Şimdi Ara

Ön ve Arka tamponun Piano Black Olmasi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
2.960
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar Ön ve arka tamponun ( difizör )Piano black olmasinin normal mat tamponlara nazaran zarari var midir?

Çizik ve tas izlerini daha mi cok belli eder?

İceride kullanilan Piano Black malzeme cabuk ciziliyor bildigim kadariyla..

Kaplama degil yalniz orjinal durumdan bahsediyorum...
     Ön ve Arka tamponun Piano Black Olmasi ? Ön ve Arka tamponun Piano Black Olmasi ? Ön ve Arka tamponun Piano Black Olmasi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Backstreet -- 27 Temmuz 2015; 13:12:52 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• kardeş sonuçta tampon bu çiziliyorsa çizilsin 2 senede bir 100 liraya boyat ne olacak. Mini onarım bile yapar beleşe.
  • Makyajlı Civic harbiden 10 numara olmuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: cooLpapa

kardeş sonuçta tampon bu çiziliyorsa çizilsin 2 senede bir 100 liraya boyat ne olacak. Mini onarım bile yapar beleşe.

Parlak Olarak Piano Black Boyaniyor yani orjinal gibi, iyiymis o zaman da, tampon sokulecek vs o isler zor gibi..

Brnim aracim Mat tampon mesela oyle tas izi falan da belli olmuyor bakalim hocam sagolasin..

• quote:

Orijinalden alıntı: dörtçeker

Makyajlı Civic harbiden 10 numara olmuş

Kalite ust duzey hocam sormayin...Cidden kaliteli bir arac motoru olsun,iscilik olsun...

• Backstreet kullanıcısına yanıt
    Makyajli Civic'te xenon mu var yoksa bi-xenon mu?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: spinattimyalnizliga

Makyajli Civic'te xenon mu var yoksa bi-xenon mu?

Hicbirisi hocam..Mercekli Helojen ne yazik ki..Cam tavan da yok mesela...Serit takip sistemi de yok..

Sehir ici Fren aktif sistemi eklemisler 30 /s hiza kadar....Bir kac guvenlik daha var stabile diye mesela Römork cektigin de denge sagliyor,bir de Yokus asagiya indiginde gazi sabitleyen bir sistem var...Uzun yolda Cruise Kontrol de ise yarar, dik bir yokusdan indiginde ise yarar seyler vs...

Tabi yurt disinda her sey var xenondan serit takip sistemine kadar..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Clio 5 ön cam çatlağı
    3 ay önce açıldı
    İPhone 13 arka cam hasarı
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Backstreet kullanıcısına yanıt
    Bilgilendirme için teşekkür ederim. Şu araca bi-xenon koymayacaksan hangi aracına koyacaksın Honda TR ?

Konunuzu da alakasız yere meşgul ettim kusura bakmayın. Skoda Superb'in de arka tamponun alt kısmında parlak siyah bir kısım var. Piano black olabilir. 2 tanıdığımda var, herhangi bir deformasyon vs görmedim. Yıkanınca da gayet şık durduğunu belirtmek isterim.
  • quote:

kardeş sonuçta tampon bu çiziliyorsa çizilsin 2 senede bir 100 liraya boyat ne olacak. Mini onarım bile yapar beleşe.

100 liraya boyatırsınız, satarken de ön tampon boyalı olduğu için 1000 tl fiyat kırarlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: he_man

quote:

100 liraya boyatırsınız, satarken de ön tampon boyalı olduğu için 1000 tl fiyat kırarlar

Plastik parca boyalı diye kimse fiyat kırmaya çalışmaz baska evrende mi yasiyorsunuz nedir kim ogretiyor bu muhabbetleri.

• quote:

Orijinalden alıntı: spinattimyalnizliga

Bilgilendirme için teşekkür ederim. Şu araca bi-xenon koymayacaksan hangi aracına koyacaksın Honda TR ?

Konunuzu da alakasız yere meşgul ettim kusura bakmayın. Skoda Superb'in de arka tamponun alt kısmında parlak siyah bir kısım var. Piano black olabilir. 2 tanıdığımda var, herhangi bir deformasyon vs görmedim. Yıkanınca da gayet şık durduğunu belirtmek isterim.

Rica ederim,ben de tesekkur ederim cevabiniz icin...

• quote:

Orijinalden alıntı: Ters Adam

quote:

quote:

Plastik parca boyalı diye kimse fiyat kırmaya çalışmaz baska evrende mi yasiyorsunuz nedir kim ogretiyor bu muhabbetleri.

herkes sizin gibi (sizin evren) herkes 2000 model arabaya binip, 2002 model araç bakmıyo ki.... ben mesela 2014 model 0 ayarında araç bakıyorum
    yeni civic hakkında yani yeni model araçlar hakkında konuşuyoruz diye fiyat kırılır diyorum
    2013 model bi arabada fiyat kırmayı geçtim, tamponda boya var diye arabayı naparsan yap almayacak adamlar var...

onun dışında yaşlı arabada boya olur tabi ki....

• quote:

quote:

quote:

quote:

herkes sizin gibi (sizin evren) herkes 2000 model arabaya binip, 2002 model araç bakmıyo ki.... ben mesela 2014 model 0 ayarında araç bakıyorum
    yeni civic hakkında yani yeni model araçlar hakkında konuşuyoruz diye fiyat kırılır diyorum
    2013 model bi arabada fiyat kırmayı geçtim, tamponda boya var diye arabayı naparsan yap almayacak adamlar var...

Ne bakarsan bak plastik parcanin onemi yoktur.Ben olucuyum araba bakiyorum sirf fiyat kirmak icin bisey olmayacagini bile bile sorunmus gibi davraniyorum dersen ayri bir olay.
    2000 model 2002 model falan muhabbetinede neye dayanarak girdin o da ayri bir muamma.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Ne bakarsan bak plastik parcanin onemi yoktur.Ben olucuyum araba bakiyorum sirf fiyat kirmak icin bisey olmayacagini bile bile sorunmus gibi davraniyorum dersen ayri bir olay.
    2000 model 2002 model falan muhabbetinede neye dayanarak girdin o da ayri bir muamma.

kendim birçok kez alıp satarken ve çevremde eşimin dostumun araaç alış ve satışlarından çıkardığım sonucu söylüyorum sadece

Şu an bile sahibindende
    2013 model km rengi herşeyiyle birbirinin aynı 2 araçtan,
    boyasız olanla, ön ve arka tamponunda boya olan araç aynı paraya gitmez
    1000 tl oynar

o yüzden uzun vade binilme gibi bi düşünce yoksa, boyama kitabı boyar gibi her çizik 100 tl verilip boyatılmaz.

hatta aracını satma niyetinde olan arkadaşlar
    kapıdaki göçüğü bile alıcısıyla yapacakları anlaşmaya göre düzelttirsinler yada fiyattan 200-300 kırsınlar

kafalarına göre düzelttirirlerse hem ustaya para öderler hem de satarken alıcı fiyat kırar....

Yazdıklarım uzun süre aracına binecek arkadaşlar için geçerli değildir.

• Yakından incelemedim ama tampondaki siyah bölümleri bildiğimiz oto boyası diye biliyorum.
  • Bes kurus etmez ozellik. Ne kari olur ne zarari. Kullanicinin keyfine kalmis

• quote:

Orijinalden alıntı: Panthér

Yakından incelemedim ama tampondaki siyah bölümleri bildiğimiz oto boyası diye biliyorum.

Iceri de kullanilan Piano Blackler ile ayni sanirim..Oldukca parlak..Yikamacilar ic temizlik yaparken bile ciziyormus..

Disarida ki Piano Blackler de ayni olur sanirim 😕

• quote:

Orijinalden alıntı: Backstreet

quote:

Orijinalden alıntı: Panthér

Yakından incelemedim ama tampondaki siyah bölümleri bildiğimiz oto boyası diye biliyorum.

Iceri de kullanilan Piano Blackler ile ayni sanirim..Oldukca parlak..Yikamacilar ic temizlik yaparken bile ciziyormus..

Disarida ki Piano Blackler de ayni olur sanirim 😕

Merak ettim, ilk fırsatta bayi önünde durup inceleyeceğim.

Piano Black kaplamalar çok çiziliyor, bir süre sonra o parlak görüntüden eser kalmıyor. Hele hele! Araç içinde çok kullanılmış ise kötü...

Dışarıda ad bu çok çizilen malzemenin kullanılması pek uygun değil. Çok iyi folyo kaplamalar var, onlar siyah/füme etki için daha uygun düşerdi.
    Benim aracımda siyah etkisi için dış bölgelerdeki bazı yerlerde çok kaliteli kaplama kullanılmış, boya gibi.

• Panthér kullanıcısına yanıt
    Tesekkur ederim Hocam,Saygilar...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.