Şimdi Ara

Ön libero bas bas bağırıyor:ADAM LAZIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
604
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yönetim yeter artık kimi alıcaksan al Cosla mı Tiago mu Senna mı.Hepsi şuanki orta sahaya ilaç gibi gelir.Selçukla bu olmaz.Maldonado bile daha iyi.Dün orta sahayı hallaç pamuğu gibi attı Partizan takımı.Ya dünkü penaltı verilmeseydi?Verilmeyebilirdide öyle çok açık bir penaltı değildi.Ya Alex penaltıyı gole çeviremeseydi?Farka giderdi maç farka....3-0 yenilseydik?Ofsayt verilmeseydi?İstanbulda 4 mü atıcaktık?Akabinde turu geçemeseydik?Bunun tüm sorumlusu yönetim olurdu.İnşallah turu geçeriz de bu ön libero alınır.

• Evet Selçuk'a güveniyordum ben ama dün bile o kadar saçma pas hataları yaptı ki.Bence normal futbolcu ayağını %90 istemli kullanıyorsa onda %60.

Bu maçlarda değil de büyük maçlarda başımız çok ağırır.

Ayrıca Kezman'a verdiğimiz şansı Maldonado'ya da vermemiz gerekir bence.Dün Alex Maldonado ile paslaşırken çok emindi mesela.Güveniyor baya.Bir denemeliyiz bence.En azından Selçuk'tan daha güvenli.

Ayrıca sol kanat da lazım.

Uğur Boral 5 maçın 3'ünü 10 üzerinden 3 2'sini 10 üzerinden 9luk oynuyor.Ortası yok, istikrar yok maalesef.

Ben bizim transfer komitesini beğenmiyorum.Transfer de beklemiyorum.

Partizan'a elenmemiz mucize olur.Gol yememiz mucize olur.Adam gibi oynarsak rahat elememiz gerekir....

• quote:

Orjinalden alıntı: Jermaine723

Evet Selçuk'a güveniyordum ben ama dün bile o kadar saçma pas hataları yaptı ki.Bence normal futbolcu ayağını %90 istemli kullanıyorsa onda %60.

Bu maçlarda değil de büyük maçlarda başımız çok ağırır.

Ayrıca Kezman'a verdiğimiz şansı Maldonado'ya da vermemiz gerekir bence.Dün Alex Maldonado ile paslaşırken çok emindi mesela.Güveniyor baya.Bir denemeliyiz bence.En azından Selçuk'tan daha güvenli.

Ayrıca sol kanat da lazım.

Uğur Boral 5 maçın 3'ünü 10 üzerinden 3 2'sini 10 üzerinden 9luk oynuyor.Ortası yok, istikrar yok maalesef.

Ben bizim transfer komitesini beğenmiyorum.Transfer de beklemiyorum.

Partizan'a elenmemiz mucize olur.Gol yememiz mucize olur.Adam gibi oynarsak rahat elememiz gerekir....

Gol yememiz bence mucize değil orta sahada Selçuk varken.Maldonado ya Alex kefilim dedi.Bu öyle küçümsenecek bir şey değil.Sol kanata da transfer lazım yüzde yüz haklısın.Ben çok merak ediyorum Aziz Yıldırım dedi bizim 2 tane daha alma gücümüz var hani nerde lig başlayacak hala ortalarda kimse yok.Adaptasyon zaten 1 ayı buluyor.Sorun transfer komitesinde değil yönetimde bence.

• Bizimkilerin transfer politikası kötü.Para arttıkça,bilet fiyatları yükseldikçe transferler azalıyor nedense..

Gol yememiz şöyle mucize olur.Defans 4lümüz çok uyumlu ve bence kendi alanlarında ayrı ayrı Türkiye'nin en iyileri.Karşı takımın da forvetleri çok etkii değil.....
  • bir an önce bu iş sonlandırılmazsa hiç ŞL ye katılmayalım rezil oluruz ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: cmert

bir an önce bu iş sonlandırılmazsa hiç ŞL ye katılmayalım rezil oluruz ...

Bencede ama yönetim her yıl böyle.
  • Selçuk bu işte. 2 maç süper 5 maç rezalet. arası yok adamda. oyna be adam sana ihtiyacımız var.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ön takım ses kesme masrafı
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Transferin bir an önce yapılıp adaptasyon sorununun önüne geçmek gerek. Şu Kezman olayı netleşse de kim gelecekse gelse. Yoksa geçen seneyi mumla ararız.
  • Az önce FB TV de basın özetlerinde Akşam gazetesi yazarı Alaattin Metin o kadar doğru şeyler yazmışki ben ve buradaki çoğu arkadaşşın düşüncelerini yazıya dökmüş.
    "
    İstediğin kadar iyi futbolcu transfer et. Dünya yıldızlarını da al. Kalecin yoksa hikaye.. Hiç ummadığın anda bir hata yapar seni yakar...

Volkan, Lugano’nun topu kale çizgisinden çıkardığı pozisyonda kalesinden çıkmaması gerekirken çıktı. Arkasından da çıkması gereken topa çıkmayarak kalecilerin yapmaması gereken iki hata yaptı.

Ya Selçuk’u sakat sakat oynatan hocaya ne demeli... Partizan göbekten iki çabuk oyuncusuyla Selçuk’un üzerine yüklendi. Kağıt helvası gibi dağıldı.

Beğenilmeyen Maldonado ilk 11’de olsa o bölge yol geçen hanı olmazdı. Hadi ona güvenmiyorsun, Emre niye 60 dakika kulübede oturuyor?.. Selçuk’un da Uğur’un da yerinde gözü kapalı oynar. 60 dakika sahada tel tel dökülen Fenerbahçe Emre’nin Selçuk’un yanına gelip orta sahayı toparlaması, Alex’in de eski özgürlüğüne kavuşması ve Burak’ın oyuna girmesiyle Fenerbahçe’de taşlar yerine oturdu, adam gibi top oynamaya başladı.

Hep söylüyorum Fenerbahçe’nin sıkıntısı orta sahadır... Savaşacak, topu kazanacak, rakibin direncini kırıp oyunu rakip kaleye taşıyacak oyuncu sayısı az. Bu takımda Alex’i defansın önüne çekmek cinayettir. Alex’in ayaklarına pranga vurduğun vakit Fenerbahçe’ni hücum zenginliği de olmuyor, gol pozisyonu da bulmakta zorlanıyor. Kazım’ın ayakları yere basmıyor. Takım oyunu umurunda değil. Sahada kafasına göre takılıyor. Canı isterse pas veriyor, canı isterse topu alıp geriye dönüyor. Tek top oynamak aklının ucundan geçmiyor.

Alex’in ileride oynaması ne kadar önemliyse, takımda Semih’in de o kadar önemi var. Orta sahada savaşıyor, top kazanıyor, hücuma çıkıp Güiza’ya destek veriyor, gol attırıyor, her şeyi yapıyor.

MTK maçından sonra Partizan maçının kolay olmayacağını söylemiştim. Bunu derken de Fenerbahçe’de henüz taşların yerine oturmadığını düşünüyordum. Dünkü maçta haklı da çıktım. Fenerbahçe İstanbul’da muhteşem seyircisiyle bu turu geçer. Ancak sıkıntı sistemde ve oyuncu tercihlerinde var. Aragones iyi düşünmeli bu sistemde devam edecekse çok sıkıntı yaşar. Bir an önce Emre’yi ilk 11’e koymalı. Alex’e de, Fenerbahçe’ye hücum zenginliği katan eski özgürlüğünü vermeli. Eğer Alex dünkü maçta ilk yarının son saniyesinde o penaltı golünü yaptırmasa skor çok daha farklı olabilirdi."

• Benim de delirdiğim nokta Semih ve Guiza'yı kesmemek için Alex'ten ön libero yapması.Kes birini ya.Böyle olucna 3 oyuncunun da verimini %60 düşürüyorsun.Oynatma birini.Semih 2. yarı oynamayı seven adam.Emre'yi koy.Çek Alex'i eski yerine.Guiza da rahatlar.Adam gibi pas gelir.

Anlayamadım bu adamı.Kimse söylemedi mi Alex hayatında pres yapmamış adam,bu yaştan sonra da olmaz bu işler diye....
  • transfer konusu fenerden çok tsl ye bakıyor
    fener artık aldımı adam gibi iş yapacak kaliteli isimlere başvuruyor
    ama o adamlar ya gelmem diyor yada 3 lük adam 5 milyon maaş istiyor ki haklıda bence
    aziz başkanda böyle iş yapacak adam değil 3 lük adama 5 vermez selam verenden kapar parayı
  • Evet Alex'in yeri berbat,oynayamıyor.Bu düzenle geçen sene ki Sevilla gelsin 5 atmassa ne olayım.Kontratak oynayan takımlara karşı hiç bir şansımız yok malesef.

Dün Kazım'da sırıttı,Saçma sapan paslar felan.Deivid'i aradım vallahi..
  • Deividi aramamak elde değil cidden geçen sene attığı goller hala gözlerimin önünde...Ahh ah keşke sakatlanmasaydı.Kim sakatladıysa onu
  • transfer için cl ye kalması bekleniyor. tur geçilince transfer de yapılacaktır.

şu aşamada buradaki maç için kesinlikle selçuk un yerine maldonado ugurun yerinede emre sahada olmalı. şuanki kadro yapısıyla fenerbahçe 4-3-1-2 (2-1) sistemi dışında oynayamaz oynarsa da alex, semih guiza üçlüsünden birini feda etmek zorunda.
  • ön libero şart, seçuğun kapasitesi yeteneği belli. çok da fazla bişey beklememek lazım.

bence de bizim gene tek santrafor arkasında alex ile oynamamazı lazım. duruma göre bazen semih bazen de guiza oynamalı.
    alex semih çıktıktan sonra eski yerine gelince 2 tane şut çekti 2 tane güzel pas attı, yani adamı direk oyuna dahil ouyo o bölgede.

illaki semih-guiza-alex oynayacaksa o zaman orta sahaya 2 tane hem hucum hemde savunma yönü olan adam alacaksın emreyle birlikte oynayacaklar.

bazen düşünüyorum guizaya 14 milyon vereceğine orta sahaya 7 şer milyondan iki tane sağlam adammı alsaydık keşke diye...
  • Guiza yı bize biraz kakaladılar ama inşallah değicek.
  • Guiza için bekleyelim arkadaşlar.Genelde böyle düşünülen adamlar iyi çıkar.İnşallah bu da öyle olacak.27 gol atmak kolay mı yahu İspanya'da.

Zaten sorun para değilki.7şer verilip 2 adam alınır da almıyorlar nedense.Ben hiç anlamıyorum bizimkileri.

Alex ön libero oynamaya devam ederse bu sene CLde en iyi ihtimal 3. oluruz.10 kişiyiz zaten.Öyle olunca Guiza da zorlanıyor.

Selçuk yetenekli adam.Teknik falan.Ama dengesiz.İnanılmaz basit pas hataları yapıyor.Sorun o....
  • FB adaptasyon sürecinde takımda bazı şeylerin yerine oturması için biraz zamana gerek var ve bu zaman zarfında bazı futbolcular beklenilen mevkiilerde oynamayabilir. Emre hazırlık kampında yoktu o yüzden ilk onbirde çıkarmıyor olabilir , hazır olduğunda onu duruma göre ya ortada yada sol kanatta oynatabilir.Emre takıma dahil edilene kadar ve Deivid geri dönene kadar, Şimdilik 4-4-2 için en ideal dizilim bu bence..

Alex biraz daha pres yapmayı ve defansif oynamayı becerebilirse çok iyi oyun kurucu olacak..İleride Semih yada Devid'de faydalı olur..Selçuğun sakatlığı ne durumda bilinmiyor ama Alex ortada çok yalnız kalıyor..Uğur ve Kazım çok kötü oynadı , Selçukda yetersizdi Alex tek kalınca çok zorlandı..Eğer kanatlar düzgün çalışır ve oyuna ofansif ve defansif anlamda katkı yapabilen bir ortasaha alınabilirse, Alex ortada çok faydalı olur.

Bu yılki beklenilen oyun şablonu şu şekilde olabilir ; Genel taktik 4-4-2 , oyun içerisinde işler iyi gidiyorsa Alex dahada çok ileriye çıkacak.ŞL de ve zor maçlarda tek santrfor ve arkasında Alex , Alex'in arkasında iki defansif ortasaha ile oynamayı planlıyor..Ancak ne olursa olsun iyi bir ortasaha şart gibi gözüküyor.

Her iki taktiktede birbirine ikame edecek oyuncular var ancak ortasahaya kaliteli bir oyuncu şart..

• Emre gibi bir oyuncuyu ,hemde sakat değil nasıl oynatmıyor.Adam girdi kalitesini belli etti.Koy bir Maldonadoyu Yanınada Emreyi.Maldonado defans yapsın,Emrede hucumu kursun.Beğenmediğiniz Maldonado da sırıtmaz o zaman. Sadece top kapsın,Emre de kursun oyunu.
    Maldonado
    Emre
    Kazım
    Alex

Emre nin de defansı fena değildir.2 oyuncu defans 2 oyuncu hucumcu.
    Selçuk da hata yapmasa iyi oyuncu.Oyunun 2 tarafınıda oynayabiliyor.Ne kötü defansı var nede kötü hücümü Aurello gibi 2 yönüde var ama çok pas hatası yapıyor.

Emre sakatlanmassa FB nin Güizadan bile daha iyi transferi olur.

FB burda bu takıma fark atar.

Gslı olarak FB hakkında düşündüklerim bunlar.
  • Maldonado Selçuk ve Deniz.

Bu seçilmiş insanları yanyana oynatın
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.