< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Omicron varyantı için korkunç sonuçlar geldi: Aşıların etkisini yok ediyor (13. sayfa)
-
-
Demek ki varyantların oluşmasına aşı sebep olmuş. Aşıya direnç gösterecek, ve atlatacak şekilde evrimleşmiş.
Neyse, isteyen hastalıktan kurtulma ihtimalini %99.87den %99.88e çıkaran aşısını olsun. Hakkımı ona devredebilirim.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Demiyorlar aşı bi … yaramıyor.
Yunan alfabesinde harf bitti, bizim millet hala uyanamadı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Vaay demek aşıların etkiside varmış sevindirici şeyler bunlar.
Ne alaka? Bende almadım ki rx 5700 xt 3500tl sıfırı vardı yinede almadım. Miningin patşyacağını bilemezdim 1 btc 5000 dolardı...
Şuan 51 bin dolar. Bilsem onu alırdım zaten
Ben insanlara sövüşlenmeyim dedim.
Hepsi bu
Az susta motorun soğusun kaç sayfa yazmışsın madem okadar bilgilisin prof dr filan olsaydın sen herkesete laf yetiştiryo rusların katyusha füzeleri senin yanında halt eder yarışa girseniz.
"ben bilgiliyim" türünde bir tümcem hiç olmadı ki :)
prof olmak derken ? prof olunca ne derse dinlerim mi diyorsun :)
durum öyleyse git profları dinle, neden burada benim mesajlara takıldın ki :)
DURUM COK KOTU KALP VE BEYIN
-
Hm aşı olduktan sonra yürekte miyokardit beyinde "kalıcı" kulak cınlaması (tinnitus) olduğunu belirten bicok kişi var. aşı corona ile aynı kulvardan ilerliyor. Coronanın yürek ile beyne sıçrayabildiğini araştıran Daniel Cretow adındaki bilimcinin bi fotoğrafını koyaydılar iyiydi, arşiv foto koymuşlar yine, ah şu medyatörler yok mu,hep işin kolayına kaçıyorlar :)
Biontek 2 doz aşının o çok yüksek %95 koruyuculuğu 6 ayda fos mu çıktı şimdi?
Varyantlara karşı da etkili olduğu söylenmişti halbuki.
İlave dozlar için etkinlik fasa fisosu devam ediyor.
Durum ortada...
Biontek 2.dozdan 20 hafta (140 gün) sonra omicrona karşı etkinliği neredeyse 0 (sıfıra düşmüş)
Şimdide 3.doz güzellemesi yapılıyor.
O da ilk hafta %70 etkinlikle başlayıp 10 hafta (70 gün) sonunda %50 nin altına düşüyor.
Aşının sağladığı koruma 5 ayda sıfırlanacaksa bu aşılamaların sonu gelmeyecek mi?
Aşılarla sağlanan koruma sınırlı süreli ve hızla düşüyor.
Bu düşüş, şayet tekrar aşıları yapılmazsa aşılılar açısından enfeksiyon riskini yükseltmiş olmaz mı?
(Etkinlik hesaplama formülü ayrı bir garabet o konuya girmeyeceğim)
Paylaştığım tablo linkteki en son yayımlanan raporun 11.sayfası
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kadobay -- 1 Ocak 2022; 23:20:52 >
-
Geçenlerde 5. Doz aşılama için konuşuyorlardı. Ha gayret şurada 6 doz daha kaldı. 11 doz aşıyı herkes olacak. Sonrası büyük kıyım :(
zencefil işe yarıyormuş.birde bu zencefili hapa dönüştürüp satarsan birde burada bazılarının destekleriyle işe yarıyormuş.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leftercan1907 -- 3 Ocak 2022; 12:1:47 > -
Asilarin petrikabindaki yüzdelik etkisiyle insan üzerindeki ayni olmadigi ortaya cikiyor demek . Asilar ise yaramadikcada care daha az arayla asilanmak diyorlar, adamlarin kaybetme sansi yok Win Win durumu var. Ortaya söyle bir ikilem cikiyor, Salginla tum dunya ayni anda mucadele ediyor, care asilar deniyor, asilarin ise yararligi sorgulanmaya basliyor, ise yaramadigi ortaya cikiyor ve takke dusuyor kel görünüyor. Ortada salginla mucadele olmadigi, sadece milleti dozlarca asilamaya calisma mucadelesi oldugu görülüyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _turbo_ -- 3 Ocak 2022; 13:54:42 > -
Gates'in aşı üretim ve medya kampanyaları için verdiği yüz milyarlarca dolarık desteğin yanında zencefil hapına verilecek destek ne olabilir ki :)
Benim arkadaş ve yakınlardan kimisi onu anlamaya başladı. Bana direkt söyleyemiyorlar, aradaki başka kişilere söylemişler: "Bu aşı işinde bir oyun var" "4.dozu olmayacağım" "3. doz için cagrıyorlar olmam" biçiminde geliyo bana bilgiler :) Baştan dediğime kendileri tıpış tıpış geiiyorlar :)
zencefil hapı gelecek dünya kurtulacak
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X