Bildirim
Ön girişleri kullanamıyorum
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Ön girişlerin kablosu anakarta takılı mı? Takılı ise bağlantılar doğru mu? Bunları kontrol edin, düzelmezse yazın buraya.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben bakmadım ama 1 ay önce yaptırdım toplama olarak vatan bilgisayarda yaptırdım hata yoktur diye düşünüyorum açıp bakmam lazım mı kasayı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: caglarinhesap
Ben bakmadım ama 1 ay önce yaptırdım toplama olarak vatan bilgisayarda yaptırdım hata yoktur diye düşünüyorum açıp bakmam lazım mı kasayı
bi açıp bakın olmazsa foto çekip ekleyebilirseniz yardımcı oluruz belki yanlış takıldı belkide takılmadı, genelde unutuluyor böyle ufak ayrıntılar. -
Hocam @AdmGdk arkadaşımızında dediği gibi anakart bağlantılarında sorun olabilir. Ya bağlantılar yapılmamıştır ya da girişler yanlış takılmış olabilir. Genelde anakarttaki usb girişleri ile ses girişlerinin yuvaları aynı oluyor. Tekli girişlerde ise birden fazla bağlantı noktası olabilir. Ya anakart bağlantılarını resim ile ekleyin ya da kendiniz netten bağlantı şemalarına bakıp ona göre kontrol edin. Tabi mic ve kullaklık jaklarının sağlam olduklarını varsayarsak.
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- bu yazılım oyunla aynı anda kullanılamaz virtual controller
- format atarken disk görünmüyor
- bin dosyası açma
- kulaklıktan cızırtı gelmesi
- ekran kartı olmadan bilgisayar çalışır mı
- video boyutu küçültme
- ekran kaydı alma
- telefon şarj olmuyor
- bağlantı sıfırlandı hatası
- silinen dosyaları geri getirme
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X