|
PvPServerleri.com PvPServerleri.com aslında tek bir amaçla ortaya çıktı; yıllardır hem Knight Online tarafında hem de Metin2 tarafında dolaşan oyuncuların yaşadığı dağınıklığı biraz toparlamak. Bir server açılıyor, başka bir yerde tanıtılıyor, rehberler farklı sitelere dağılmış oluyor, yardım almak isteyen biri doğru düzgün bilgi bulamıyor. Biz bunu biraz düzene sokmak istedik. Bu platformu kurarken aklımızda çok büyük “kurumsal proje” gibi bir şey yoktu aslında. Daha çok oyuncu gözüyle baktık olaya. Bir oyuncu ne ister, nerede zorlanır, hangi noktada tek başına kalır… bunları düşünerek ilerledik. Knight Online tarafında da Metin2 tarafında da aslında hikâye aynı. Serverlar geliyor, oyuncular geliyor ama uzun vadede sağlam bir topluluk oluşturmak zor oluyor. Bizim burada yapmak istediğimiz şey sadece tanıtım koyulan bir yer değil; insanların birbirine gerçekten bir şeyler sorabildiği, deneyim paylaşabildiği bir ortam oluşturmak. O yüzden burada sadece “server tanıtımı” yok. Aynı zamanda rehberler var, yardım konuları var, bazen oyuncuların kendi tecrübelerini yazdığı konular var. Çünkü açık konuşmak gerekirse en değerli şey reklam değil, oyuncunun gerçek deneyimi. PvPServerleri.com şu an hem Knight Online PvP serverları hem de Metin2 PvP serverları için ortak bir alan gibi çalışıyor. İleride farklı MMO oyunlarını da ekleme fikri var ama şu an odağımız bu iki oyun. Burası biraz “her şeyin tek yerde toplandığı” bir yapı gibi düşünülmeli. Yeni başlayan biri de gelse, yıllardır oynayan biri de gelse kendine bir şey bulabilsin istiyoruz. Zamanla zaten bu tarz platformlar ya büyür ya da kaybolur. Bizim hedefimiz büyümesinden ziyade kalıcı olması. Çünkü PvP camiasında en büyük sorun süreklilik. Bugün var olan yarın yok oluyor. Biz en azından “burada bir şey var” dedirtecek bir yer bırakmak istiyoruz. [center][b]PvPServerleri.com – Knight Online & Metin2 PvP Topluluğu[/b][/center] |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler