Şimdi Ara

Ön Cam Değişimi Sonrası Rüzgar Sesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
37
Cevap
0
Favori
13.406
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Bende de ayni olay. Bu konudan sonra degistirmeye korktum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • DoğanGörünümlüToros kullanıcısına yanıt
    biraz araştırsak google'dan cam çatlağının kaynak yapıldığını göreceğiz
    videosuda bu
    Umran TVyoutube
    Araçlarda çatlak cam tamiri nasıl yapılır? (Not: Biz yapmıyoruz)
    https://www.youtube.com/watch?v=ILZYoSX7oZc
    +G435+G305+Apex 3 TKL /Asus VG258QR+Samsung 4K M70D
    Windows 10Pro-Custom Full Edit/Xbox Series S /game pass ultimate /
    hepsini boşver ..."Creative THX 550"...

• Arac yarım gun yenı cam takıldıktan sonra kıpırdatılmaması gerekıyor bılginize..
    Sonuçla ilgili bilgi verebilirmisiniz
    Özel camcı ne dedi
    Serviste tekrar sök tak mı yapıldı

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Aynı problem benim başıma geldi maalesef. 2023 model seat arona aracımın ön camını değiştikten sonra sadece sağ taraftan rüzgar sesi gelmeye başladı. Servise götüreceğim tekrardan bakalım ne olacak.

Bana sıfır aldığım araçta olmuştu, fabrikada cam değişmiş, PDI almış ama bariz bir ses vardı, serviste tekrar sökülüp takıldı ve düzeldi

Benim de tekrar sökülüp takıldı şu anlık bir sorun yok gibi. Camın ses gelen kısmında mastiği az mı ne çekmişler o yüzden olmuş. Ülkede işini düzgün yapan adam bulmak çok zor. PDI almış dediğiniz ne oluyor acaba?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

ön cam sıkıntı. 2. el aldığım bir araç her yağmurda su kaçırıyordu. öyle sattım kurtuldum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 6 Eylül 2024; 22:59:22 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • beyinsis B kullanıcısına yanıt

işcilik hatası, söktürüp düzgün bir yerde yaptırsanız geçerdi.

biliyorum, arabadan kurtulmak istedim. tek derdi bu değildi. 2. el başa bela. 25 yıldır sıfır alıyorum. inşallah maddi durumum böyle devam eder de bir daha 2. ele bulaşmak zorunda kalmam.

Yıllardır tamir işlerindeyim, ikinci el sorun olan araçların hemen hemen tamamı abi 5 bin TL'ye bakımı 2 bin TL'ye yaptırdım diyenlerin araçlarıdır. Forumda da bol var, yok şurası kazık, yok o fiyat verilir mi. Verilmezse bunun bedelini ilerleyen yıllar ve kmlerder illa birileri ödeyecek işte.

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-orjinal-camry-2-sahibinden-1129091934/detay

@beyinsis

• tenekekutu kullanıcısına yanıt

tabii ki 2. elde iyi araçlar var. en basitinden benim sattığım araçların durumunu biliyorum. ama beni yoruyor bu işler. araçtan iyi anlamak lazım ya da iyi anlayan bir arkadaş falan lazım. yine de bunlar da olsa belli bir km veya yaşı geçmiş araçlar artık eskiyen parçalardan dolayı sürekli bir takım parçaların değiştirilmesini gerektiriyor, bunlarla uğraşamam ben. ama mesela arkadaşım daha 5000 km de jaguar x-type almıştı tertemiz, ustasını da götürdü gösterdi. o araç gıcır gıcır, alınır.

• Volkswagen gibi kronik sorunları bitmeyen markaları almayın aldırmayın, yoksa sorununuz sıkıntınız bitmez sanayicilerle akraba olursunuz. Daha önce kullandığım ve beni sanayiyle ilk kez tanıştıran ve bıktıran bir markadır kendisi. Hiç öyle yetkili servis falan demeyin ilk oraya götürdüm , bunlarda olabiliyor biz bakmıyoruz tamamen parça değiştiricez demeye getirip ilgilenmediler bile.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blueSKYLINE -- 7 Eylül 2024; 13:3:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

W205 kasa mercedes c,

Saka gibi ama w206 kasaya gectim azda olsa onda da vardi ama sorun profil egilmesiymis, serviste duzeltildi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.