Şimdi Ara

Omegle hakkında sormak istediklerim var.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
2.122
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Magaradan çıkmadım omegle'nin ne oldugunu nasıl kullandıgımızı biliyorum. Benim amacım sadece dil gelistirmek. Ama paso saksocular çıkıyo. Karşıma eli yüzü düzgün bir yabancı ya da kız çıksa onunla ingilizce konussam bunun epey bir faydası olur mu dil açısından ?

Bir diger soruda ; Vınn ile giriyorum nete. Çok kota yer mi ?
  • text bölümüne gir kameralı takılma sen de
  • text bölümünü kullanıyorum çok iyi yabancı arkadaşlarım oldu ve de google transtlate baya yardımcı oluyor ama sakın Turkey demekten kaçınma bırak tanıyan seni olduğun gibi tanısın
  • Hocam boş bir chat sayfası açıldı texte tıklayınca önüme kimse birşey yazmıyor yardım
  • text bölümü fazla kota gitmesini mi engeller ? kamera olmayınca da kızlar hemen kapatıyor.
  • Oha iki tane iç çamasırlı kız denk geldi. Nasıl bi site bu böyle. Yalnız hemen kapattılar.

Gördügüm kadarıyla saksocular ve Türkler agırlıklı.
  • Tipim iyi olmasına ragmen daha hiç bir kızla konusamadım daha. Şimdi de başka iki kız denk geldi. Çırılçıplak yatagın üzerinde sevisiyolardı. Ama hemen kapattılar. Millet bu omegle'de sanal seks mi yapıyor nedir ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Turkey yazinca hemen kapatiyorlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aslında düşürülüyor
    geçen 5 abaza 3 kızı soyduk bi arkadaşın are you sex,you sex yazmasına ragmen
    sonraki günde bir arkadaşla 3 tane moldovyalı kızla tanıştık face den falan ekledik seneye bodruma antalyaya gelcekler niş (italyanız falan demiştik sonra profilde turkeyi gördüler kıvırda kıvır )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pirtav -- 12 Eylül 2011; 1:44:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Leopard26

Turkey yazinca hemen kapatiyorlar

Bana dün abdlinin biri nerelisin dedi türküm dedim senden nefret ediyorum dedi.bende katillerden yazdım çıktı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HacıTheBlack

quote:

Bana dün abdlinin biri nerelisin dedi türküm dedim senden nefret ediyorum dedi.bende katillerden yazdım çıktı.

• quote:

Orijinalden alıntı: selolee

quote:

Orijinalden alıntı: HacıTheBlack

quote:

• omegle'dan dil geliştirilmez salak salak tipler var penpal sitelerine üye ol.
  • özellikle abd liler yapıyor bir kıza denk geldim yaşıtımdı nefret ediyorum sizden falan filan yazdı sen türkleri tanıyormusun deyince hayır dedi ve küfürü basıp çıktı anlamıyorum göktem zembille mi iniyo bunlar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.