Şimdi Ara

Omegle

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
2.853
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu kızların aradığı ne anlayamadım ben ya.Hemen disconnect yapıyolar.Kameraya çıplakmı çıkmak gerekiyor kız düşürmek için Taktik bilen varsa aydınlatsın beni

• quote:

Orijinalden alıntı: ExShadoW42

Bu kızların aradığı ne anlayamadım ben ya.Hemen disconnect yapıyolar.Kameraya çıplakmı çıkmak gerekiyor kız düşürmek için Taktik bilen varsa aydınlatsın beni

• yakışıklı olman lazım
  • kamera karşısında tek elle amuda kalktığın zaman durmıycak kız yoktur diyorum
  • Bende şansına 2-3 güzel kıza rastladım. skypelarını aldım şimdi orda takılıyorum. yani taktik yok biraz şans birazda muhabbetin iyi olsun 10 dk ya skype adresini verir sana
  • Omegle seni tipinle sınıyor
  • Testlerim sonucu şöyle bir kanıya vardım;

-Eğer yanında arkadaşların varsa sürekli gülüp eglenceli seyler yapinca(gitar calmak vb.) onlarda izliyor sonrasında muhabbet edebiliyorsun.
    -Genelde yatarak kucağında laptop varken çoğu kız eliyle mastürbasyon hareketi yaptı. Yani ya masabaşında girmelisin ya da oturarak.

%200 site üzerinde konuşup skypelarını aldığım her kız sonrasında iletişimi kesiyor. Ekli olarak duruyor fakat konuştukları yok.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TikTok Viewer Bot
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Boş Muhabbet Seven Adam

yakışıklı olman lazım

ya webcam tam karşımda durunca yüzüm sünüyor.Bunun nedenini anlayamadım.Notebook kamerası.Harici kamerada yok elimde ama az önce güzel bi açı buldum tipte sıkıntı yok
  • OMEGLE DE KIZ MI VARMIŞ
  • quote:

Orijinalden alıntı: skllmyh

Testlerim sonucu şöyle bir kanıya vardım;

-Eğer yanında arkadaşların varsa sürekli gülüp eglenceli seyler yapinca(gitar calmak vb.) onlarda izliyor sonrasında muhabbet edebiliyorsun.
    -Genelde yatarak kucağında laptop varken çoğu kız eliyle mastürbasyon hareketi yaptı. Yani ya masabaşında girmelisin ya da oturarak.

%200 site üzerinde konuşup skypelarını aldığım her kız sonrasında iletişimi kesiyor. Ekli olarak duruyor fakat konuştukları yok.

Ya kizlarin amaci ne onu cozemedim.Sadece sohbet icinmi icinmi giriyolar oraya yoksa kameranin karsisina gecip karsisindaki adama gore soyunmak icin mi ?Sohbet ediyim desem sıkıldım diyor.Sapıklık yapsam direk dc basıyor veya olmaz yapamam diyor.1 ay once falan boyle degildi omegle :S

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nintendo.

OMEGLE DE KIZ MI VARMIŞ

10 dk da bir geliyor heycandan elim ayagim birbirine giriyor muahaha.gif

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Ya kizlarin amaci ne onu cozemedim.Sadece sohbet icinmi icinmi giriyolar oraya yoksa kameranin karsisina gecip karsisindaki adama gore soyunmak icin mi ?Sohbet ediyim desem sıkıldım diyor.Sapıklık yapsam direk dc basıyor veya olmaz yapamam diyor.1 ay once falan boyle degildi omegle :S

omegle'de ne görmeyi umuyorlar çok merak ediyorum.

• Sen kız çıktığında kem küm edersen muhabbetin yoksa eğlenceli değilsen istersen kıvanç tatlıtuğ ol yine dc ederler eskiden daha güzeldi yemin ediyorum :( türkler ve cezayirliler basmadan önce
  • Amaçsız,işsiz insanların takıldığı yerdir.Facebook,ask fm vs gibi.Cam açıp tanımadığın insanlarla çocukca muhabbet edilen yer
  • bikeresinde arkadaş söyledi diye girdim her iki camdan biri kesin çıkarıp sallayanlar :D

ne anlıyonuz olum derdiniz ne lan sizin cokmu seviyosunuz bunu izlemeyi
  • quote:

quote:

tabiik kimse hayatının askini aramak için girmiyor oraya.

genellikle cogu kiz "can sıkıntısı" nedeniyle giriyor.

cok samimi ve üsluplu konustugum kizlar oldu. skypelarını verdiler. Fakat o günden sonra 1 kere bile skype girdiklerini görmedim. Yani pek umursama.

Tabiki kamerada nasıl göründüğünde buna bir etken

• Hocam benim bildiğim omeglede hep salatalık çıkar ( genel olarak ). Chatroulette ise o görüntüleri banlıyor sanırım. Sohbet etmek amacındaysan cr öneririm.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.