gs parada 50k 3 taksit faizsiz cekmiştim, burdan 50k yine 2.99dan 24 ay cektim (yeni müş değilim) tekrardan cıkmıyor kredi ilginç |
Bildirim
gs parada 50k 3 taksit faizsiz cekmiştim, burdan 50k yine 2.99dan 24 ay cektim (yeni müş değilim) tekrardan cıkmıyor kredi ilginç |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
online dan üye olup yapabilirsin. fakat bu krediyi acil ihtiyac , kısa vadeli yüksek borçlar , araba alımı için eksik kısım , ev alımında küçük miktar kalan kısım , arsa alımında kalan kısımlar için çekilir yoksa bunu alıp mevduata atayım altın alayım fon alayım kar ederim dersen zarar edersin. |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
hayır faize yatırmak gereksiz. 40k kredi çekip borcunuzu kapayın, faize falan da yatırmayın zarar edersiniz. |
Şu sıra gelirim de yok 1-2 ay idare etsin, kalanla da döviz veya faiz çok mantıksız gelmedi. Gecelik %45 civarı faiz veren bankalar var |
Bunun maliyeti daha fazla, zarar edersiniz. Borç kredi kartı kapatmak dışında mantıksız. |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
kredi notum 1700 falan çıkmıştı en son. Kredi çıkmadı. Geçen hafta başka bankadan 250 çekmiştim etkisi olur mu? |