Şimdi Ara

Ona hiçbir zaman güvenme.. (33. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.399
Cevap
127
Favori
77.218
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
85 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: bextu

hikaye; 4yıl 4ay
    sonu; hüsran

Çok değer veriyoruz.3 kuruşluk kızlar kendilerini bir şey sanıyor.Halbuki bilmiyorlar ki onları tanrıça yapan bizleriz
  • quote:

Orijinalden alıntı: efege

quote:

hikaye; 4yıl 4ay
    sonu; hüsran

Çok değer veriyoruz.3 kuruşluk kızlar kendilerini bir şey sanıyor.Halbuki bilmiyorlar ki onları tanrıça yapan bizleriz

evet hocam aynen,sizin konu 2009da açılmış ve böyle bir yazıyı yazmakla sizi nekadar hayal kırıklığına uğrattığını anlıyor ve aynı durumu ben yaşıyorum malesef :(
  • Hayat, hataları affetmeni kabullenecek kadar merhametli bi durum değil, karşıdakinin hatasını gördüğün an, kendini bitişe hazırlayacaksın, aynı hatayı 2. kez yapıyorsa yolu vereceksin.

Ha, belki çok ufak yalanlarını yakalamışsındır, ona eyvallah, ama zihninde yer edecek kadar büyük hatalarda, affa yer yoktur, olmamalı.

Biz de zamanında affettik, affetmek büyüklüktür dedik, dönsün ne olacak, belki toparlarız dedik ama sonuç ? Hüsran. Belki iyi, belki kötü niyetlerle yapılan hataların kurbanı olduk.

Benim bugüne kadar tek bir ilişkim oldu, çok sayıda kızla beraberliğim (cinsel anlamda) oldu, seviştiğim hiçbi kız, bana sevgilim kadar kutsal gelmedi, sevgilimi hep el üstünde tutmaya gayret ettim, onun bana bir dokunuşu, onlarca kızla yatmaya bedel gibi geldi, ama o naaptı ? Saçma sapan hareketler, kıskandırmalar vs.vs. ile sonumuzu hazırladı.

Ne yapalım ? Hayırlısı olsun, artık üzülmüyorum da, hani Yusuf Hayaloğlu diyor ya "Olmasaydı Sonumuz Böyle" diye, aynen öyle, keşke arkadaş olarak bile olsa hayatımın bi yerlerinde durmayı hakedecek saygınlığı gösterseydi.

Hayatımda O'na gösterdiğim merhameti kız kardeşim hariç hiçbir kıza göstermedim, elbette ki yakın kız arkadaşlarıma çok merhametli oldum, çok merhametli bi adamım aslında ama en çok ona merhametli davrandım. Ayrıldıktan sonra bile gecenin bi körü oturdum derdini dinledim, merhamet gösterdim, içimde ona karşı ufacık bi beraberlik isteği kalmamasına rağmen, ona merhamet gösterdim. O ne yaptı ? Tuttu çevresindeki erkekleri bana sıkıştırmaya çalıştı, benden önceki sevgilisine döndü. Bilmiyorum şimdi artık inan takip etmekten sıkıldım. Ama psikolojik olarak durumu pek parlak değildi.

İlişki sonrasında insandır dedim, hata yapar, onunla ilişkiyi canlandırmaya dair şu kadarcık bi istek görmeden onun dertlerini dinledim, çıkar yollar bulmaya çalıştım, uykusuzum, gözlerimin altı mor dedi, oturdum internetten makaleler okudum gecenin dördünde, sınav stresim var dedi, hayatımda sınav stresiyle başa çıkma adına ne varsa anlattım, gelecek ile ilgili planlarına yardımcı olmak istedim. Derdini dinledim, ne anlattıysa tamam dedim.

Hayatındaki erkekleri inceden sıkıştırmaya başlayınca sinirlendim, kavga ettik, benim ona olan niyetime bakın, onun ilişki bittikten 2 ay sonra yaptığına bakın. İnsanoğlu, çiğ süt emmiştir. Bayram mesajı attım, gene insani yönüme dur diyemedim, telefon açtım, telefona çıktı "Sen insan değilsin, sen şerefsizsin" diye hakaretler yağdırmaya başladı. Mecburen telefonu suratına kapattım. Bi de çok akıllıymışcasına "Aptal ya :D" diye mesaj atmış.

İnanın aklıma geldiğinde içimde şu kadarcık bi acıma hissi oluşmuyor. Ama inanın haline üzülüyorum. Benden sonra ne yaptı kime vardı hiçbi fikrim yok, ama eminim gene aptal saptal şeyler yapmıştır, benim de adım Berkay ise, eminim bi gerizekalılık mutlaka yapmıştır, doğasında var. Gerizekalı olduğundan değil, içinde oluşan sinir, kibir ve intikam hissiyle birleşince, gerçekten saçmalıyor, ve eline yüzüne bulaştırıyor.

Şimdi, bunlar oldu diye sevmekten vazgeçer miyim ? Hayır. Hayatıma artık daha düzgün insanları sokarım orası ayrı, ve ondan sonrakine de belki daha çok bağlanırım, daha çok merhamet daha çok sevgi gösteririm orası ayrı. Mesela şimdi bi kızın peşindeyim, melek gibi, babamın dedesinin bi sözü var "Allah diyenden şaşma." diye. Maşallah pek de bir melek yüzlü E şimdi eğer olur da beraber olursak, eski sevgilimde düştüğüm hatalara asla düşmem. Ha hata dediklerim merhamet göstermek veya sevgimi göstermek falan değil, sadece daha stabil olurum. Ne yani, bi kere kötü oldu diye, hep kötü olacak değil ya, evleneceğiz, yuva kuracağız, çocuklarımız olacak belki, hayat hep kelek atacak değil ya

Sözün özü; pire için yorgan yakılmaz beyler, güvenilecek tipte olan insana güvenin, ama en ufak bi açığında güveni kesin, bitişe kendinizi hazırlayın. Sevginizi hakedenlere göstermekten sakınmayın.
  • "Bağlanmayacaksın" diyen şair; sen hiç onun gülüşünü gördün mü?
  • Merhaba arkadaşlar benim ilişkimde bir problem yok ama şimdilik olurda yeni ilişkiye başlayan arkadaşlar varsa aramızda şunu unutmasınlar bir kız için çevrenizi satmayın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reclamation

Bende bir tavsiyede bulunayım. 2 yıllık bir ilişkim vardı.
    "İlk, çok özel, yaşanmışlık dolu, hayalleri olan, mükemmel uyumlu, harika, birbirimizi çok sevdiğimiz, fedakarlık dolu" sıfatıyla baktığım bir ilişkim vardı.

2 senem bu ilişkinin sürekli daha iyi olması için gösterdiğim çaba ile geçti, üzüldüğüm günlerin haddi hesabı yoktur, kendimi çok yıprattım.
    Ama seviyordum ve bunun için uğraşmayalım diyordum, onu hep "iyi ve farklı" görmek istediğim için öyle görüyordum. Affedilmeyecek hatalar yapıyordu, onları bile görmezden gelmeye çalışıyordum.

Aşk, sevgi ve sadakat gibi değerleri çok önemseyen bir insanım, birazda duygusal.
    Hep iyi niyetli olan, uğraşan, fedakarlık yapan taraf ben oldum dolayısıyla ezilen ve üzülen taraf ben oldum.

Neredeyse kutsal bir ilişki gözüyle baktığım bu birliktelik çok basit ve saygısızca bitti.
    En sonunda bunların bir yanılgı olduğunu anladım ve o kızın kimseden farkının olmadığını anladım.

Şimdi geriye bakıyorum da, boşuna üzülmüş ve uğraşmışım.

Sen degil miydin birader kıza köpek gibi davranan ve bu yüzden terk edilen. Neden simdi burada olayları 180 derece döndürüp anlatiyosun ki ?
  • Dün gece ilk hamleyi o yaptı ve

"Sadece nasıl oldgnu merak ettim. Nasılsın?„

Şeklinde bir messj attı , hiçbir neden olmadan tek bi kelime dahi etmeden ayrılmıştık. Tam vize zamanı yine kafamı allak bullak etti. Bu mesaja karşı nasıl hareket etmeliyim. Beynim ve kalbim farklı konuşuyor ve yine yanlış hareket etmekten korkuyorum.
  • olay ayrılmak değil terkedilmek, kız olsun erkek olsun kişiye koyan terkedilmektir.
    kendi terkettiği zaman hiç bir sorun yok ama terkedilen o acıyı hiçbir zaman unutamaz.

bu yüzden birşeylerin yolunda gitmediğini anladığınız anda hiçbir açıklama yapmadan bitirin.
    emin olun köpeğiniz oluyorlar o saatten sonra, tecrübeyle sabittir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

"Bağlanmayacaksın" diyen şair; sen hiç onun gülüşünü gördün mü?

konu kapanmıştır beyler, dağılın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kuseyr

olay ayrılmak değil terkedilmek, kız olsun erkek olsun kişiye koyan terkedilmektir.
    kendi terkettiği zaman hiç bir sorun yok ama terkedilen o acıyı hiçbir zaman unutamaz.

bu yüzden birşeylerin yolunda gitmediğini anladığınız anda hiçbir açıklama yapmadan bitirin.
    emin olun köpeğiniz oluyorlar o saatten sonra, tecrübeyle sabittir

+111111111
  • quote:

Orijinalden alıntı: PsychoticInfIuence

Dün gece ilk hamleyi o yaptı ve

Şeklinde bir messj attı , hiçbir neden olmadan tek bi kelime dahi etmeden ayrılmıştık. Tam vize zamanı yine kafamı allak bullak etti. Bu mesaja karşı nasıl hareket etmeliyim. Beynim ve kalbim farklı konuşuyor ve yine yanlış hareket etmekten korkuyorum.

Bişey diyim mi, gerçekten salla yani, boşver
  • quote:

Kimsin? diye mesaj at.Bu ona verebileceğin en güzel cevap olur.Hemde iyi bir ders almış olur
  • quote:

quote:

hikaye; 4yıl 4ay
    sonu; hüsran

Seni sevda TANRIÇASI yapan şu APTAL gönlüm değil mi ?

• iyi akşamlar beyler, varmı 1 kişilik yer daha
  • quote:

Orijinalden alıntı: car_26

iyi akşamlar beyler, varmı 1 kişilik yer daha

Tabikide var Hoşgeldin.
  • quote:

quote:

Kimsin? diye mesaj at.Bu ona verebileceğin en güzel cevap olur.Hemde iyi bir ders almış olur

Hocam doğru diyosunda öğrenmek istediğim şeyler var ve bu yüzden ne yapsam karar veremedim.

• quote:

quote:

quote:

Hocam doğru diyosunda öğrenmek istediğim şeyler var ve bu yüzden ne yapsam karar veremedim.

İcinden geleni yap. Kendi iliskin hakkinda baskasinin tecrubelerinden faydalanma. Zaten ayrisiniz, daha kötü ne olabilir ki ?

• quote:

Orijinalden alıntı: K.B.V.

quote:

quote:

quote:

İcinden geleni yap. Kendi iliskin hakkinda baskasinin tecrubelerinden faydalanma. Zaten ayrisiniz, daha kötü ne olabilir ki ?

Deme öyle, kimse kimseye mecbur değil ki, belki de ayrı kalmaları en iyisidir
  • anlamıyorum, sevıyorum ama asık değılım ne demek ya = daha ıyısıni bulunca gıtcem demek herhalde. En azından nıyetı bellı değıl mı?
  • Sakın kendinizden fazla onu düşünmeyin sakın ! , Her insan kendisini düşünmeli en başta. Bilemezsinizki işte, siz onun iyiliğini istedikten sonra size en çok yanınızda olması gerektiği zaman yanınızda olmacağını. Yapmayın beyler yapmayın. Ben bi hata yaptım lanet olsun. Pişmanmıym değilim, çünki hala seviyorum ama kara toprağa gömücem bundan sonra. Hüzünlü bir şarkıda göz yaşlarımı tutamıyorum, ben eskiden ağlamazdım ulan, resmen sümüklü ,çocuk gibi ağlayan bi adam oldum.
    Evet ilk başlarda dedim, sevmiyorum artık.
    Evet ilk başlarda dedim, umrumda değilim ne yaparsa yapsın.
    Ama bir süre sonra öyle bi hasret vurduki bana anlatamam. Gömeceğim sevgimi kara toprağa üstünede elveda sevdiğim kadın diye not bırakacağım.
  • 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.