Şimdi Ara

Ömrümde pederin babası kadar çakal bir insan görmedim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
1
Favori
345
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Babaannemi severdim 2003 yılı kadir gecesi vefat etti. Sonra pederin babası bizle kalmaya başladı. 3 kardeş peder. Babam en küçükleridir. Dedem olacak kişi köydeki hayvanları satıp bugünün 30 bin tlsini en büyük oğluna verdi bana bakacak diye. Tabi amcam olacak adamın karısı eve bile almadı dedemi. 11 senedir bizimle. Halen en büyük oğlunu sever. Beddua ediyor bazen galiba bizlere ediyor. Ne yedi isem onada verdim şimdiye kadar. Elimizden geldiğince bakıyoruz. Ama dedem nankörun teki. Para için demiyorum asla. Şuanda kedi yavrusu gibi çekingen. Bize sormadan hiç bişi yapmaz. Yemek hazırla cagirmassan gelip yemez. Sanmayın ki çekingen birisi. Zamanında babannemi be kendi annesini az dovmemis çakal herif.

80 yaşında şuan da elimden geldiğince bakıyoruz annemle biz. Ölene kadar bizde.

Öyle yazmak istedim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Allah sabır versin

• quote:

Orijinalden alıntı: T.Edison

Babaannemi severdim 2003 yılı kadir gecesi vefat etti. Sonra pederin babası bizle kalmaya başladı. 3 kardeş peder. Babam en küçükleridir. Dedem olacak kişi köydeki hayvanları satıp bugünün 30 bin tlsini en büyük oğluna verdi bana bakacak diye. Tabi amcam olacak adamın karısı eve bile almadı dedemi. 11 senedir bizimle. Halen en büyük oğlunu sever. Beddua ediyor bazen galiba bizlere ediyor. Ne yedi isem onada verdim şimdiye kadar. Elimizden geldiğince bakıyoruz. Ama dedem nankörun teki. Para için demiyorum asla. Şuanda kedi yavrusu gibi çekingen. Bize sormadan hiç bişi yapmaz. Yemek hazırla cagirmassan gelip yemez. Sanmayın ki çekingen birisi. Zamanında babannemi be kendi annesini az dovmemis çakal herif.

Öyle yazmak istedim.

benim annem babaanneme 20 yil bakti. Diger 2 gelini 3 gün bile bakmadi... Bizde daha bakamayacagimizi diger evlatlarinin bakmasini istesik... Şimdi ev ev dolaşıyor..3 gün kızında 5 gün oglunda... En iyisi bu arkadaş digerleri niye bakmiyor ? Ama Allah kahretsin ki bakan adam kötü oluyor yaşlılara... yaşlı işte cahil...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Allah sabır versin, sabrın sonu selamettir
  • Yemeğine hap koy

Helvamı fıstıklı severim

Düzenleme: Bu arada neden "Dedem" yada "Babamın babası" yada "Pederin pederi" demedin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi green_fire -- 3 Haziran 2014; 18:09:41 >
  • quote:

Babaannemi severdim 2003 yılı kadir gecesi vefat etti. Sonra pederin babası bizle kalmaya başladı. 3 kardeş peder. Babam en küçükleridir. Dedem olacak kişi köydeki hayvanları satıp bugünün 30 bin tlsini en büyük oğluna verdi bana bakacak diye. Tabi amcam olacak adamın karısı eve bile almadı dedemi. 11 senedir bizimle. Halen en büyük oğlunu sever. Beddua ediyor bazen galiba bizlere ediyor. Ne yedi isem onada verdim şimdiye kadar. Elimizden geldiğince bakıyoruz. Ama dedem nankörun teki. Para için demiyorum asla. Şuanda kedi yavrusu gibi çekingen. Bize sormadan hiç bişi yapmaz. Yemek hazırla cagirmassan gelip yemez. Sanmayın ki çekingen birisi. Zamanında babannemi be kendi annesini az dovmemis çakal herif.

Öyle yazmak istedim.

Kendir

• Peder nedir abi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekmekarasıcorbaci

quote:

Öyle yazmak istedim.

Kendir

Güzel

• anneannemi de biz bakıyoruz, kadın onu sevmeyen torunlarını seviyor beni sevmiyor yapılan iyilik söylenmez ama yatalak olduğu için evde çocuğu zaman yemeğini ben hazırlarım kaç kiloyu kaldırır oturturum yemeğini önüne getiririm , sonra bir konu açıldı mı hep başka torunları över bana hakaret eder. bir kerede bela okumuştu bana insan birşey diyemiyor işte yaşlı...
  • Dedemin babaannemin her işine ben koşarım ama benden ve kardeşimden başka tüm torunlarını severler Ben fazla takmıyorum sevmezlerse sevmesinler.Geçenlerde gıcıklığına 50tl istedim istemeye istemeye verdiler nasıl haram ettilerse aynı gün parayı düşürdüm

• quote:

Orijinalden alıntı: makaer

Allah sabır versin, sabrın sonu selamettir

Âmin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fr-mtr.com da okumuştum. Orda konuya yorum yazan kişinin arkadaşının Felçli bir babaannesi varmış aynı evde kalıyorlarmış.Gece 5 te falan babaannesi seslenince duymamazlıktan gelirmiş.Babannesi öldükten sonra, eleman bazen babannesinin seslerini duyuyormuş hep vicdan azabı çekiyormuş.

Benim babaanneme halam bakıyor.
    Ananem kendi evinde kalıyor, arada dayım uğruyor.

Annem bir doktorla evli.

Babam genç biriyle nişanlı.

Allah için verirse, zaten 3-4 yıla ingiltereye yerleşeceğim.Ana baba yaşlanınca bakmama pek gerek kalmaz. Hem 1 kız 1 erkek kardeşimde var onlar bakarlar.

İnşallah bu mevzu da rahat olacağım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mendieta58

Dedemin babaannemin her işine ben koşarım ama benden ve kardeşimden başka tüm torunlarını severler Ben fazla takmıyorum sevmezlerse sevmesinler.Geçenlerde gıcıklığına 50tl istedim istemeye istemeye verdiler nasıl haram ettilerse aynı gün parayı düşürdüm

Hocam merhabalar,
    Babaannem halamlarda kalır hep.Yani binalarında 6. Kat halamgilde yemek vs yer, tekrar kendi evine 1. Kat'a iner asansör vasıtası ile.

Bir toplulukta yemek yerken, babaannem yaşıtım olan halamoğluna değil ama bana sürekli 'aman tabağı bitti doldurun' 'ayranı var mı?' Vs der

Bayramda fazla harçlık verir.Babaannemi hiç sevmem takmam bile.

Halamoğlu onla, ilaçlarının peşinde koşardı.Ben umursamazdım. Beni daha çok seviyordu :D

Tabi şimdi halamoğlu falan herkes dağıldı :)

•  Ömrümde pederin babası kadar çakal bir insan görmedim
    I'm peder and i found this offensive.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • aynı dertten muzdaribiz

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.