Şimdi Ara

Omsi arabayı kaldıramadım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
551
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • herşeyi yaptım araba 5 km hızla gidiyor neyi unutuyorum acaba

• Yürümesi için vitesi D ye alman el frenini indirmen ve ön kapıları açmak için alçalttığın otobüsü kaldırman gerekiyor.Kaldırmak için sağ taraftaki - eksi tuşuna bas.Eğer hava soğuksa kapıları kapat ondan sonra eksiye bas yoksa arabanın içini soğutursun yolcular üşür Kaloriferi açmazsan her türlü üşürlerde zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: 'Sefa

Yürümesi için vitesi D ye alman el frenini indirmen ve ön kapıları açmak için alçalttığın otobüsü kaldırman gerekiyor.Kaldırmak için sağ taraftaki - eksi tuşuna bas.Eğer hava soğuksa kapıları kapat ondan sonra eksiye bas yoksa arabanın içini soğutursun yolcular üşür Kaloriferi açmazsan her türlü üşürlerde zaten

dostum hallettim de yolcular binmiyo arabaya bu sefer

• quote:

Orijinalden alıntı: BLG#

quote:

Orijinalden alıntı: 'Sefa

Yürümesi için vitesi D ye alman el frenini indirmen ve ön kapıları açmak için alçalttığın otobüsü kaldırman gerekiyor.Kaldırmak için sağ taraftaki - eksi tuşuna bas.Eğer hava soğuksa kapıları kapat ondan sonra eksiye bas yoksa arabanın içini soğutursun yolcular üşür Kaloriferi açmazsan her türlü üşürlerde zaten

dostum hallettim de yolcular binmiyo arabaya bu sefer

Hat ve route girmen lazım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• berlindeysen eğer başlangıç yerini furedstr ( yanlış olabılır ) başla otobüsü çalıştırdıktan sonra cama yakın olan küçük makınaya yakınlaş "lines" kısmına tıkla makınadan ardından makınedeki rakamlardan 09200 yaz 0 'ın sağındakı tuşa bas, ardından "lines" seçeneğinin yanındaki "route" kısmınada 01 yaz yine aynı yere bas daha sonra bi ses duyucaksın otobüsün önüne baktığında rotan yazıyo olucak yine makınadada herst/stra diye bişiy yazması lazım daha sonra "alt" tuşuna bas klavyeden yukarda sarı renkli soru işaretı kısmına bas nereye gidiceğini hangi duraklarda durucağını gösterir biraz da karıştır oyunu 1 saate çözersin her şeyini
  • quote:

Orijinalden alıntı: EDDIEDz

berlindeysen eğer başlangıç yerini furedstr ( yanlış olabılır ) başla otobüsü çalıştırdıktan sonra cama yakın olan küçük makınaya yakınlaş "lines" kısmına tıkla makınadan ardından makınedeki rakamlardan 09200 yaz 0 'ın sağındakı tuşa bas, ardından "lines" seçeneğinin yanındaki "route" kısmınada 01 yaz yine aynı yere bas daha sonra bi ses duyucaksın otobüsün önüne baktığında rotan yazıyo olucak yine makınadada herst/stra diye bişiy yazması lazım daha sonra "alt" tuşuna bas klavyeden yukarda sarı renkli soru işaretı kısmına bas nereye gidiceğini hangi duraklarda durucağını gösterir biraz da karıştır oyunu 1 saate çözersin her şeyini

dostum hat çekmeyi yapabildim ama 09200 < şu numarayı nerden biliyoruz başka hatlar için numarayı nerden bulurum?

• quote:

quote:

berlindeysen eğer başlangıç yerini furedstr ( yanlış olabılır ) başla otobüsü çalıştırdıktan sonra cama yakın olan küçük makınaya yakınlaş "lines" kısmına tıkla makınadan ardından makınedeki rakamlardan 09200 yaz 0 'ın sağındakı tuşa bas, ardından "lines" seçeneğinin yanındaki "route" kısmınada 01 yaz yine aynı yere bas daha sonra bi ses duyucaksın otobüsün önüne baktığında rotan yazıyo olucak yine makınadada herst/stra diye bişiy yazması lazım daha sonra "alt" tuşuna bas klavyeden yukarda sarı renkli soru işaretı kısmına bas nereye gidiceğini hangi duraklarda durucağını gösterir biraz da karıştır oyunu 1 saate çözersin her şeyini

dostum hat çekmeyi yapabildim ama 09200 < şu numarayı nerden biliyoruz başka hatlar için numarayı nerden bulurum?

hocam yine " alt " tuşuna basın yukarda hatırlamıyorum ne yazdığını ama küçük bi sayfa görüntüsünde bi şey olucak üzerine geldiğinizde lines yazabilir ordan hatları görebilirsiniz 92, 92E, 13N gibi bunların numaralarını youtube 'da falan araştırarak bulmuştum bende bildiklerim 09200 harıcınde 13 N: 91300

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Araç tavanını sildim :(
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

hocam yine " alt " tuşuna basın yukarda hatırlamıyorum ne yazdığını ama küçük bi sayfa görüntüsünde bi şey olucak üzerine geldiğinizde lines yazabilir ordan hatları görebilirsiniz 92, 92E, 13N gibi bunların numaralarını youtube 'da falan araştırarak bulmuştum bende bildiklerim 09200 harıcınde 13 N: 91300

sagol bakayım

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.