Şimdi Ara

Ömer Üründül !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
1.029
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Seni saygın bir yorumcu olarak görmüşler, Türkiye Kupası gibi saygın bir organizasyonun yorumcusu yapmışlar ama adamın bir tek Fenerbahçe tezahüratı yapmadığı kaldı. Fenerbahçe 2. golü yeyince de önce Daum'a sövdü sonrada küsüp yayını terk etti. Yazıklar olsun senin gibi yorumcuya. Umarım Dünya kupasında da bu adama katlanmak zorunda kalmayız. Ömer Üründül sana sesleniyorum "kolektif futbol"unu al da git

• O ömer üründül
  • Ömer üründülü anlamak çok güç madem bu kadar üzüleceksin be adam neden fenerin kupa finaline yorumcu olarak katılıyorsun?

İçimden daha çok üzülürsün dedim ama sonuçta o da insan tabi.
  • Ne yapsın adam 28 yıldır göremiyor kupayı bir noktada isyan etmesi normal tabi.
  • Adam yorum için yanlış maç seçmiş.28 yıldır akıllanamamış hala demek ki.
  • essieni nasıl buluyorsun hocam ?
    çok iyi oyuncu

lampard da galibiyetin mimarlarından
    evet o da iyi oyuncu

cechin kurtardığı penaltı kırılma anıydı
    güzel oyuncu cech

oyuncu değil hocam kaleci o
    evet iyi kaleci

böyle bi adam işte. fanatiklik %100 futbol zekası %o ama hala maç anlatıyor.
  • boşuna ömer süründür demiyorlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ali Kuçik Göztepe'de
    13 yıl önce açıldı
    Citizen (Burak Yavuzalp) Kimdir ?
    13 yıl önce açıldı
    HASAN ABİ FAFORİ KULÜBÜ
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Büyük ihtimalle Dünya kupasınında yorumculuğunu yapcak.
  • la olm hala neyin peşindesiniz, tamam işte FB yenildi istediğiniz oldu TR Kupasını alamadı.

Ömer Üründül den size ne? GS yi mi övsün ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: chiller

la olm hala neyin peşindesiniz, tamam işte FB yenildi istediğiniz oldu TR Kupasını alamadı.

Yok yahu ne GS'yi övmesi.

Maşallah dediği 6 ay yaşıyor zati.
  • Ula adam merdivenlerden düştü hala akıllanmadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: chiller

la olm hala neyin peşindesiniz, tamam işte FB yenildi istediğiniz oldu TR Kupasını alamadı.

gsyi övsün diyen mi var ? adam gibi bi final izleyelim dedi insanlar adam gibi tarafsız yorumlayabilirdi, o kadar para oluyor bu işten insanların ondan işini adam gibi yapması kadar da doğal bir şey yoktur herhalde !
  • trabzon tek kale oynuyor fener tek pozisyonda geldi bir gol attı adam nerdeyse o yaşta çocuk sahibi olmuş gibi sevindi 10 kere anlattı golü sonra trabzon 3 tane çekince de dauma kaymaya başladı
  • beş para etmez bir yorumcudur bende kendisi herdaim.. 2 gram kaale alınmayacak bir vatandaş..kimilerine göre taraflı..kimisine göre spor duayeni bana göre Beşiktaş düşmanının önde gideni...bana uzak Allaha yakın ol Ömer üründül
  • bende şaşırdım gerçekten fanatik bir adam o zaman ne diye yorumcu oluyorsun oraya
  • Bence dünya kupası başlamadan önce Trt ye herkes email yazıp Ömer üründülü yorumcu olarak istemedigimizi belirtelim.Kupa finalinde insan bu kadar yanlı olurmu hiç?Herşey güzeldi ama birtek o Ömer yan çizdi.
  • dün maçı izleyememiştim, gece maçın tekrarı vardı :D

adam dauma sövecekti az kalsın ya, napıyor bu adam diyo :D auzhuauahua öldüm gülmekten

adam resmen taraf ya yorumcu dediğin uluslar arası bir maç olmadıkça taraftar olmalı.bende hazzetmiyorum zaten bu adamı tipinden kaybediyo.

rıdvanı alsınlar rıdvan da fenerli ama daha objektif.
  • ilker yasin ve ömer üründülün bir an önce Türk futbolundan elini eteğini çekmelerini bekliyoruz.. yeter artık maçları katlettikleri
  • Öyle demeyin çok konturollu adamdrı kendisi
  • onun kollektif beyni ve kombinezonlu yorumları olmasa ne yaparız biz, bloklar arası pas trafiği müdürü.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.