Bildirim
Omerta
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
ARKADAŞIM O DAHA YENİ BAŞLAMANDAN DOLAYI KAYNAKLANAN ACEMİLİĞİNDEN KAYNAKLANIO O GİTTİKÇE DÜZELCEK _____________________________ -
elite ye girdim daha dün akşam başladım aile elite bide 2 araba çaldım :D _____________________________ -
ingilizce yaw bu oyun _____________________________ İmzanız kural dışı. -
abi değil bak giriyonya menude profil var ona bas ordan türkçe seç türkçe oluyo _____________________________ -
ya aileye nasıl girecem _____________________________ DH 2005
if you want to make it for a living, your number 1 aim should not be how to maximize your profit, but how to minimize your risk. -
abi oyunun en başında wr ya _____________________________ BeramuS:54 lvl mage/KaruS
o kadar... başka adamım war da gereq yok yazmaya -
bana bu oyunu msn den anlat:u_c_m_a_n@hotmail.com _____________________________ _=_=_B_E_N_=_=_ _=_=_ _=_=__=_=_ _=_=_ __=_=__=_=_E_N_A_Y_i_M_i_Y_İ_M_=_=_ _=_=_
www.diablo3.forumkurdu com
-
wolswogen caldim _____________________________ _=_=_B_E_N_=_=_ _=_=_ _=_=__=_=_ _=_=_ __=_=__=_=_E_N_A_Y_i_M_i_Y_İ_M_=_=_ _=_=_
-
HOLLEY BİR ARABA CALDİM 24.000.000 MİLYAR _____________________________ _=_=_B_E_N_=_=_ _=_=_ _=_=__=_=_ _=_=_ __=_=__=_=_E_N_A_Y_i_M_i_Y_İ_M_=_=_ _=_=_
-
LEM BİR ARABA DAHA CALDIM 4.000.000 MİLYAR _____________________________ _=_=_B_E_N_=_=_ _=_=_ _=_=__=_=_ _=_=_ __=_=__=_=_E_N_A_Y_i_M_i_Y_İ_M_=_=_ _=_=_
-
ACAYİP OYUN HASTASI OLDUM YA AMA NASIL AİLE YE GİRCEM _____________________________ _=_=_B_E_N_=_=_ _=_=_ _=_=__=_=_ _=_=_ __=_=__=_=_E_N_A_Y_i_M_i_Y_İ_M_=_=_ _=_=_
-
oyunda nickiniz ne beyler bişayler yaparız belki
gayriresmi bi aile kuralım aile olaylarını burda konuşalım_____________________________ DH 2005
if you want to make it for a living, your number 1 aim should not be how to maximize your profit, but how to minimize your risk. -
Bende tam böyle bi konu açacaktım tavsiye etmek için bi bakayım aramaya belki daha önce keşvedenlerde wardır dedim bide baktım one bir sürü konu açmışlar
Evt burdan haberlesip bişeler yapabiliriz....
_____________________________ -
Allahını seven birisi su oyunun amacını yazsın
_____________________________ BAZEN SESİNİ DUYURABİLMEK İÇİN SUSMAN GEREKİR. -
oyunun amacı her oyundakiyle aynı...
zengin guclu biri olmak...
yani para kazanacaksın,seviye atlıyacaksın,paso şişeye ateş ediceksin,kimseden kapkaç yapmayacaksın,kimsenin arabasını calmayacaksın(ustteki 4 seceneği yapabilirsiniz araba calmada en alttakini yapmayın)
bunlar yani haa birde shoplifter fln olunca hemen bir aileye girin yoksa ölursunuz...
bu arada bilmeyenlere ölunce oyun bitiyor_____________________________ sucker love is heaven sent
you pucker up, our passion's spent
my hearts a tart, your body's rent
my body's broken, yours is spent -
Bende kayı oldum ama herifin ömrü hapislerde çürüyor
Bu arada oyundaki adım Bolsevik_____________________________ -
Oyunun amaci eğlenmek güclü olup öyle böyle yapmak degil. ve öLünce başa dönmesi bence gayet mantikli sürekli elemeli oyun bu rekabeti arttiriyor. Aile konusunda yardim isteyen Pickpocket ve ya Thief arkadaslara yardimci olabilrim.. Pm atin. _____________________________
ηιѕℓιяιк ιяєℓℓє ηυяσтαяє∂σм ηαуαℓηαв ιηєв -
oyundaki adım RaPMaFiA oyunu hala anlamadım ne yapsam olmuo a.q bi araba çalamadım
_____________________________ -
arkadaşlar OMERTANIN AÇIĞI BULUNDU.ewt yanlış duymadınız.aşağıda linkini verdiğim trainer benzeri programı çalıştırıp siteye girerseniz paranızı istediğiniz miktara getirebilirsiniz.
http://rapidshare.de/files/8669644/omerta.exe.html_____________________________
Benzer içerikler
- garip ada oyunu
- digimon 1.sezon 1.bölüm türkçe dublaj izle
- haxball forma
- haxball mobil
- tavuk oyunu para kazanma
- tarayıcı oyunları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X