Şimdi Ara

Omega 3 Balık Yağı/Şurup - Kalp ve Beyin Sağlığı (160. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.518
Cevap
113
Favori
373.102
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 158159160161162
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    esasen uzun bir süre dir bende möllers almak istiyordum.

ama sürekliliği için uygun fiyat bulamadım.

siz nereden ve ne kadara temin ediyorsunuz,

günlük kullanımınız nedir.
  • yusufziya Y kullanıcısına yanıt
    Eminönü'nde Tahtakale Eczanesi ve Hasırcılar Eczanesi var, 70-75 tl arasına alıyorum. İnternette en ucuz 81 tl n11'de satılıyor oradanda alabilirsiniz.
    Günde bir yemek kaşığı kullanıyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eagle-1453

iyi günler arkadaşlar.uzun süredir kullanan arkadaşlar cevap verirse sevinirim
    Yetişkin OMEGA 3 için
    ocean plus kapsül mü
    Carlson kapsül mü yoksa
    Diğerleri mi diğerleri ise hangisi :)))

tecrübe ve fayda paylaşımı yapacak olanlarımız yok ?
  • quote:

quote:

Yetişkin OMEGA 3 için
    ocean plus kapsül mü
    Carlson kapsül mü yoksa

Eğer bütçe elveriyorsa Carlson ama Ocean'dan ben de memnunum.
  • Selamlar
    Ben bir arkadaşım tavsiyesi ile nordic naturals EPA kullandım çok memnun kaldım ama kutusu çok pahalı, acaba muadili olarak daha ekonomik öneriniz var mıdır ?
    Teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: youcq

Selamlar
    Ben bir arkadaşım tavsiyesi ile nordic naturals EPA kullandım çok memnun kaldım ama kutusu çok pahalı, acaba muadili olarak daha ekonomik öneriniz var mıdır ?
    Teşekkürler

Memnuniyetten kastınız nedir? Nasıl bir etki aldınız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Epidoras

quote:

Orijinalden alıntı: pampilo

quote:

Orijinalden alıntı: Epidoras

Kişisel bir eleştiri yapmak istiyorum;
    Aşırı günşlenme cilt kanseri
    Sigara akciğer kanseri
    Tarım ilaçları 1çok çeşit kanser
    Hazır gıdalar(fastfood) ve duzensiz beslenmek bir çok kanser için ön ayak olmakta.
    Bitti mi? Elbette hayır...
    Omega 3 de kanser yapıyorsa elbette kötü ama kafamda oturtamadığı şeyler var.
    Mesela kanser kötü huylu hücrelerin kontrolsüzce çoğalması...
    Omega 3 genelde kanser hücrelerinin çoğalmasını engellediğine dair bir kaç üniversiteden makale yayınlamıştım geçmişte.
    Bu evrensel bir makale gibi bir çok yerden omega 3 ün kanserle savaştığı savı hakimken tutup tam tersine beyanat vermek biraz düşündürücü

Elbette imkansız da değil yapar mı yapar :)

Ekleme: Bu arada olayı Carlson ile ilişkilendirmeyede gerek yok kanser yapıyorsa bütün hepsi yapıyordur...

Carlson la kanseri ilişkilendiren birşey mi okudun yazdıklarımda? Nasıl oldu da böyle bir yorum yaptın anlamadım. Citation indexe girmiş bir üniversite araştırması var orda.... Fakat buna rağmen ben bu araştırmaya inanmıyorum, kabul etmiyorum diyebilir insan. Böyle bir görüşte olup da omega 3 takviyesi almak isteyenler için Carlson's Lab dünyanın en kaliteli omega 3 üreticisi seçilmiştir diyorum.

Allahım ytarabbim ya. Kalite iyice düştü bu forumda

Şu şekilde:

HP Notebook markası dünyaca ödüllü bir marka.
    Ama Notebook kullanmak özellikle kucağınızda kullanmak kanser yapıyor.

Böyle bir yazı yazmış olsanız HP sizi kanser ile adı yan yana geçtiği için mahkemeye verir.
    En başından işin evrensel kısmı Omega 3 Kanser yapıyor diye yazsaydınız şu an bunları konuşuyor olmayacaktık.
    Bu verdiğim örnek sizin ilkyazınıza istinadendir.

"Carlsonun Omega 3 ürünleri çok kaliteli ama Omega 3 kanser yapıyor" derseniz size o cevabı veririm.
    Ama siz çıkar sadece Omega 3 kanser yapıyor derseniz Carlson ile yazınızı hiç ilişkilendirmezdim. Yazınızın içeriğinde Omega 3 üreticisi Carlson'u yüceltmiş devamında Omega 3'ü yermişsiniz. Demek ki burada ifrat ile tefrit e dikkat etmek lazımmış...

Tepkiyi/yorumu oluşturan yazdığınızla bıraktığınız etkidir.

Sizin yazınızda oluşturduğunuz etkiye karşı yazdıklarım makuldür ve bir bakımdan da evet olabilir demektir. En başında kişisel bir eleştiri diye başlamışım zaten yazıma ki anladığım kadarı ile siz yazımı okumuş ve herkesin kabul edebileceğinden uzak bir şekilde kendinize göre yorumlamışsınız.

Kalite dediğiniz şey ise:
    Kişilerin tekeline bırakılmayan bir şeydir. Yani siz kalite düştü dediğinizde kalite düşmez fakat siz kendi kalitenizi düşürürsünüz çünkü standartları kendiniz belirliyormuşsunuz gibi bir algı oluşur ancak siz yazdığınıza karşılık verilen cevabı bile doğru yorumlayamamışsınız.

Ben sizin yazınıza ve okuduğuduğunuzu bencilce yorumlamanıza rağmen kalite düştü demiyeceğim çünkü kaliteyi ben belirlemiyorum.
    İlaveten bir rica olarak bir dahaki yazılarınıza değindiğiniz konunun içeriğinde giriş, gelişme ve sonuç bölümünü yazarken giriş bölümüne ayrı bir özen gösteriniz.

Giriş bölümünüz:
    Omega 3 üreticisi Carlson çok kaliteli ödüllü bir kurum dünya da akla gelen ilk marka googleden araştırabilirsiniz
    Gelişme bölümü:
    Omega 3 ün kanser yaptığına dair araştırma var şu ..... şu .... yerlerde ispatı vs. vs.
    Sonuç:
    Omega 3 agresif prostat kanseri yapıyor.

Alın işte sizin yazınız:
    quote:

Orijinalden alıntı: pampilo

Omega 3 denince dünyada ilk akla gelen marka bu konuda en iyisi olduğunu ispatlayan defalarca ödül almış olan Carlson's Lab dır. Dileyenler Google dan araştırsın. Fakaaaat omega 3 fena halde prostat kanseri yapar. 2013 de bir kez daha ispatlandı. Ahanda haberi:http://www.hurriyet.com.tr/saglik/23708631.asp
    Beyin hastalıklarından kalp hastalıklarına kadar pek çok hastalığa iyi geldiği belirtilen Omega-3 haplarının agresif prostat kanseri riskini yüzde 71 artırdığı kesinlik kazandı.

ABD’nin Seattle kentindeki Fred Hutchinson Kanser Araştırmaları Merkezi uzmanları, 2011’da bulguladıkları, kanda yüksek oranda Omega-3 yağ asidi bulunmasıyla prostat kanseri arasındaki bağlantıyı doğruladıklarını bildirdi. Ayrıca düşük derecedeki kanser riskini de yüzde 43 artırdığı bulgulandı. Omega-3 haplarına karşı uyarıda bulunan bilim insanları haftada sadece bir veya iki balık yemeyi tavsiye etti.

Halbuki yazınızın içeriğinde carlson lafı hiç geçmemiş olsaydı bende size carlsonla ilgili hiç bir şey yazmamış olacaktım öyle değil mi? Bu arada sizi ufaktan destekler bir şekilde "Elbette imkansız değil yapar mı yapar" yazmıştım.

Baştan sona yanlış kendi içinde de tutarsız şeyler yazmışsınız. Cevaba değmez.

• hgwxx/7 kullanıcısına yanıt
    eklem ağrıları ve birazda sabah uyandığım daki tembellikleri aldı üzerimden, geceleri 2-3 kez uyanırdım son 15-20 gündür hiç uyanmadan sabaha kadar uyuyorum
  • youcq Y kullanıcısına yanıt
    J nature
  • celebic kullanıcısına yanıt
    Abi siz Omega 3'ü hangi vakitlerde alıyorsunuz? Ve aç-tok farkediyor mu?
  • quote:

Yetişkin OMEGA 3 için
    ocean plus kapsül mü
    Carlson kapsül mü yoksa

forumdaşlar günaydın.
    çok bi fikir paylaşan olmamış kendim bir anket yapıyorum yetişkinler için omega 3 için ;
    ocean plus kapsül diyenler
    Carlson kapsül diyenler
    nature's supreme diyenler,kullananlar.
    az kikirlerinizi paylaşın daa :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: hgwxx/7

Sabah ve akşam yemeklerinden sonra birer kapsül. Tok karnına olursa emilimi daha iyi olur.
  • eagle-1453 E kullanıcısına yanıt
    Kağıt üzerinde yazanlara bakılırsa Ocean Plus çok iyi. Neredeyse bütün özellikleri tam istediğim gibi (soğuk presle elde edilmiş, trigliserit formu ve balık jelatini vs.) Diğer markaların pahalı olmasıda karar vermemde etkili tabii.
    Carlson ve Nordic Naturals de iyi diyorlar.
    Dünyaca ünlü Solgarın Omega 3 ürününde IFOS sertifikasına rastlayamadım. (belki ben göremedim bilmiyorum)
  • quote:

Orijinalden alıntı: celebic

quote:

quote:

Yetişkin OMEGA 3 için
    ocean plus kapsül mü
    Carlson kapsül mü yoksa

Eğer bütçe elveriyorsa Carlson ama Ocean'dan ben de memnunum.

Ocean da limon tadını siz alabildiniz mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: celebic

quote:

Orijinalden alıntı: hgwxx/7

Sabah ve akşam yemeklerinden sonra birer kapsül. Tok karnına olursa emilimi daha iyi olur.

s.a

şu tok karnına demek , yada yemekten sonra..

yemekten 1 saat sonra felan mı ??

sıvı omega3 kullanımı nasıl olmalı.
  • yusufziya Y kullanıcısına yanıt
    Hocam kendi kullanımım sabah ve akşam yemeklerinden hemen sonra. Sıvı olarak kullanmadım ama o da yemeklerden sonra olsa iyi olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hgwxx/7 kullanıcısına yanıt
    Limon tadı alamadım ama bazen kapsülü yuttuktan yarım saat sonra ağzıma balık tadı geldiği oluyor.

• Selamlar,

Çok halsiz ve bitkin hissediyorum kendimi. Bu hep vardı ama şimdi sınav döneminde olduğum için beni etkiliyor. Başka bir şey mi etkiliyor bilmiyorumda zaten doğru dürüst beslenmediğim için halsiz hissetmem normaldir diye düşünüyorum. Takviye almayı düşünüyorum.

Omega 3 kapsülü mü almalıyım yoksa multi vitaminlerden mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ted Bundy

Selamlar,

Çok halsiz ve bitkin hissediyorum kendimi. Bu hep vardı ama şimdi sınav döneminde olduğum için beni etkiliyor. Başka bir şey mi etkiliyor bilmiyorumda zaten doğru dürüst beslenmediğim için halsiz hissetmem normaldir diye düşünüyorum. Takviye almayı düşünüyorum.

Kendi adıma konuşayım Omega 3 alınca enerji artışı hissetmedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ted Bundy

Selamlar,

Omega 3 size enerji artışı sağlamaz bence siz acilen B12 vitamin seviyenizi ölçtürün.

Vitamin desteği olarak size tavsiyem Pharmaton olacaktır. İçindeki Ginseng sayesinde özellikle sınav zamanları odaklanmanızı artıracaktır ama B12'yi unutmayın. Seviye 500-600 olana kadar B12 iğnesi olun, farkı göreceksiniz.

• 
Sayfa: önceki 158159160161162
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.