Şimdi Ara

Omur boyu tıraştan kurtaran cihaz ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
284
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • https://www.hepsiburada.com/philips-bri921-00-lumea-advanced-ipl-epilasyon-aleti-satin-compact-kalem-duzeltici-hediyeli-pm-HB00000DTSPG?wt_gl=cpc.6807-6814.dsa.elk.sda-hero&isFashion=true&gclid=Cj0KCQiAzZL-BRDnARIsAPCJs70GXVQGf9I4yHfz9n9atMuPLbx_Dd35lfupTIfNtrRFbXEfQOcShIEaArwjEALw_wcB

Su urunu alsak yuze uygulasak sakal tirasini ayda 1 mi oluruz ? Yeni kanuna gore 65 yasina kadar tiras olacagiz. Hergun 10 dk tiras icin vakit harciyoruz. Senede 3650 dk eder. Jilet kullanamiyorum tahris yapiyor makine kullaniyorum. Sizce.is gorur mu ? Yorumlar olumlu ama cihaz ates pahasi. Jilet.alanlarda permatik degil.israil mali gillette aliyorlarmis.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• gerek yok hocam bence. hayatının bir döneminde belki sakal bıyık isteyeceksin belli mi olur

• Sakal gitmiyor bana esnaf olsan serbest meslek yapsan ya da evden calissan neyse... emekli olana kadar tiras olacaksin. Bir kere yap kurtul omur boyu. Sakal bana gitmiyor pis kotu duruyor kupe takan sakalli ayyas boyle ne diyorlar onlara ??? Hatirladim hippi gibi oluyoruz  

• yüzdeki deri çok incedir usta sakata gelmeyin. iyi araştırmak lazım uygunluğunu.

bu cihazları ben de merak ediyorum vücut tüylerinden gerçekten kalıcı olarak mı kurtarıyor acaba. kurtarıyorsa millet lazer seanslarına boşuna mı gidip geliyor onca para verip?

• marcvs valerivs M kullanıcısına yanıt

Yuz aparati varmis yuzde 80-90 oraninda zayiflatiyor bitiriyor ama 3-5 ay kullanacan duzenli olarak kil koklerini yakip kurutuyormus. En etkilisi igneli laser epilasyon ama hem cok pahali hemde seans usulu calisiyorlar sakali kesmeyecen uzatacan guzellik merkezlerine gidecen falan filan cetrefilli isler.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.