faturaları öderken on hesaptan mı yoksa kartın hesabından mı ödeyeceğiz, fatura kampanyasından yararlanmak için yada artı faiz kazanmak için? |
ON (Ana Konu) Burgan Bank Dijital Yenilendi (69. sayfa)

-
-
Hocam hafta sonu için durum nasıl? Bazen karttan veya hesaptan eft yapıyorum. Bu durumda faizde bir bozulma oluyor mu? Artı bakiye tutuyor aslında. Teşekkürler.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Çektiğin tutar kadar vadeliden pasife para aktarır, o tutar için faiz kaybın olur sadece.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Son dönemde yeni ATM kartı alan oldu mu arkadaşlar?
Tasarımı değişti mi yoksa ilk çıktığı gibi mi?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bugün şu şekilde SMS geldi
Degerli ON'lu, bankamizda bulunan eksik bilgilerinin teyidi ve evraklarinin tamamlanmasi icin 0850 222 29 10 numaralı Iletisim Merkezimize ulasmani rica ederiz.
Aradım kimlik ve çalışma bilgileri eksik dediler bende zaten hepsi güncel dedim bankaya git falan dedi bunlar ne çeviriyor acaba
endişelendim şimdi bankada problem mi var ?
-
Bana da geldi, aradığımda herhangi bir eksiklik olmadığını söylediler. Mesajın yanlışlık sonucu gönderildiğini söylediler.
Bana da geldi mesaj aradım çalışma şekli vs eksik dedi kayıt açtı bakalım
bende 28 görünüyor
-
bunları diğer bankalarda gitmeden güncelliyoruz zaten illa bıraktıracaklar bunun içinde şubeye çağırılmazki sırf günlük diye katlanıyorum ama sıktılar artık
-
Aynen bu konuda haklısınızquote:
Orijinalden alıntı: Limonenbunları diğer bankalarda gitmeden güncelliyoruz zaten illa bıraktıracaklar bunun içinde şubeye çağırılmazki sırf günlük diye katlanıyorum ama sıktılar artık
Bana da bir kaç ay önce önce aynı mesaj gelmişti. Meslek bilgisi eksik ondan gelmiştir demişlerdi aradığımda. Bugün yine mesaj gelmiş belli zamanlarda gönderiyorlar galiba. Geri aramayacağım. Bir sıkıntı olduğunu düşünmüyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shalom -- 13 Nisan 2023; 22:31:6 > -
hocam sıkıntı olacağından değilde insanın içine kurt düşürüyorlar bunlar zamanında sim blokesi için kurye yollayacaz diyen banka her hareketleri ürkütüyor insanı. adam bildiğin şubeye çağırıyor birde utanmadan en yakın şubenın adresini atayım diyor
-
Banada geldi bugün.aradım kimlik belgenizin teyidi lazım dedi şubeye çağırdı.bulunduğum il de şube olmadığı için kurye yönlendirelim dedi.iyi dedim gelsin.bütün mevduatımıda çektim hesabı olurda bloke ederler diye.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bana da zerre güven vermiyor bu banka, faiz oranları yüksek diye seviyor millet, başka da bir numarası yok bence, on mobil uygulamasını 1 yıldır Huawei mobil mağazaya koyamadılar hâlâ.. huawei telefonun varsa kullanamıyorsun uygulamayı kaç sefer yazdık tık yok..
400bin tl’ye kadar devlet güvencesindesin. Ondan sonrası Allah kerim bilemeyiz.
Nkolay da mesela devlet güvencesi de yok
Arkadaşlar yarın maaş promosyon vs yatacak. Cumartesi hesaba para gönderirsek faiz işlermi acaba
İşlemez.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Enpara sadece günlük işliyor biliyorum. Asıl şunu merak ediyorum on'dan hafta sonu para aktarsak bir miktar faizi tümden götürmüyordur umarım.
Teşekkürler
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X