ON /50bin /2.99

-
-
2,29dan garanti deneyin , göstermese bile mh arayın bizim arkadaş görüştü uygun göründü aldı 2.99 fena değil ama daha uyguna bulunabilir.
-
2,29 dan kaç paraya kadar veriyor.
200 bin 24 ay alabilir miyim?
-
faizlerin artık düşmeye başlayacağını düşünüyorum. aceleniz yoksa bekleyin, ama siyasi tarafta yeni gelişme olursa görüşüm iptal olur. yatırım tavsiyesi değildir.
-
yok hocam ne 200ü ben 100k cektim 50 de taksitli nakit avans vermişti 2.29dan
-
Barış Soydan ı takip ediyorum onun öngörüleri ve yayınlanan haberlerde düşecegi yönünde hocam,
yeni şafak
Yeni kredi destek paketi geliyor: Cumhurbaşkanı Erdoğan "Gerekli uyarıları yaptım" diyerek müjdeledi | Türkiye Ekonomisi Haberlerihttps://www.yenisafak.com/ekonomi/yeni-kredi-destek-paketi-geliyor-cumhurbaskani-erdogan-gerekli-uyarilari-yaptim-diyerek-mujdeledi-4709991reisinde selamı var
-
78000 den kaca düşecek sigortayı mh arayıp geri yatırtırsak kesilen tutari
-
75 k almıştım telefon ekran sigortası yapmışlardı hayat sigortası yanında😁
Kredi aldıktan bir gün sonra Uygulamadan profil ve ayarlar-diğer işlemler-iptal talebi kısmından giriyorsunuz arıyorlar ve sigortaları iade ediyorlar.
Edit: 430 lira civarı tahsis ücreti vardı bende onu almadım ancak sigortaları sorunsuz iade aldım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AndOne -- 25 Mayıs 2025; 16:12:23 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hocam tüm sözleşmeler onaylanıyor değil mi, mh aradım şimdi yarın tekrar işlem için arar mısınız dediler , cep telefonu ve diğer sigortaya tahüt vermissiniz , uygun bulunursa iptal edilecek dedi hanımefendi , sanırım tüm tikleri doldurmadan krediyi alamıyorsuk değil mi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hepsini onaylamadan çekemiyoruz diye hatırlıyorum hocam zaten sigorta poliçeleri düzenleniyor adınıza bir gün sonra iptal edebiliyorsunuz krediyi aldıktan sonra, sorun olacağını sanmam yasal hakkınız zaten sigorta iptali.
5 orandan kredi verir. Borcu borçla kapatırız. Faizler yüksek olduğu için yapılandırma da gereksiz
sigorta iptali yasal hak değil, atıyorum garantiden 2klık bi sigorta policeniz var bazı banka bunu iptal ediyor cogu etmiyor burda şöyle yapılabiliyor dışardan sigorta yaptırıyorsunuz daha ucuza öyle cözülebiliyor , vakıfbanktaki eski kredim icin aynısını denedim iptal diye gittim bu durumu orda ögrendim işte edevletten 2 kere iptal başvurusu yaptım 2side olumsuz gelmişti.
-
Ben son dönem farklı bankalardan aldığım tüm kredilerin sigortalarını iptal ettim hiçbirisi de etmeyiz demedi
2.99 dan 24 ay 100 bin çektim bilgi verenlere teşekkürler sigortayı nasıl iade alabilirim
sigort ücreti bu gösteriyor 7.458,33 TL tahsis ücreti 575,00 TL yıllık maliyet %47,2876 oran iyi bence
-
1-kredi olarak 100k mı aldınız?
2-tahsis+sigorta ne kadar kesildi?
Evet 100 bin aldım, 24 ay, 7500 civarı sigorta 500 de işlem ücreti çıktı
ing de 25 bin veriyor 1.99 dan 6 ay onu da alsam mı bilemedim
alın ing eski müşteri oluyor mu
-
Aldım onu da eski müşteriyim ben bana özel çıktı
Fibabanka anneminkini etmedi. Az parada değil 17k sigorta ücreti almışlar 250k kredi için. Dışardan yaptırmaya kalktık en ucuz 9k çıktı olayınkolayi gibi sitelerde. Adamlar diyor ki sigortasız kredi alsaydınız o zaman, uygulamadan edebiliyorsun ama faiz oranı 6.50 ye çıkıyor.
Benzer içerikler
- pratik finansman kart nedir
- opet pay
- papel hangi bankanın
- ing 2000 tl promosyon
- denizbank davet et kazan
- telegram indirim
- havadan su üreten cihaz fiyatı
- büyük indirim günleri ne zaman
- letgo güvenli ödeme
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X