Şimdi Ara

Omegle'den tanışıp konuştuğum kız.[SS][6. SS GELDİ]

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
147
Cevap
2
Favori
25.037
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • canım sıkıldı omegleye gireyim dedim.bi kız geldi.başlarda normal olarak güvenmedim işte.abazan bi ergen gencimiz de olabilir diye.bi yarım saat konuştuk.(art niyetsiz.hobiler sevdiği müzik grubu yaş şehir v.s.)sonra kız çıkmam lazım dedi ve msn verdi.yarın aynı saatte msn'e gir dedi.çıktı.
    ertesi gün oldu.girdim msn'e yine konuştuk bayağı.(benim aklımda konuşmanın başından beri webcamın var mı demek vardı.ama söylemedim.abaza gözükmemek için.ama tipini merak ettim tarzı bişeyler dedim.)sonra kız webcamın varsa bi oyun oynayalım dedi.var dedim.ben senden webcamda bi hareket yapmanı istiycem karşılığında sen benden isteyeceksin dedi.tamam dedim.(sonra webcamı açtı 2 kız vardı.iki kişi yazıyolarmış başından beri.)kız 30 saniye ellerinin üstünde dur dedi.durdum işte ben.sonra kıza tavuk dansı yap dedim v.s. .bu böyle ilerledi.kızı korkutmamak için abartı şeyler istemekten kaçındım.ama malesef benim çıkmam gerekti bi süre sonra().yarın yine aynı saatte diyip çıktım.kız yarın msne girerse konuyu güncellerim.

ss çektim bayağı.1 tanesini koyuyorum.konu ilerlerse diğerleri de gelir.

İlk SS: alabiliceğin en saçma yüz ifadesini al demiştim.

İkinci SS: öpüşün dedim.bakıştılar sarışın bi anda öptü geri çekildi.anca bakışırken çekebildim ss'i.ters köşeye yatırdı kız beni.

Üçüncü SS: tavuk dansı.

Dördüncü SS: kılık değiştir dedim sarışına.odadan çıktı.geri geldiğinde aşağıdaki gibiydi.(peruk - şapka - t-shirt)

Beşinci SS: sırıtın demiştim.bu sefer 2 kişi yoktu.tüm sınıfını toplamış eve kız.

Altıncı SS: "say aaaaaa"

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi juu ichi ban tai taichou -- 14 Kasım 2011; 18:40:50 >
  • forum silinebilir
    Bkz: tellere odaklarnin
  • Kızlara ne gösterdin de bu hale geldiler
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZAGROSs

forum silinebilir

kötü ss ile başladım kardeşim.ilerde güzelleşiyor.
    bu ss'i de alabiliceğin en saçma yüz ifadesi al dediğimde çektim zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi juu ichi ban tai taichou -- 26 Kasım 2010; 1:38:01 >
  • dile odaklan
  • Amerlikalı mı bunlar nereli bunlar yoksa İngiliz mi bunlar ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kızla Konuşmam SS’li
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • more baby more !
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZAGROSs

forum silinebilir

Avrupa ülkelerinin çoğu ve Amerikada kız-erkek hayatlarının belli bir dönemini düzgün bir ağız ve diş yapısı için (tabi iyice de bozuk olmayacak yani operasyonluk) tel takarak geçirirler, yani aslında gayet normal bir durum keşke bizim ülkede de bu yapılsa...
  • Şu kamera görüntüyü ayna gib igösteriyor ya, çıldırtıyor beni.
    (Mirror effect diye geçiyor sanırım. Sanal görüntü. Yazılar ters bu resimde meselâ dikkat ederseniz.)
  • San Antonio, Texas.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Android

San Antonio, Texas.

Texas deyince aklıma bu geldi
    http://www.imdb.com/title/tt0106168/ Chuck abiye bak be

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Henry Dorsett Case -- 26 Kasım 2010; 1:47:52 >
  • 5 dk sonra bi ss daha.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kril

Şu kamera görüntüyü ayna gib igösteriyor ya, çıldırtıyor beni.
    (Mirror effect diye geçiyor sanırım. Sanal görüntü. Yazılar ters bu resimde meselâ dikkat ederseniz.)

+1
  • Takipteyiz
  • mutlumu oldun.
  • İkinci SS: öpüşün dedim.bakıştılar sarışın bi anda öptü geri çekildi.anca bakışırken çekebildim ss'i.ters köşeye yatırdı kız beni.

• quote:

İkinci SS: öpüşün dedim.bakıştılar sarışın bi anda öptü geri çekildi.anca bakışırken çekebildim ss'i.ters köşeye yatırdı kız beni.

http://h-3.abload.de/img/33993_136023373080087_gexi.jpg

kızlar ondan sonra offline olduysa olayı kaçırdın demektir
  • quote:

Orijinalden alıntı: KadirSahin™

quote:

yok sırasıyla gidiyorum.zaten öpüştürdüm diye kızdı biraz.elini ağzına sok, yala dedi.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: KadirSahin™

quote:

yok sırasıyla gidiyorum.zaten öpüştürdüm diye kızdı biraz.elini ağzına sok, yala dedi.

Hoca sen bu kızla konuşmayı bırak ilerisi tekin değil
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.