Şimdi Ara

Ön alanda çoşkulu futbol oynayamıyoruz.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
142
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dün aslında düşüncelerimdeki ilk 11 çıktı. (Bir Sabri ile Arda eksikti.). Fakat buna karşın ben oynanan futbolu beğenmedim. Başlıktaki çoşkulu futboldan kastım oyunu rakip sahaya yıkmaktan geçiyor. Bizim takım bu sezon bunu bir türlü başaramadı. Dün Aydın, Pino ve Misimoviç beklediğim verimi veremedi. Hala takım yavaş oynuyor. Maçın 2. yarısını seyredemedim ama skoru bir türlü artıramamamızda başka bir hastalığımız. 2-3 gol atınca bir anda duruyoruz. Hatta Sivas'ta 1-0 öne geçtik ve bir anda durduk, sanki maç orada bitmişti. Sonuçta orada 2-1 yenildik. Geçmiş senelerde 3 gol atmamıza rağmen 3-3 biten maç hatırlıyorum. Misimoviç duran top ustası olarak geldi, takım daha bir türlü firikik pozisyonu kazanamadı.(dün maçta 2. yarıda frikik kazandık mı bilmiyorum). Bireysel olarak defans ve ön lbiro hattında fizksel güç artışı var. fakat bu hücum alanımıza yansımıyor. takımın ahengide yeterli değil. Rijkaard'ın, Puyol'un, Neskeens'in antreman metodu nasıldır bilemiyorum ama bu takım hala sahada rakiplerini ezemiyor. Birkaç hafta sonra derbi kuşağına gireceğiz. O zaman işler çok daha zorlaşacak. Allah yardımcımız olsun.

• Senin kanatlarında kontra oynayan futbolcular varken oyunu rakip sahaya yıkmak kolay değil.

İleride top tutacak bir tek Baros varken bu söylediğin mümkün değil.

Arda gelince bu sorun ortadan kalkacaktır. Hele kanatlarda Arda-Kewell olursa illaki oyun rakip sahaya yıkılır.

Hani vakti zamanında Ardaya ayağında çok top tutuyor, bencil oynuyor, yavaş oynuyor diyorlardı ya işte onun böyle oynaması bu sorunu engelliyordu.

Ama işte zihniyet sürekli eleştiri üzerine kurulu olduğundan bu ufak detayları görmüyorlar.

Rijkaard da Ardanın yokluğunda oyun planını hızlı ve kontra oyun üzerine kurmuş. Miside bu yüzden etkisiz kalıyor olabilir.
  • Bence Arda-Kewell'dan daha çok Arda-Elano olması daha iyi olur,onları mentaliteleri topu ileride tutmaya daha uygun bence,Kewell direk kaleye gitmeye çalışıyor.
    Arda-Kewell basit maçlarda kullanılmalı bence,direk gole yönelik maçlarda.
    Ama hala göremedik Misimovic+Arda+Insua nasıl oynayacaklar,o kanadın durumu ne olacak.Benim en merak ettiğim konulardan biri.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.