Şimdi Ara

Ön girişleri kullanamıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
169
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bilgisayarımın kasasının ön kısmındaki mic ve kulaklık girişine jakları taktığımda algılamıyor ve ses gelmiyor nasıl düzeltebilirim? Arkaya takınca sorunsuz çalışıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Ön girişlerin kablosu anakarta takılı mı? Takılı ise bağlantılar doğru mu? Bunları kontrol edin, düzelmezse yazın buraya.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben bakmadım ama 1 ay önce yaptırdım toplama olarak vatan bilgisayarda yaptırdım hata yoktur diye düşünüyorum açıp bakmam lazım mı kasayı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: caglarinhesap

    Ben bakmadım ama 1 ay önce yaptırdım toplama olarak vatan bilgisayarda yaptırdım hata yoktur diye düşünüyorum açıp bakmam lazım mı kasayı

    bi açıp bakın olmazsa foto çekip ekleyebilirseniz yardımcı oluruz belki yanlış takıldı belkide takılmadı, genelde unutuluyor böyle ufak ayrıntılar.
  • Hocam @AdmGdk arkadaşımızında dediği gibi anakart bağlantılarında sorun olabilir. Ya bağlantılar yapılmamıştır ya da girişler yanlış takılmış olabilir. Genelde anakarttaki usb girişleri ile ses girişlerinin yuvaları aynı oluyor. Tekli girişlerde ise birden fazla bağlantı noktası olabilir. Ya anakart bağlantılarını resim ile ekleyin ya da kendiniz netten bağlantı şemalarına bakıp ona göre kontrol edin. Tabi mic ve kullaklık jaklarının sağlam olduklarını varsayarsak.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.