Şimdi Ara

Omega 3 Balık Yağı/Şurup - Kalp ve Beyin Sağlığı (159. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.518
Cevap
113
Favori
373.104
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 157158159160161
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: yusufziya

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Apollon

Arkadaşlar möller's şurup ile carlson şurup arasında kaldım. Möller's morino balığının karaciğerinden yapıldığı için piyasadakilerden daha kaliteliymiş, carlsonın nasıl üretildiği hakkında bir bilgi bulamadım yardımcı olabilecek var mı acaba ?

s.a

arkadaşım. kapsül formları bende alerji yaptığından bende möllers kullanacağım. ama bir türlü "uygun fiyat" bulamadım.

nereden almayı planlıyorsun ?

selamlar;

möllers bulabildin mi, yada naptın ??

Selam
    n11 den buldum ertesi gün kargoladılar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Apollon kullanıcısına yanıt
    Hangi satici, fiyat ??

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sensey18 S kullanıcısına yanıt
    Ocean ve now marka omega3 letde aşiri kol ve baldirlarda kaşinti oluyor, biraktiktan sonra normale dönüyor, birisi balık diğeri sığır di,

• Ben jenerasyonun ürününü kullanıyorum,

kapsül markası V caps ve Capsugel

Sorun olmaz diye düşünüyorum

• bende ocean plus 780mg omega balık hapı var onu kullanıyom

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Canavar92 -- 17 Ekim 2017; 13:21:46 >
  • quote:

Hangi satici, fiyat ??

Satışa kapanmış.
    https://urun.n11.com/vitamin-ve-mineraller/mollers-omega-3-balik-yagi-surubu-250-ml-P113000573
  • Apollon kullanıcısına yanıt
    pm..
  • kapsülden şaşmayın , damla ve surup seklindekiler inanılmaz ağır balık kokuyor ..

ben orzax aldım daha evvelde oceans plus alıyordum (aynı ithalatçı galiba zaten ..)
  • yusufziya Y kullanıcısına yanıt
    Kapsül de değilse içeriği bozulur. Kapsül sığır jelatini ise bile bozulabilir.

• Geçen yıl D vitamini eksikliğim çıkmıştı. Yanlış hatırlamıyorsam 14 mü neydi Güneşe çıkmayı da sevmiyorum pek. Kış aylarında ayda bir kere 3 tane ampul almıştım doktor tavsiyesi ile. Tekrar test yaptırmadım ama yine düşük çıkacağı kesin. Kış yine geliyor ampul mü yoksa günlük hap şeklinde almak mı daha iyi.
  • Hobar kullanıcısına yanıt
    Ampul çok yüksek doz D vitamini içeriyor böbrekler için tehlikeli. Türkiye'deki D vitamini kapsüller çok düşük doz içeriyor 4000-5000 IU olması lazım ama yok. Benhttp://goksinbalim.com.tr/main/kurumsal_alt/tr/vucutta-sentezlenen-d-vitamini-ilac-d-vitamini-ayni-etkiyi-gosterir-mi şu yazıyı okuduktan sonra D vitamini ihtiyacımı morina karaciğeri yağından(cod liver oil) karşılıyorum kan tahlilimde 60-70 arası çıkıyor güneşlenmeden.

• Leon kullanıcısına yanıt
    https://www.vitaminler.com/urun/solgar-cod-liver-oil-100-softjel-6019

Bu mu? Eğer buysa fiyatı da bayağı uygunmuş.

OMEPA-Q10 var bir de ama 30 kapsül 70 TL gibi bir fiyata satılıyor.
  • Hobar kullanıcısına yanıt
    Möller's sıvı kullanıyorum. Kapsül olarak uzun bir zaman Ocean Plus kullandım faydasını göremeyince sıvıya geçtim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leon -- 31 Ekim 2017; 3:29:30 >
  • iyi günler arkadaşlar.uzun süredir kullanan arkadaşlar cevap verirse sevinirim
    Yetişkin OMEGA 3 için
    ocean plus kapsül mü
    Carlson kapsül mü yoksa
    Diğerleri mi diğerleri ise hangisi :)))
  • quote:

Orijinalden alıntı: Leon

Möller's sıvı kullanıyorum. Kapsül olarak uzun bir zaman Ocean Plus kullandım faydasını göremeyince sıvıya geçtim.

bu söylediğin omega3 değil mi..

hem omega3 hemde Dvitaminini mi böyle karşılıyorsun ??
  • yusufziya Y kullanıcısına yanıt
    Evet, Omega 3 ve D vitamini ihtiyacımı sadece Möller's ile karşılıyorum.

• quote:

Hocam merhaba, farklılıkları nasıl gözlemlediniz, biraz açabilir misiniz?

• celebic kullanıcısına yanıt
    Göz kuruması ve sol gözümde doktorumun bile nedenini çözemediği ağrı ve ışığa hassaslık vardı 3-4 senedir tamamen geçti. Balık yağı kullandığımdan beri grip, öksürük nedir hatırlamıyorum. Kas ağrılarım olduğunu yazmıştım daha önce hatırlarsanız ağrılarım tamamen geçmese de ciddi derecede azaldı. Hafızayla ilgili sorunum olmamasına rağmen, daha da güçlendiğini, bir şeyleri unutmadığımı, unuttuğumu hemen hatırladığımı farkettim tabii daha önce dilaltı B12 kullanmıştım eksikliğinden dolayı onunda etkisi olabilir.

• quote:

Göz kuruması ve sol gözümde doktorumun bile nedenini çözemediği ağrı ve ışığa hassaslık vardı 3-4 senedir tamamen geçti. Balık yağı kullandığımdan beri grip, öksürük nedir hatırlamıyorum. Kas ağrılarım olduğunu yazmıştım daha önce hatırlarsanız ağrılarım tamamen geçmese de ciddi derecede azaldı. Hafızayla ilgili sorunum olmamasına rağmen, daha da güçlendiğini, bir şeyleri unutmadığımı, unuttuğumu hemen hatırladığımı farkettim tabii daha önce dilaltı B12 kullanmıştım eksikliğinden dolayı onunda etkisi olabilir.

Teşekkür ederim.

Doktor kayınvalideye bacaklarındaki ağrılar için balık yağı önermişti. İlk kutu bitmeden bacak ağrılarında bariz hafifleme gözlemlendi.

• quote:

Göz için Omega 3 iyidir ama esas başka bir ilaç var onu kullanmanız lazım (doktor neden vermedi anlamadım). İlaç ismini vermiyorum reklam olmasın isterseniz pm'den ulaşın.
  • 
Sayfa: önceki 157158159160161
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.