Bildirim
Ön camın alt kısmındaki plastikte çatlaklar var - yardım lazım
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
kuşlar gagalıyor -
O kısım değiştirilebilen bir şey mi? Değiştirmesem zararı olur mu?quote:
Orijinalden alıntı: bace3434
kuşlar gagalıyor -
Arac yikanirken yakindan tazyikli su tutulmus olabilir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
çok düz çözüm olarak ince işçilik ile siyah dayson silikon çekerdim.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Markasını modelini yazmamışsınız ama parça satılır. Oradan su almaya başlarsa içeri su alır ve çürümeye başlar.
Ehil bir oto camcıya gidin danışın.
evet, dyson silikon ince bir işçilikle her türlü iş görür...quote:
Orijinalden alıntı: emir.ksk
çok düz çözüm olarak ince işçilik ile siyah dayson silikon çekerdim.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Aynı aracı kullanıyorum. Dış etkenlerle bu parça aşınıyor. (biraz hızlı gibi )
Zamanında söküp kontrol ettiğim için biliyorum. Oradan sızan su kanalların bulunduğu havuza dökülüyor (ön cam plastiğin altında biraz daha uzunca ilerliyor ve suyu kanallara taşıyor) yağmur, yıkama suyunun araç içine girmesi pek kolay değil... Araç içine su girmesi için bu bölümde (havuzda) kanalların tamamen tıkalı olması gerek... (havuz baya geniş ve kanal ağızları zamanında bu tür problemlere yol açan Clio3 lerdekinden çok daha büyük tutulmuş) Zaten o durumda araç içine su girmeden evvel muhtemel silecek motoru zarar görüyor... (sürekli ağaç altında, şantiye gibi yoğun toz toprak altında kalmadıysa Clio4 için kanallarda birikme, tıkanma durumu olmuyor)
İsteğe bağlı bu plastik / kauçuk parçalar değiştirilebilir (renault yedek parçacılarında ve yetkili serviste mevcut, o zamanlar 250-300 TL gibi bir fiyat istenmişti, şimdi ne kadardır bilemiyorum) ya da daha ucuz ömürlük çözüm dyson siyah silikonu ince bir şekilde çekebilirsiniz... (tavsiyem parçayı söktükten sonra dış ortamda küçük bir plastik spatula ya da benzeri bir şeyle, aşınan çatlak patlak yerleri ince işçilikle silikonlamanız)
Şirket araçlarımızda bunun gibi çatlaklar var, senelerdir girmediğimiz yıkama kalmadı, saatlerce süren yağmurlar vs. görsel dışında bir sıkıntısı yok...
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Güneşte kavrulmuş ve yıkanırken ucuz (kostik) köpük kullanıldığı için olmuş gibi duruyor. -
Bazı modellerde kronik problem bir dönem türkiyeye gelen bmw 1 serilerinde de vardı bu durum -
Bende de 2011 fluence vardı ondada bu şekildeydi hatta daha fenaydı zannedersem güneşten böyle oluyor. Herhangibir olumsuz bişey olmadı
Cevaplar için çok teşekkürler.quote:
Orijinalden alıntı: websosyal
Aynı aracı kullanıyorum. Dış etkenlerle bu parça aşınıyor. (biraz hızlı gibi)
Zamanında söküp kontrol ettiğim için biliyorum. Oradan sızan su kanalların bulunduğu havuza dökülüyor (ön cam plastiğin altında biraz daha uzunca ilerliyor ve suyu kanallara taşıyor) yağmur, yıkama suyunun araç içine girmesi pek kolay değil... Araç içine su girmesi için bu bölümde (havuzda) kanalların tamamen tıkalı olması gerek... (havuz baya geniş ve kanal ağızları zamanında bu tür problemlere yol açan Clio3 lerdekinden çok daha büyük tutulmuş) Zaten o durumda araç içine su girmeden evvel muhtemel silecek motoru zarar görüyor... (sürekli ağaç altında, şantiye gibi yoğun toz toprak altında kalmadıysa Clio4 için kanallarda birikme, tıkanma durumu olmuyor)
İsteğe bağlı bu plastik / kauçuk parçalar değiştirilebilir (renault yedek parçacılarında ve yetkili serviste mevcut, o zamanlar 250-300 TL gibi bir fiyat istenmişti, şimdi ne kadardır bilemiyorum) ya da daha ucuz ömürlük çözüm dyson siyah silikonu ince bir şekilde çekebilirsiniz... (tavsiyem parçayı söktükten sonra dış ortamda küçük bir plastik spatula ya da benzeri bir şeyle, aşınan çatlak patlak yerleri ince işçilikle silikonlamanız)
Şirket araçlarımızda bunun gibi çatlaklar var, senelerdir girmediğimiz yıkama kalmadı, saatlerce süren yağmurlar vs. görsel dışında bir sıkıntısı yok...
Şu ürünle mi yapayım?www.hepsiburada.com
Dayson Silikon Siyah Fiyatı, Taksit Seçenekleri ile Satın Alhttps://www.hepsiburada.com/dayson-silikon-siyah-pm-HB0000037EJX
@emir.ksk
@websosyal
-
aynen bu.
yüzey temiz olsun ve uyguladıktan sonraki 24 saat çok dış erkene maruz kalmasın özellikle suya
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X