Şimdi Ara

Omü ing tıp veya yıldırım beyazıt tıp ta okuyan acill yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
325
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Mf3 sıralamam 7800 okul birinciliğide var.Bu okullar hakkında soracağım ana mesele ing mevzusu yani dersler türkçe anlatılıyormuş doğrumu?İngilizcemi gerçekten geliştirmek istiyorum ing tıp okumassam öylece kalacağını düşünüyorum.Özellikle bu bölümlerde okuyan birileri yardım edebilir mi bana?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşıma sordum bende burda okumustum ingilizce de türkçe işleniyormuş diye, "öyle bir şey yok, ingilizce de okuyan arkadaşım olmasa inanacağım" dedi.
  • Anladım hocam eyw

• Hocam peki türkçesi yazılır mı?yada kocaeli-eskişehir-çukurova-selçuk-meram-erciyes-omü türkçe tıp ları arasından hangisi sence?İngilizce mevzusu ing tıp okumadanda halledilebilir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Excalybour -- 21 Temmuz 2016; 20:44:12 >
  • Excalybour E kullanıcısına yanıt
    İngilizceyi zaten ingilizce tıp okurken öğrenmek diye bi şey olmaz ki. insanlar sadece internetten öğrendiği ingilizce ile çevirmenlik yapıyo bence yanlış düşünüyosun. hatta belki ingilizceden soğursun ing tıp okursan tıp zaten zor bi de ingilizce öğrenceksin tıpı. Benim tavsiyem sen türkçe tıp oku ingilizceyi öğrenmek istedikten sonra her türlü öğrenirsin. Ben türkçe okuyorum ama kursa gidiyorum şu an baya iyi ingilizce seviyem. Söylediğin üniversiteler arasından da ben düşünmeden eskişehiri seçerdim hem şehir çok güzel hem de üniversite.
  • tıp zaten zor ingyi başına bela yapma
  • Anladım eskişehiride favorilerim arasına aldım.Hatta bir konuda açayım yukarıda saydığım üniversiteler arasında hangisini tavsiye edecek hocalarım genel olarak bi sıkıntı olursa tekrar burdan veya diğer konudan etiketlerim hocam.Ayrıca ilginizden dolayı teşekkürler bekletmeden cevaplıyorsunuz.Kazandığım zaman ilk burada paylaşırım inş

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sdü Tıp ve tıp hakkında
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    ne demek kardeşim bi de bazı üniversitelerde türkçe eğitim olduğu halde mesleki ingilizce dersi veriliyor onu da bi araştır sen ingilizce istiyosan çanakkale de var mesela başka ünilerde de vardır mutlaka
    hakkımızda en hayırlısı olur inşallah tercih stresi sınav stresini ezdi geçti:D
  • Hocam puanım tutabiliyoken yukarılara yöneleyim dedim.şöyle bir liste tasarım var.Akdeniz-Uludağ-Eskişehir-kocaeli-erciyes-omü.Şöyle söyliyim akdenizin gelmesi düşük ihtimal dokuz eylül biraz imkansız oyüzden yazmadım.uludağ biraz daha yakın o.b. kontenjanında.Eskişehir büyük ihtimalle gelir.Kocaeli hakkında ne düşünüyosun hocam?birde eskişehir mi uludağ mı kocaeli mi?yani liste deki sıralama ne durumda geçen seneki sıralamalara göre yazdım.

ben tercih yapcak olsam eskişehir-kocaeli-uludağ diye yazardım.Kocaelinin eğitim sistemi entegre tıp için en iyi sistem bu.bazılarına göre değişebilir ama çoğu hoca da öğrenme açısından en iyi entegre sistemi gösterir.eskişehirin de entegre ama bence şehir olarak eskişehir daha güzel o yüzden çne yazdım.yerinde olsam bunları yazardım üçüde çok güzel ve bunlar tutuyoken omüyü tercih etme bence.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.