Şimdi Ara

Omega 3 Balık Yağı/Şurup - Kalp ve Beyin Sağlığı (167. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.517
Cevap
113
Favori
370.911
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 165166167168169
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ahenk90

Omega 3 evet insanları gerçekten süperman yapmaz. Bunun sebepleri var, eğer vücudunuzda lipaz enzimi eksikse, balık yağından gelen omega 3'ün emilimi zayıf oluyor. Çoğu kullanılmadan dışarı atılıyor ve paranızı boşa vermiş oluyorsunuz.

Bu nedenle krill yağı kökenli omega 3 kullanmanızı tavsiye ederim. Krill yağının içeriğinde fosfolipidler olduğu için direk kana karışıyor, lipaz enzimine gerek kalmıyor.

Bu bilgiyi de Krinol Q10 Premium'un sahipleri açıkladı. Neden krill yağı ile koenzim kullandınız diye sorduğumuzda verdikleri cevap; emilimi garanti altına almak için dediler ve bu detayları anlattılar. Ve Türkiye'de krill yağı ile koenzimin birleştirildiği ve bakanlık izninin alındığı ilk ürün olduğunu söylediler.

hepsiburada.com da da ürün satılmaya başlanmış. Merdiven altı firma olsa hepsiburada ürün satışına izin vermez asla.

Bir diğer konu; içeriğinde koenzimin ubiquinol'a çevrimini hızlandırmak için selenyum konulmuş olması. Selenyumsuz koenzim olmaz asla diyorlar. Yurtdışındaki klinik araştırmalar koenzimden fayda sağlamak istiyorsanız mutlaka yanında selenyum almalısınız diyormuş.

Omepa Q10'u 3 yıl boyunca kullandım, onun dışında Ocean Pulse kullandım, Zade Vital Omega 3 + Koenzim kullandım. Kendimde değişikliği çok yavaş hissettim ama Krinol Q10 Premium öyle değil. 1 hafta içinde değişikliği çok rahat farkediyorsunuz. Sitelerinde bir video mevcut ve kesinlikle tavsiye ederim. Bence deneyin hak vereceğinize kesinlikle eminim.

Bu arada bir diğer konu; üretimini Eczacıbaşına Voonka ürünlerini yapan firma yapıyormuş. Eczacıbaşı titizdir biz bu nedenle en iyi firmayı seçtik diyorlar. Telefonla arayıp konuşabilirsiniz, çok ilgileniyorlar.

Buraya sanki üçüncü şahıs müşteriymiş gibi "yorum" adı altında düpedüz reklam yapmak için üye olup da o pazarladığınız ürünün satışını arttırmayı planlıyorsanız yanlış hesaplıyorsunuz demektir. Bilakis sırf bu tür insanların aklıyla alay eder gibi yapılan reklamlar insanları o ürünlerden soğutur, alacağı varsa da almaz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• SSK karşılamıyor diye biliyorum ancak ocean markasının piyasadaki diğer ürünlere kıyasla hem içerisindeki maddeler hem de fiyat performans açısından en uygun olduğunu araştırmalarım sonucunda gözlemledim. Doktoruma da hangi balık yağını önerirsiniz diye danıştığım zaman direk bana ocean demişti, balık yağı arayışında olanların bakmasını tavsiye edebilirim
  • ocean markasıda iyi olabilir biz daha önceden solgar 950 mg kullandık oda çok iyi ama sonradan bu konuda epey bi araştırma yaptım bizim için en uygun olanının Nordic Naturals oldugunu düşünüyorum evet bayagı bi pahalı hatta en pahalı balık yağı ama içindeki DHA oranı en yüksek balık yağı benim için önemli olanda bu
  • berrakk B kullanıcısına yanıt
    Nordic Naturals birkaç ürünü var diye biliyorum.

hangisi ??

link verebilir miziniz ?
  • yusufziya Y kullanıcısına yanıt
    benim almayı düşündügüm bu içindeki oranların yüksek olması birde benim annemin rahatsızlıgı var dha oranın yüksek olmasına bakıyorum beyin için daha faydalı oldugunu söylüyorlar özellikle dha oranın yüksek olması lazımmış yoksa burada yazılan balık haplarıda kötü degil solgar, ocean vs..
    https://www.dermoeczanem.com/
    Nordic Naturals Ultimate Omega 1000mg 60 Adet | Dermoeczanem.com
    https://www.dermoeczanem.com/nordic-naturals-ultimate-omega-1000mg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berrakk -- 13 Eylül 2018; 2:13:0 >

yanlışım varsa düzeltin ama bu ürünün yazılı olduğu değerler 2 kapsül için geçerli 1 kapsulde 325 epa 225 dha var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahbazpower- -- 13 Eylül 2018; 9:1:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sahbazpower- kullanıcısına yanıt
    şimdi bende farkettim uyardıdınız için tşk bu dikkatimden kaçmış bu balık yağı hapı çok iyi ama benim için dha nın yüksek olması çok önemli peki en yüksek dha oranı olan iyi bir balık hapı önerebilir misiniz bide şunların oranları bakın
    solgar.com.tr
    Omega-3 “950" | Ürünler | Solgar Vitamin
    https://solgar.com.tr/urun/omega-3-950/2057

www.hepsiburada.com
    Ocean Plus 1200 mg 50 Kapsül Balık Yağı Fiyatı - Taksit Seçenekleri
    https://www.hepsiburada.com/ocean-plus-1200-mg-50-kapsul-balik-yagi-p-SPORETMAR06HB0035

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berrakk -- 13 Eylül 2018; 12:44:28 >

• bu üründen 3 şişe bitirdim. sizce kullanmaya devam etmelimiyim. hergün 1 tane alıyodum
    Vitaminler.com
    Ocean Plus Omega 3 1200 Mg 50 Kapsül - Omega 3
    https://www.vitaminler.com/urun/ocean-plus-omega-3-1200-mg-50-kapsul-5112

ne kadar süre kullanılıyor bu balık hapları, balık yemiyorsak herzaman almalımıyız

gerçekten faydası var mı, kullanıyorum ama emin değilim?

• Balıktan tiksiniyorum. Birkaç kere omega-3 takviyesi denemelerim oldu. Kimisinde ağza ilk atıldığında balık tadı geliyordu bıraktım. Kimisinde tat yoktu ancak sindirilmeye başlanınca ağza iğrenç bir tat ve geğirme geliyordu, çöpe attım. Benim derdime bir çare balık dışında alternatif yollarla üretilen bir takviye var mıdır?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: turkatak

Balıktan tiksiniyorum. Birkaç kere omega-3 takviyesi denemelerim oldu. Kimisinde ağza ilk atıldığında balık tadı geliyordu bıraktım. Kimisinde tat yoktu ancak sindirilmeye başlanınca ağza iğrenç bir tat ve geğirme geliyordu, çöpe attım. Benim derdime bir çare balık dışında alternatif yollarla üretilen bir takviye var mıdır?
    Çöpe atmak yerine bir yakınınıza verseydiniz keşke. Biliyorsunuz çok pahalı.
  • hgwxx/7 kullanıcısına yanıt
    Evin ortasına koyuyorum göz önünde olsun da aklıma gelsin alayım diye. Üç dört ay böyle sürünüyor. Sonra son kullanma tarihi geçiyor atmak zorunda kalıyorum. Ben de fındık, fıstık, ceviz falan yiyerek belki oralardan omega-3 gelir diye onları tüketiyorum. Bir de üreticisinden zeytinyağı alıyorum o da omega-3 aktivitesini mi ne artırıyormuş bir şekilde bir faydası varmış. Garip bir zeytinyağı. Tadı biraz motor yağını andırıyor.
  • nitrikoksit kullanıcısına yanıt
    Forumda reklam yapamazsınız. Kuralları okumanızı tavsiye ederim. Mesajı şikayet etmek zorundayım.
  • chia tohumun içinde omega varmış sanırım

acaba artık balık hapı almasam da, bu tohum yeterli olur mu?
  • Krill yağı kullanıyorum balık yağından daha etkili olduğunu okudum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • arkadaşlar sizce piyasadaki en iyi balık yağı hapı hangisi tamamen objektif, reklam içermeyen yorumlar yazarsanız sevinirim yani içindeki oranlar en yüksek olan ve hani diyorlarya ihtiyaca göre balık yağı hapı seçilmeli mesela epa ve dha oranı beyin sağlıgı için kullanılacaksa dha oranı en yüksek olan seçilmeli şuan türkiyede olmayan gerçekten oranları çok yüksek balık yağı hapları var ama maalesef onlarada ulaşmak biraz zor gibi günlük 2,000–4,000 mg kombine EPA ve DHA alması tavsiye edilmekteymiş
    mesela gnc nin dha 600 olan var ama bunu türkiyede bulmak imkansız
    benim için dha oranı nekadar yüksek olursa okadar iyi ha faydası olacak mı onuda bilmiyorum ama bi umut şuan için ocean sipariş verdim başka tavsiyesi olan varsa sevinirim
  • silinebilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-00E4D6C57 -- 28 Ekim 2018; 20:46:22 >
  • çok bilgi sahibi degilim ama ocean en iyilerden biriymiş doktorlarında önerdigi bi marka ama içindeki oranlar nekadar yüksek olursa aslında okadar iyi daha iyisi varken herzaman onu araştırıp almak bana daha mantıklı geliyor bizde solgar 950 kullandık ama bu sefer ocean aldım ama bundan da iyisini bulursam eger onu almak istiyorum benim için dha oranın çok yüksek olması önceligim
    Carlson Omega 3 Balık Yağı Şurup içinizde bunu kullanan oldu mu?oranları bayagı yüksek
    omega 3 1600 mg
    epa 800
    dha 500

• quote:

Orijinalden alıntı: berrakk

çok bilgi sahibi degilim ama ocean en iyilerden biriymiş doktorlarında önerdigi bi marka ama içindeki oranlar nekadar yüksek olursa aslında okadar iyi daha iyisi varken herzaman onu araştırıp almak bana daha mantıklı geliyor bizde solgar 950 kullandık ama bu sefer ocean aldım ama bundan da iyisini bulursam eger onu almak istiyorum benim için dha oranın çok yüksek olması önceligim
    Carlson Omega 3 Balık Yağı Şurup içinizde bunu kullanan oldu mu?oranları bayagı yüksek
    omega 3 1600 mg
    epa 800
    dha 500

https://www.vitaminler.com/urun/carlson-omega-3-balik-yagi-surup-200-ml-5217?gclid=EAIaIQobChMIhc7GxpzF3QIVDdOyCh1yAwV_EAAYAiAAEgLASfD_BwE
    silinebilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-00E4D6C57 -- 28 Ekim 2018; 20:46:40 >

www.ersag.com.tr
    Ersağ Temizlik ve Kozmetik Ürünleri Resmi Web Sitesi
    https://www.ersag.com.tr/index.asp?mod=product&cat_id=107&product_id=400

bu ürün daha ucuza geliyor ve senin değerlerini de karşılıyor

üye olarak alabilirsin ve sponsorluk sistemi var
    sponsor no:1378307
  • silinebilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-00E4D6C57 -- 28 Ekim 2018; 20:46:54 >
  • 
Sayfa: önceki 165166167168169
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.