Şimdi Ara

Omegle'den tanışıp konuştuğum kız.[SS][6. SS GELDİ] (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
147
Cevap
2
Favori
25.051
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 11-14 yas arasi ergenlige daha yeni adim atmis veletler , pedofil mode ON

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NayirNolamaz -- 26 Kasım 2010; 2:55:58 >
  • söyle soyunsun göğüslerini göstersin. yapar ciddiyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: ka40

11-14 yas arasi ergenlige daha yeni adim atmis veletler , pedofil mode ON

bu kizlar en fazla 15. marifetmismis gibi resimlerini yayinliyorsun.acaba hayatinda ilk defa

konustugun kizlar bunlar mi? seninki abazaliktan beter. pedofil mode on haklisin
  • quote:

Orijinalden alıntı: xcarkox

Şimdi farklı bir forumda senın ellerinin üstünde 30 saniye duruşunun :D resimleri yayinlaniyorsa olsa ?

Yayınlanıyordur kesin.

quote:

Orijinalden alıntı: _Android

quote:

Orijinalden alıntı: xcarkox

Şimdi farklı bir forumda senın ellerinin üstünde 30 saniye duruşunun :D resimleri yayinlaniyorsa olsa ?

pek bi sorun olmaz.dediğim gibi küçük düşürücü şeyleri yapmıyorum zaten.

@Doppelgangbanger: webcam bölümü ney ?

Omegle'den tanışıp konuştuğum kız.[SS][6. SS GELDİ]

quote:

Orijinalden alıntı: rzorone

quote:

Orijinalden alıntı: ka40

11-14 yas arasi ergenlige daha yeni adim atmis veletler , pedofil mode ON

bu kizlar en fazla 15. marifetmismis gibi resimlerini yayinliyorsun.acaba hayatinda ilk defa

konustugun kizlar bunlar mi? seninki abazaliktan beter. pedofil mode on haklisin

17 yaşında olduğunu söylemiş arkadaş. Ayrıca gözlerinizde bozukluk mu var arkadaşlar? Kızların 14 yaşında olmadığı bariz belli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doppelgangbanger -- 26 Kasım 2010; 4:15:45 >
  • @injection: öyle bi amacım yok kardeşim.eğleniyorum sadece.

@rzorone: eveet.hayatımda ilk konuştuğum kız bunlar.çok abazanım.kızlar da 9 yaşında aslında.pedofil de göbek adım.

saçma saçma konuşmayın arkadaş ya.forumda daha önce açıldı böyle omegle konuları.ben de açayım dedim.ayrıca bu konuda nerde gördün cinsel ilgi de pedofili diyorsun ?
    bu yaptığım bir nevi oyun..nerenizle okuyorsunuz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Android

@injection: öyle bi amacım yok kardeşim.eğleniyorum sadece.

@rzorone: eveet.hayatımda ilk konuştuğum kız bunlar.çok abazanım.kızlar da 9 yaşında aslında.pedofil de göbek adım.

saçma saçma konuşmayın arkadaş ya.forumda daha önce açıldı böyle omegle konuları.ben de açayım dedim.ayrıca bu konuda nerde gördün cinsel ilgi de pedofili diyorsun ?
    bu yaptığım bir nevi oyun..nerenizle okuyorsunuz ?

Okumuyorlar ki.
  • ss alacağınıza camstudio gibi programla video çeksenize
  • yok mu devamı panpa
  • ne abaza ülkeyiz yaaa!

15 16 yasında eglenen kızlar hic biyeride gozukmuyor extreme bi olayda yok burda kac sayfa muhabbeti donmus ve fotograflarını eklemiş

cidden diyecek soz bulamıyorum... bu ulkede 80 yasında teyze cıplak gezsse zaten yolda enaz 10 kişi girişir maalesef fena abazalık var
  • Dördüncü SS: kılık değiştir dedim sarışına.odadan çıktı.geri geldiğinde aşağıdaki gibiydi.(peruk - şapka - t-shirt)

Omegle'den tanışıp konuştuğum kız.[SS][6. SS GELDİ]
  • Sağdaki cıbıldakmı reyiz
  • tmaj
  • gol varmi gol
  • TaKipteyiZ
  • kiz miz yok ortada bence, fake video kurbani bu arkadas. komando dansi yapsinlar inanak...!
  • quote:

Orijinalden alıntı: H. Upmann
    kiz miz yok ortada bence, fake video kurbani bu arkadas. komando dansi yapsinlar inanak...!

hocam onu farkederdim heralde.tavuk dansi yapin dedim yaptilar.video olmasi imkansiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: @Majesty

Kızlara ne gösterdin de bu hale geldiler

• Parçala genç
  • bi titreme geldi
  • Ahbap ayıp ediyorsun.Kızların haberi var mı acaba ? Ayrıca bu kadar basit bir olayı neden buraya taşıdın ki ? Herkes omegleden birileriyle tanışıyor.Zaten takılanların çoğu böyle.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.