Şimdi Ara

Ömer Hoca hakkında. :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
82
Cevap
1
Favori
2.782
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hep görüyorum forumda benden yaşça büyük olduğundan dolayı bunu söylemek bana düşmesede , herkese karşı saygılı , türkçeyi düzgün kullanan , ve iyi niyetli birine benziyor.
    Bunlar kişisel özellikleri ama gerçekte nasıl biri olduğunu çok merak ediyorum. Fotoğrafı filan varmı ? Öğrencileriyle birlikte filan ? . Yada facebook'u ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YnS! -- 10 Temmuz 2011; 22:03:24 >

Orijinalden alıntı: YnS!

Hep görüyorum forumda benden yaşça büyük olduğundan dolayı bunu söylemek bana düşmesede , herkese karşı saygılı , türkçeyi düzgün kullanan , ve iyi niyetli birine benziyor.
    Bunlar kişisel özellikleri ama gerçekte nasıl biri olduğunu çok merak ediyorum. Fotoğrafı filan varmı ? Öğrencileriyle birlikte filan ? . Yada facebook'u ?

Adam ogretmen hocam cogu lıselı olan bı forumda oynayacak halı yokya bana kalırsa burda ne ise gercekte de odur.

• :)

• Bence gençlik üzerine araştırma yapan bir mit mensubu.

[sm=You_Rock_Emoticon.gif]
    Çabalar sonuç verdi, efsane döndü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: atquare

quote:

Orijinalden alıntı: YnS!

Hep görüyorum forumda benden yaşça büyük olduğundan dolayı bunu söylemek bana düşmesede , herkese karşı saygılı , türkçeyi düzgün kullanan , ve iyi niyetli birine benziyor.

Adam ogretmen hocam cogu lıselı olan bı forumda oynayacak halı yokya bana kalırsa burda ne ise gercekte de odur.

Ben dış görünüşü açısından merak etmiştim. Varmı fotoğrafı çok merak ediyorum cidden

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hoca tavsiyesi
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bir konuya fotoğrafını koymuştu. Kaliteli adamdır, severiz hocamızı. Bu arada yönetimdekiler kıskandığı için yönetici yapmıyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ottoman_PoweR

Bence gençlik üzerine araştırma yapan bir mit mensubu.

Deşifre oldum.

:)

quote:

Orijinalden alıntı: alikuşcu

Bir konuya fotoğrafını koymuştu. Kaliteli adamdır, severiz hocamızı. Bu arada yönetimdekiler kıskandığı için yönetici yapmıyorlar.

Estağfurullah, birileri gerçek sanabilir. Zan altında bırakmayalım hiç kimseyi. Sıradan bir üyeyim.
    Hz. Mevlana
  • onu yönetime sokcam inşallah.

A true Warsong spits in the face of death
  • Ömer hocam "Nasılım SS'li" diye bi konu açsanız fena olmaz aslında.
  • Ömer hocayı çok severim ben, kim ne derse desin hani içerde hoca, dışarda da hocalığını belli ediyo, facebook grubu vardı bi ara öğrencileriyle çok iyi işler yapıyodu, umarım hala yapıyodur. Kendisi gibi bi ilkokulda hem öğretmenlik hem de okulun müdürlüğünü yapan amcam ( Ömer hoca müdür değil sanırım ama olsun ) şu an tam karşımda oturuyo, o da Kars'da. Bi iş için İstanbul'da. Onu da çok severim, o da iyi işler yapmaya çalışır öğrencileriyle. Tanımadığı insanlara saygı duyan bi hocamızdır Ömer hoca, ben de kendisine saygı duyarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tango-1 -- 10 Temmuz 2011; 22:14:15 >

"Nerede o eski Donanımhaber"
  • Sen anlamıyorsun işte. O söylediği düzgün türkçeyle iyi laflar koyuyor. Bizim ettiğimiz hakeretler falan kabaca. Tabiri caizse o da kibar sövüyor. Ayrıca kendisini hiç sevmem.

• Bloodbath
  • quote:

Orijinalden alıntı: Static-X

Sen anlamıyorsun işte. O söylediği düzgün türkçeyle iyi laflar koyuyor. Bizim ettiğimiz hakeretler falan kabaca. Tabiri caizse o da kibar sövüyor. Ayrıca kendisini hiç sevmem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Opricnik -- 10 Temmuz 2011; 22:39:28 >

Orijinalden alıntı: Ömer

sizin kullandığınız şu smsle bilgilendirme sisteminden ben de istiyorum.

Orijinalden alıntı: bjknefret

quote:

Citizen onu bitiremedi sanırım. :) Normal bir durum gerçi değil mi?

Yok kardeşim öyle bir sistem.

quote:

Orijinalden alıntı: bjknefret

quote:

Citizen onu bitiremedi sanırım. :) Normal bir durum gerçi değil mi?

Yok kardeşim öyle bir sistem.

hocam yoksa nasıl yetişiyorsunuz o zaman bunlara ya? 3 ay yoksunuz forumda, sonra sizin için açılan konuda 2. mesaj sizin. ilginç

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.