Şimdi Ara

Omicron vaka sayısı artıyor: Dünya genelinde son durum (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
226
Cevap
1
Favori
11.969
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
54 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

sen nesin, okumuş cahil ? bu zamana kadar okuduğun okullarda öğretilen bilgileri ezberleyip mezun olmuşsun. adam hayat okulundan mezun ama kafasını çalıştırabiliyor

• Umurumda degil . İstersen ninja mutant olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aradan kaç ay geçti corona konusuna yorum yazmamak için zor tuttum kendimi lakin yeter. Hala aşılı aşısız tartışmaları var. Aşıların virüs üzerinde nasıl mutasyonlara yol açtığı belirsiz, uzun vadede aşının insan üzerindeki etkisi belirsiz. Bu tarz şeyler bir kaç sene içinde sonuç verecek değil, hiçbir insan aynı değil. Çok uzun yıllar düzenli araştırma ve geribildirim sonucu tamamlanması ve en sonunda onaylanması gereken bir prosedür. İnsanlar, aşı üreticisinin bile arkasında durmadığı iğneleri kendine yaptırmak istememesi gayet doğal. Aşının bulaştırıcılığı azalttığı bir kanıt ta yok, öyle olsa aşı oranı yüksek ülkelerde hastalık kalmazdı. Bulaştırıcılığı etkilemiyorsa size ne insanların aşı olup olmamasından? Artık kapatın bu mevzuları arkadaşlar. Birbirinizi sabah akşam hakir görüp, kötülemeyin. Ben 2 metre 120 kilo biriyim, korona çıktığından beri ne maske taktım ne aşı oldum. 10 yıl olmuştur hastaneye gitmeyeli. Kendinize iyi bakın başka bir şeye gerek yok.

• bu virüs ün ismi neden omicron biliyormusunuz? o kadar kücük ki maske fayda etmiyormuş.çok tehlikeli ve çok öldürücüymüş.afrika ya cok geç mudahale edildi ve sonuç bu. gençler ve cocukların hayatları felç olucak. cok üzülüyorum onlar için. resmen kaderleri değilti bütün gençliğin.

• MonitörKertenkelesi kullanıcısına yanıt

Eee?

Birinin hit almak için popüler bir konuda kısa film çekmesi neyi kanıtlar?

Bacak kadar çocuklar hit almak için illüminati belgselleri hazırlıyorlar. Onları da biri mi fonluyor?

Yemin ederim kafanız çok güzel. Omicron vaka sayısı artıyor: Dünya genelinde son durum 

Aşı olmayanların komplo teorisi ürettiği iddia edilir hep, ama asıl komplo teorisi üreten paranoyaklar sizlersiniz.

Dış güçler sizin aşı olmanızı engellemeye çalışıyormuş falan Omicron vaka sayısı artıyor: Dünya genelinde son durum 

Ol kardeşim istediğin kadar ol.

Özellikle senin gibiler bol bol aşı olsun ki yeterli sayıya bir an önce ulaşılsın, devlet de bizim yakamızı bıraksın.

Edit:

Tekrar tekrar okuyup gülüyorum ya Omicron vaka sayısı artıyor: Dünya genelinde son durum 

Kardeşim dış güçler senin aşı olmana engel olmak istese, aşıyı göndermez olur biter.

Aşıyı zaten dış güçlerden satın alıyorsun aloooo Omicron vaka sayısı artıyor: Dünya genelinde son durum 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Windows95 -- 1 Aralık 2021; 7:3:32 >

• :)
    Omicron vaka sayısı artıyor: Dünya genelinde son durum

@Kütahyalı 77

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tuğkan-0153 -- 30 Kasım 2021; 16:48:17 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • retro61 R kullanıcısına yanıt

Buralar berbat. Türkiye ye gelcem 6 Aralık ta aşı randevusu aldım aşıyı olup gelcem yoksa karantinaya sokarlar.

• Yeni normalimiz bu artik. Bundan sonra varyanti zarti zurtu bitmez. Asiya karsi degilim ama is icinde is var. Birileri nemalaniyor bu sürecten bu da bir gercek.

• satoshinakamoto S kullanıcısına yanıt
    Sana kim Tayyip cebinden satın alıyor gibisinden bir şey dedi ki geldin böyle dik dik dayatmacı empoze edici üslupla yazıyorsun bana ??? Biz gerizekalıyız zaten kafamız çalışmıyor!!! Aklımız yok sen yazmasan düşünemiyoruz! Hayırdır ne samimiyetin diyaloğun var benimle??? Tanışıyor muyuz? Doğru düzgün üslupla edebin adabınla yazacaksan yaz, yoksa da uzak dur!

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • etoiledorient kullanıcısına yanıt
    Arkadaş bu denli atarlanacak şekilde birşey yazmamış. Anlatım biçimine takılmak yerine içeriğe odaklanmak daha sağlıklı olacaktır.

• hocam tanimadiginiz etmediginiz, bir samimiyetiniz olmayan insana bu üslupla yazilmaz. Müsaade ederseniz beni neyin rahatsiz edip etmedigine de ben karar vereyim !

Dikte edici, dik dik üslupla konusan kisinin ne konustugunun cokta bir önemi kalmiyor. Bahsettigi seyler elbette yabana atilacak, göz ardi edilecek seyler degil. Makul noktalara deginmis eyvallah ama bunu yok devletin seni ... ediyor, yok cebinden mi cikarip ödüyor saniyorsun gibi tepeden tepeden üslupla ( sanki biz maliz, kafamiz hic calismiyor düsünemiyoruz ! ) söyleyince karsi taraf sizi adam yerine koymaz. Böyle fikirde savunulmaz. Biz hani aksi bir sey belirttikte, belirttigimiz sey sacma gelmistirde politik olarak onu elestirir gibi yorum yapiyor desem öyle de bir durum olmadi. Herkes yerini haddini bilecek. Böyle bir üslup tanimadiginiz etmediginiz kisiye kullanilmaz. Bu ne rahatlik ?

• Covid aşisi afrikaya gönderilmedi bütçe yüzünden aşi olmayan tek ülke afrikaydi vs haberlerini hepimiz gördük,bu virüsün afrikadan yayilmasi şaşirtmadi hadi bakalim yasakli günleri özlemiştik gelsin bakalim

• MonitörKertenkelesi kullanıcısına yanıt

Aşı devletler onaylamaz. Aşıların onay süreci farklı. Bu gösterdigin ülkelerin hükünetlerinin risk alıyorum sorumluluk benim deyip aşıları kullanması. Elma ile arnutu karıştırmayın. Bilmiyorsanız öğrenin,bilgi eksikliginiz ile bilgiyi karalamayın.

• Etkileri nasıl? Öldürücü mü coronavirüs gibi? Ben tam bilgiye sahip değilim.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • etoiledorient kullanıcısına yanıt
    Ben yalnızca o mesaj bayağı bir içerik taşıdığı için savunur gibi oldum ancak hemen sonraki mesajda aynı kişi gerizekalı sözcüğü ile başlamış, onun savunulacak yanı yok.

Bu arada sizin ya da satoshinakamato 'nun aşı konusundaki görüşünü bilmiyorum. Ben aşısız yaşama yanlısıyım. Cunku aşıların hem çalışmalarla hem de gerçekte yaşananlar ile belgeli kalıcı yan etkileri var.

Ancak bununla ilgili bir başka şey daha var: Aşının yan etkilerini gösteren çalışma, belgeler görüntüler medyada bastırılıyor. Örneğin bu forumda aşının kötü yanlarını gösteren konuları, konu kurala uygun olsa bile, siliyorlar. Örneğin geçen ay biri konu açtım. Romanya Bükreş Belediye Binasındaki Covid aşılama odasında yerde yatan başında 4-5 sağlık personelinin bulunduğu video gönderdim. Video fake olamaz cunku Bükreş Belediye Binası içinde cekilmiş. Aşı odasında bir kişi yerde yatıyor. Video link:

yandex.disk
    Romania Bucharest teenager on the ground at the Covid vaccination room-163509239386e61-480.mp4
    https://disk.yandex.com/i/yFU4r5niQtzuiw

Bu video silindi. Bu konuda ne diyorsunuz. Aşıyı kötü gösterme olasılığı bile olan içerikleri siliyorlar. Sizce bu doğru mudur?

• Aşılar etkisiz çıktı para için yapıyorlar muhabbeti başladı şimdi de. Mala gelsin, cana gelmesin birader. Haklı çıkarsınız inşallah tek dertleri paradır. Aşı karşıtı dediğiniz adamlarından ailesinde çoğu insan da aşılıdır emin olun, zannediyorsunuz ki aşı olmayanlar da sizin gibi kin, nefret kusuyor aşısızlara veya haklı çıkmak istiyor. Haksız çıkalım istiyoruz birader haksız....

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.