Şimdi Ara

On Yıl Sonra Foruma Dönmek (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
248
Cevap
5
Favori
9.306
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: un momento

ilk sayfayı neredeyse butun ilkokullu ve liseliler kaplamis. adama neler yazmissiniz, bide adam hepinizi efendice cevaplamis helal olsun.

Hosgeldiniz , aramızda eskileri gormek guzel

Yorumunuz için teşekkür ederim. Bazı arkadaşlar beni afedersiniz gerizekalı sanıyor sanırım. Olsun, sıkıntı yok. Biz saygıda kusur etmeyelim ki bizi küçük görenler arkamızdan konuşamasın. Hoş bulduk hocam, tekrar teşekkür ediyorum; sağolun.

Don't you know you're ridin' with King?

• quote:

Orijinalden alıntı: farego

Yeni türkü - Dönmek

Hiç Yeni Türkü dinlemedim. Orhan Gencebay'dan Çilekeş'i dinliyorum şu an. Bitsin, dediğiniz parçayı bir dinleyeyim. Teşekkür ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Post Mortem

quote:

Orijinalden alıntı: Sylargray

PostMortem hesabını verelim, sıkıntı yok. Hesaba kayıtlı mail adresini hatırlıyor musunuz?

İlgilendiğiniz için teşekkür ederim öncelikle. Fakat destek formundan neden cevap verilmediğini merak etmekteyim. Saygıda kusur ettiğimi düşünmüyorum çünkü. Neyse, mail adresini hatırlıyorum desem yalan olur. Bu üyeliğimin mail adresi de bana ait değil zaten, sıkıntı oluşturur mu acaba?

Diğer hesabınız mail onay yapılmadığı için şu an onaya düşmüş durumda. Eğer mail adresine ulaşma imkanınız varsa tekrar onay maili göndereyim diyecektim. Kullanmak istediğiniz yeni şifreyi bana özel mesaj ile ulaştırırsanız bu hesaptaki gsm bilgilerini vs. silip diğer hesabı kullanıma açayım.

Nikon D7000 / Tamron 17-50 f2.8 / Nikkor 50mm f1.8D / Nikkor 55-200 VR
    flickr / Instagram / Steam

• quote:

Orijinalden alıntı: teyzen nevfik

hosgeldin harun abi :D

Hoş bulduk fakat adım Harun değil, Uğur. Başkasıyla karıştırdınız sanırım.

• Hoşgeldin be ya...herkese çok güzel cvb veriyorsun başlığa tekrar baktım hala konudşındayız, burdakilere laf yetiştiremezsin.iyi forumlar

quote:

quote:

PostMortem hesabını verelim, sıkıntı yok. Hesaba kayıtlı mail adresini hatırlıyor musunuz?

İlgilendiğiniz için teşekkür ederim öncelikle. Fakat destek formundan neden cevap verilmediğini merak etmekteyim. Saygıda kusur ettiğimi düşünmüyorum çünkü. Neyse, mail adresini hatırlıyorum desem yalan olur. Bu üyeliğimin mail adresi de bana ait değil zaten, sıkıntı oluşturur mu acaba?

Diğer hesabınız mail onay yapılmadığı için şu an onaya düşmüş durumda. Eğer mail adresine ulaşma imkanınız varsa tekrar onay maili göndereyim diyecektim. Kullanmak istediğiniz yeni şifreyi bana özel mesaj ile ulaştırırsanız bu hesaptaki gsm bilgilerini vs. silip diğer hesabı kullanıma açayım.

Cevabınız için teşekkür ederim. Malesef mail adresine ulaşma imkanım yok. Yani hatırlasam belki şifreyi de bulurum diyeceğim de başımdan geçenlerin ufak kısmını konuda yazdım zaten, ağzıma almak da istemiyorum pek. Bunun için kusura bakmayın. Sizi işinizden alıkoyuyor isem gerçekten uğraşmayın, sıkıntı değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: HÜSAMCIK

Hoşgeldin be ya...herkese çok güzel cvb veriyorsun başlığa tekrar baktım hala konudşındayız, burdakilere laf yetiştiremezsin.iyi forumlar

Hoş bulduk. Teşekkür ederim fakat benim mesajlarımda gördüğünüz sizin iyi niyetinizin yansımasıdır. Evet, malesef konuya yazan arkadaşların mesajlarına yetişemiyorum. 2 dakikalık bir süre var, arkadaşlara saygısızlık etmek istemediğim için ufak ufak cevaplıyorum. Size de iyi forumlar, teşekkür ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: chocolate90

Katılım zamanı: 13 Nisan 2013

Orijinalden alıntı: Jeolog.

Geçmiş olsun diyelim :)

Forumda değişmeyen hiç bir şey kalmadı. Muhtemelen eski dostlukları bulamayacaksın ve eskiden aldığın tadı alamayacaksın. Ama geç otur baş köşeye :)

Bu arada yöneticilerin eline de düşme. Acımıyorlar hatta haklıyken haksız duruma düştüğünde oluyor.

Geçti gitti Allah'a şükür, sağolun hocam. Eski tadı alamayacağımın ben de farkındayım fakat yine de geçmiş günlerin hatrına uğramak istedim. Yöneticilerin eline düşmek derken anlayamadım hocam. Kimseye zararımın olmadığını düşünüyorum, yöneticiler de benimle uğraşmazlar herhalde. İstatistiklere baktığım kadarı ile forumda 600 bin kadar tam üye var. Bu kadar üye arasından benimle uğraşacak yöneticiyi tebrik ederim, elimden bu gelir.

• quote:

Gerçekten çok garip arkadaşlar. Üyelere bakıyorum tanıdık kimse yok. Forumda değişmeyen yer kalmamış nerdeyse. Geldiğim gibi bir uyarı puanı da aldım. Nedeni yazıyor ama mantığı saçma. Destek formu açtım asıl hesabım PostMortem'i vermediler. Sağlık olsun, yavaş yavaş alışıyoruz.

Citizen e dikat hocam yamuk yapma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Debdebeli -- 18 Nisan 2013; 18:29:49 >

"Fenerbahçe büyüklüğü ne şampiyonluk büyüklüğü, ne kupa büyüklüğüdür. Onun büyüklüğü başka bir büyüklüktür işte, adı konamaz" İslam Çupi
  • quote:

Orijinalden alıntı: BmCpRo827

Forum keşke sizin için eskide kalmış güzel bir anı olarak kalsaydı.

Zira artık ne eski muhabbetler var, ne de zevk alıyorsun.
    Alışkanlık olmuş artık bizimkisi.

Hoşgeldiniz.

Keşke sadece forum "güzel bir anı" olarak kalsa hocam. Malesef iyi bir anım kalmadı gibi bir şey. Bundan sonrasına bakacağız artık. Siz tır şoförüsünüz sanırım, sizin derdiniz size yeter; bir de ben dert katmayayım. Hoş bulduk, çok teşekkür ederim ilginiz için.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Debdebeli

quote:

Gerçekten çok garip arkadaşlar. Üyelere bakıyorum tanıdık kimse yok. Forumda değişmeyen yer kalmamış nerdeyse. Geldiğim gibi bir uyarı puanı da aldım. Nedeni yazıyor ama mantığı saçma. Destek formu açtım asıl hesabım PostMortem'i vermediler. Sağlık olsun, yavaş yavaş alışıyoruz.

"Yamuk yapma" derken neyi kastettiniz acaba? Daha doğrusu ne yamuğumu gördünüz. Lütfen hocam..

• quote:

quote:

quote:

"Yamuk yapma" derken neyi kastettiniz acaba? Daha doğrusu ne yamuğumu gördünüz. Lütfen hocam..

şaka ya şaka yamuğunu görmedim tabi ki yanlış anlama şaka

"Fenerbahçe büyüklüğü ne şampiyonluk büyüklüğü, ne kupa büyüklüğüdür. Onun büyüklüğü başka bir büyüklüktür işte, adı konamaz" İslam Çupi

• quote:

Orijinalden alıntı: Alejàndro

quote:

Orijinalden alıntı: un momento

ilk sayfayı neredeyse butun ilkokullu ve liseliler kaplamis. adama neler yazmissiniz, bide adam hepinizi efendice cevaplamis helal olsun.

Hosgeldiniz , aramızda eskileri gormek guzel

hg hocam aramıza. liseli ergen çok şimdi, fazla takmayın onları. onlar kadar aklı başında, yetişkin insanlarda var emin olun.

Hoş bulduk hocam. Yanlış anlamayın fakat takmıyorum zaten. Yani benim için sıkıntı değil onlar. Fakat sizin gibiler; aklı başında kişiler için bu forumda muhabbet edilir işte. Yorumunuz için teşekkür ederim.

• quote:

quote:

quote:

quote:

şaka ya şaka yamuğunu görmedim tabi ki yanlış anlama şaka

Yanlış anlaşılma oldu sanırım, kusuruma bakmayın.

• quote:

forum çok değişti. geldiğine pişman olursun. 10 yıl önceki konulara bakıyorum bazen. o zamanki saygının gramı yok şimdi.

Orijinalden alıntı: Pick&Roll

Bu Liseli Ergen denilen tayfa genelde Konu Dışı'nda takılıyor diğer forumlarda bulamazsınız.Hoşgeldiniz tekrardan

Hoş bulduk. Yorumunuz için teşekkür ederim fakat açtığım bu konunun ilk sayfasındaki yorumunuz dikkatimi çekti. Post kasmış derken mesaj sayıma bir ithafta bulunmuşsunuz sanırım. Sebebini öğrenebilir miyim?

• quote:

Orijinalden alıntı: ilhan032

quote:

forum çok değişti. geldiğine pişman olursun. 10 yıl önceki konulara bakıyorum bazen. o zamanki saygının gramı yok şimdi.

Tavsiyeniz için teşekkür ederim. Fakat takdir edersiniz ki şu üç günlük hayatımda pişman olduğum bir sürü olay var. Biri de bu olsun. Biz yeterince saygı gösterirsek karşılığını alacağımız inancındayım. Tekrar teşekkür ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Fernando!

quote:

Orijinalden alıntı: napolyon94

değişmeyen ne biliyormusun, site hala turuncu ve hala aynı arayüze sahip

mavi değil miydi olm eskiden

2003 de de böyleydi, hatta 1 yıl öncesine kadar forum 10 yıl boyunca aynı kalmıştır arayüz olarak, işte son zamanlarda citizen bişeylr kurcaladı

Orijinalden alıntı: Sorma Kalbim Sorma

3 günde 100 post kasmış maşallah.KıL nickli şahısla yarışırsın.

Yazdığınız mesaja benzer bir kaç mesaj daha atılmış. Post derken mesaj sayımı kastediyorsunuz, orası tamam. Kasmak derken neyi kastettiğinizi anlamakta güçlük çekiyorum. Kıl nickli bir üye görmedim, bilmiyorum. Kusuruma bakmayın.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.