıl bi hata yaptıklarını şeklinde baskı yaptım. Söyletemedim, asla öğrenemezmişim bunun kim olduğunu! Üç saatlik bi öğrenme çabasından sonra kim söylediyse ona büyük beddualar ettim, onlar hakkında ağır konuştum. Ve bu yaptığım, nişanın bitmesine sebep oldu! Oysa kimse o mesajda bahsedilenlerin kaynağına değinmedi bile karşı taraftan! Bir anda bitti gitti ilişki. Bir kişi dahi dinlemedi ne oldu diye, herkes hazırmış sanki Ve de en başta O!

Ve şu an üzerinden 4-5 ay geçmesine rağmen hala bunun sıkıntısından kurtulamadım. Ben miyim yani sorumlusu? Reva mıydı bunca emeğe bir olayla ilişkinin bitmesi?
    O mesaja verdiğim tepkiyle ilişkinin katili ben mi oldum? Yoksa O da benim için mi diyor 'Ona asla güvenme ' diye?
    Artık ona değil kimseye güvenmiyorum şu an. Aylar sonra bile aklımdan çıkmıyor işte. Aklımdan çıkmayan da sevgiden çok bu bir anda beni yüzüstü durumda bırakıp gitmesi!(ve bu kişiler öğretmen, hani açık açık konuşabilirdi!)

O mesaja verilebilecek tepki ne olurdu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Baris E.

İyi geceler arkadaşlar; Ona hiçbir zaman güvenmeyin derim. En azından ben güvenmiyorum artık ne zamandır. Ve aklımı kurcalayan birşey var. Siz olsaydınız ne yapardınız?

Burada bahsi geçen çoğu ilişki gibi, hayallerle, mutlulukla başlayan, sevda sözcükleri-birliktelik yeminleriyle, asla ayrılamayız sözleriyle devam eden bir ilişki ve ailelerin de ilişkiye dahil olması ,herkesin bundan memnun olması ve en sonunda nişan töreninin olması. Ne olursa olsun asla ayrılamam yeminleri özellikle. Buraya kadar iyi hoş . Nişandan yedi gün sonra gelen bir mesaj... Bu mesaja tavrınız ne olurdu?

''Konu komşu ailelerimizin uyum sağlayamayacağını söylüyor, neden bu kadar acele ettiğime şaşırıyor, yaşadığım yerin en iyi okullarında okuduğumu, herkesin bana gıptayla baktığını söylüyor, evlendiğimde çok üzülüp ağlıcağımı söylüyor, bi çikolata bi çiçeğe neden hemen nişanlandığıma şaşırıyor, annemi arayıp baskı yapıyorlar, annem bu yüzden gece uyuyamamaya başladı, anti depresan kullanıp uyumaya çalışıyor devamlı. Çok üzülüyorum artık bu duruma. ''

Bu mesajın atıldığı gün boyu hep morali bozuktu. Bu mesaja kadar aileler arasında sorun,anlaşamamazlık yoktu. Kimse de gıcıklık yapmamış, olumsuz bir harekette bulunmamıştı. Kim bu, kim karışabilir bu denli iyi giden bir ilişkiye diye sordum. Kesinlikle söylemem dedi defalarca. İnatla sordum, çünkü aramızda iyi de olsa kötü de olsa birşey saklamayacaktık oysa, ilişkimizin temel kurallarından biriydi. Bunu bilmek hakkım, gerekirse o kişilere karşı daha da kenetleniriz, görürler nasıl bi hata yaptıklarını şeklinde baskı yaptım. Söyletemedim, asla öğrenemezmişim bunun kim olduğunu! Üç saatlik bi öğrenme çabasından sonra kim söylediyse ona büyük beddualar ettim, onlar hakkında ağır konuştum. Ve bu yaptığım, nişanın bitmesine sebep oldu! Oysa kimse o mesajda bahsedilenlerin kaynağına değinmedi bile karşı taraftan! Bir anda bitti gitti ilişki. Bir kişi dahi dinlemedi ne oldu diye, herkes hazırmış sanki Ve de en başta O!

Ve şu an üzerinden 4-5 ay geçmesine rağmen hala bunun sıkıntısından kurtulamadım. Ben miyim yani sorumlusu? Reva mıydı bunca emeğe bir olayla ilişkinin bitmesi?
    O mesaja verdiğim tepkiyle ilişkinin katili ben mi oldum? Yoksa O da benim için mi diyor 'Ona asla güvenme ' diye?
    Artık ona değil kimseye güvenmiyorum şu an. Aylar sonra bile aklımdan çıkmıyor işte. Aklımdan çıkmayan da sevgiden çok bu bir anda beni yüzüstü durumda bırakıp gitmesi!(ve bu kişiler öğretmen, hani açık açık konuşabilirdi!)

hocam karşı tarafın söyledikleri bana kaçmak için bahane gibi geldi,yoksa bunları daha değişik şekilde de söyleyebilirdi.
    gerçekten üzüldüm adınıza, güveniyoruz sonra aniden parçalıyorlar yüreğimizi
  • quote:

İyi geceler arkadaşlar; Ona hiçbir zaman güvenmeyin derim. En azından ben güvenmiyorum artık ne zamandır. Ve aklımı kurcalayan birşey var. Siz olsaydınız ne yapardınız?

.
    .
    .
    .

cok anlamsiz geldi , bu kadar yaşanmişliği nişani nasil bir iki sozle atar hayret ettim ,,, bu mesajina cevap ne olursa olsun oyle bir anda bitemez yani bitmemesi gerekiyor bende bi anlam veremedim,,, adina uzuldum arkadaşim Allah yardimcin olsun ...

• Orijinalden alıntı: Kirpimsi

hocam karşı tarafın söyledikleri bana kaçmak için bahane gibi geldi,yoksa bunları daha değişik şekilde de söyleyebilirdi.
    gerçekten üzüldüm adınıza, güveniyoruz sonra aniden parçalıyorlar yüreğimizi

Orijinalden alıntı: malchik

.
    .
    .
    .

cok anlamsiz geldi , bu kadar yaşanmişliği nişani nasil bir iki sozle atar hayret ettim ,,, bu mesajina cevap ne olursa olsun oyle bir anda bitemez yani bitmemesi gerekiyor bende bi anlam veremedim,,, adina uzuldum arkadaşim Allah yardimcin olsun ...

Teşekkür ederim cevaplarınız ve düşünceleriniz için arkadaşlar; kaçmak için böyle yaptığı ilk akla gelen düşünce ama aklı başında diye bilinen biri; o kadar istekliydi ki nişan için, yapılan onca hazırlık,telaş... Bu zamana kadar niye bekledi? Hala çözemedim. Ne olduysa yedi gün sonra oldu. Ve o olaylardan sonra ne sorularıma cevap alabildim, ne de başka birşey öğrenebildim. Ailesinden kimse de hiçbir şey paylaşmadı. Tek söylenen benim o lafları söyleyen kim olduğu meçhul kişilere hakaret edip ağır beddualar etmem. Kötü bir şey yapmamam için nasıl sıktım kendimi hayret ediyorum.

Şu anda dahi hala aklım orada. Açıkçası o zamandır beri de ne bi birşeye hevesim var ne de isteğim var. O zamandan sonra ailemle de arama soğukluk girdi. Manevi anlamda çoğu şeyi kaybettim. Çok güvenmenin sonucu bunlar işte. Ki o son mutlu günlerimizde bu konuyu okuyup umarım başıma gelmez temennilerinde bulunuyordum!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bar. -- 30 Kasım 2011; 1:26:48 >
  • Bu nasil bi basliktir allah askina o 4 kelime nasil etkilemisse beni aklimdan cikmiyor bu baslik ona hicbir zaman guvenme...
  • 29 Kasım. 9 gün olmuş hayaller kuruyup döküleli. Ben de aranızdayım artık dostlar...
  • Ben de geçmişte değer verdğim 5 paralık sürpüntüleri düşündükçe kahroluyorum,ne mal adammışım yahu.
  • etrafınıza bakın, kaç tane ilişkide kız bırakıp gitmiş erkek üzülmüş, kaçında erkek gitmiş kız üzülmüş.

hep derler her erkek aldatır şöyledir böyledir . . . abi inanmayın ya, bir ilişkide asıl sadık olan taraf erkektir. neredeyse tamamında kız bırakıp gider, hep daha iyisini isterler, çoğusu şeytandır bunların.

şimdi burayı okuyup, '' ama ben sevgilimle çok mutluyum onla hiç ayrılmicazki çok güzel gidiyo herşey '' diyen çıkacaktır. abi emin ol bir gün işler b.ka saracak, ayrılmak isteyecek senden bunu bil, bugun '' sen benim mutluluk sebebimsin, sen olmasan hayatım cehennem, iyiki varsın nolur beni bırakma tamam mı der '' günü gelir o seni bırakır.

çünkü sen hep salak gibi seversin
  • quote:

Orijinalden alıntı: SS10

etrafınıza bakın, kaç tane ilişkide kız bırakıp gitmiş erkek üzülmüş, kaçında erkek gitmiş kız üzülmüş.

hep derler her erkek aldatır şöyledir böyledir . . . abi inanmayın ya, bir ilişkide asıl sadık olan taraf erkektir. neredeyse tamamında kız bırakıp gider, hep daha iyisini isterler, çoğusu şeytandır bunların.

şimdi burayı okuyup, '' ama ben sevgilimle çok mutluyum onla hiç ayrılmicazki çok güzel gidiyo herşey '' diyen çıkacaktır. abi emin ol bir gün işler b.ka saracak, ayrılmak isteyecek senden bunu bil, bugun '' sen benim mutluluk sebebimsin, sen olmasan hayatım cehennem, iyiki varsın nolur beni bırakma tamam mı der '' günü gelir o seni bırakır.

çünkü sen hep salak gibi seversin

Ben bu ask acisini 1-2 yil once yasadigim icin icinde bulundugun durumu anliyorum. Bir kizin dengesizligini, iliskinin yavas yavas icine s.cisini herkese, her iliskiye genelliyorsun.

Ama bu aci 2 kez yasanmiyor. İlki cok acitiyor sadece. Diger iliskilerinde ; Ya kazandigin tecrube sayesinde iliskinin sonunu gorebilirsin ya da terk edilsen bile kasarlastigin icin aci hissetmezsin.

Eninde sonunda mutlulugu yakalarsin elbet. İste o 'en'lerde ve 'son'larda kizlar daha da olgunlastigi icin aci cektirmeden iliski yasayabilirler. 20 yasinda terk eden maymun istahli bir kiz, 25'ine geldiginde bambaska bir insan olur.

Bizim,sizin,hepimizin hatasi ; YANLİS İNSANA HAK ETMEDİGİ DEGERİ VERMEK.

Herkese hak ettigi degeri verirsen uzulen de sen olmazsin. Kendini bil, ve sana en cok yakisacak olan kizi sec. Cunku bu hayatta her seyi kendin icin yasarsin.
  • kardeş sen ruh ikizini bulamamışsın. bazen karşına öyle biri çıkar ki. düşünceleriniz ve fikirleriniz uyumlu olur. karşındaki sana sevgi, saygı ve anlayış çerçevesinde bakar. ben öyle bi eşe sahibim ve mutluyum Allah a şükür.

ayrıca ilişkileri bi daha genelleme yapmaya kalkma.
    her ilişki farklıdır. kişiliklerin farklı olması gibi.
  • Güvenmek yok 4S ;)
  • Dünden bu yana ne değişti ne değişecek.Ağlama sakın kimse seni duyamaz.Artık aydınlığa bile çok zor adım atmak.Geceyle gelen karanlıkla acı başlar.Önce anılar canlanır gözümde boş harcanan zamanlar ve dilenmeyen özürler.Çözüm bulamayacak yaptığımız gurur durumu o evre çoktan geçti aşk ölümle buruna.Hayat kadar somut senin kadar tedirgin.Kader kadar tezat benim kadar çelimsiz.Senin kadar soğuk anlamadım dedimki mutluluk kadar soyutken acı kadar belirgin.Yani artık bana gelme durum bu.Çünkü aşk bence herşeyken sence lüzumsuz.Bak bir insanı kul etmeyi başardın.Ya kafana sık şimdi ya kendinle gurur duy.
  • Sanırım doğru kişiyi buldum, 2-3 haftadır konuşuyoruz, kız çok ağırbaşlı, herşey çok yavaş gidiyor, ama herşey olması gerektiği gibi, duamdır; Allah bu kişiyi bana hayırlı eylesin.
  • Dinlemelisiniz...

• Ben de muhabbete katılabilir miyim? Aşk acım şuan yok. ama zamanında çok çektim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Piêr Dé Sans

Ben de muhabbete katılabilir miyim? Aşk acım şuan yok. ama zamanında çok çektim :)

Tabikide
  • efege seni de bayadır görmüyordum aslında. nick i görünce daldım. konuya bakmadım girerken
  • Beyler alın beni de.
  • 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.