Şimdi Ara

Omega 3 Balık Yağı/Şurup - Kalp ve Beyin Sağlığı (156. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.518
Cevap
113
Favori
373.118
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 154155156157158
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam mesela b12 değerim düşük sayılmaz ama normalin altında, d vitamini, folik asit, birkaç bazı b vitamini kategorisine giren vitaminler normalin altında. Bariz düşük eksikliğim olanda kansızlık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RiorraW

Hocam mesela b12 değerim düşük sayılmaz ama normalin altında, d vitamini, folik asit, birkaç bazı b vitamini kategorisine giren vitaminler normalin altında. Bariz düşük eksikliğim olanda kansızlık.

Geçmiş olsun. Yaşınızı ve B12 seviyenizi öğrenebilir miyim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • celebic kullanıcısına yanıt
    250 li değerlerdeydi hocam yaşım 21
  • quote:

250 li değerlerdeydi hocam yaşım 21

Bence değerleriniz düşük. Bağlı olduğunuz aile hekimine gidip B12 iğnesi yazdırın. Hekim nasıl bir dozaj uygulaması yapacağını söyler. İlk atak tedaviden sonra ayda bir tek doz iğne olurdunuz.

B12 eksikliği o kadar çok soruna yol açar ki inanamazsınız. Yorgunluk, halsizlik, iştahsızlık, unutkanlık vs.

Hocam ilginiz için teşekkür ederim. Benim sorunum sadece b12 değil folik asit, kansızlık gibi 2-3 sorun daha var vitamin hapıyla çözülecek iş değil bilmiyorum ama hapla şuan idare ediyorum.
  • quote:

Hocam ilginiz için teşekkür ederim. Benim sorunum sadece b12 değil folik asit, kansızlık gibi 2-3 sorun daha var vitamin hapıyla çözülecek iş değil bilmiyorum ama hapla şuan idare ediyorum.

omega3 vücutta sentezlenmediği için dışarıdan almak gerekiyor.

diğer vitaminler için takviye almaya gerek yok.

beslenmeyi düzeltmeli.

vücudun mekanizmalarını çalıştırmak gerek , hazıra konmamalı ..
  • yusufziya Y kullanıcısına yanıt
    Hocam omega 3 illaki faydalıdır belki de yaz aylarında yani balık yemediğimiz zaman takviye alınabilir ben şuan kullanıyorum zaten ama diğer konuda ise mecburen almak zorundayım beslenmem normal olsa da malesef yeteri kadar dikkat edemiyorum
  • quote:

Hocam omega 3 illaki faydalıdır belki de yaz aylarında yani balık yemediğimiz zaman takviye alınabilir ben şuan kullanıyorum zaten ama diğer konuda ise mecburen almak zorundayım beslenmem normal olsa da malesef yeteri kadar dikkat edemiyorum

neden vitamin kullanmak istiyorsunuz ,

işinizle mi alakalı , ağır spor mu yapıyorsunuz ?
    Hocam vücudumu zinde hissediyorum yani biraz daha rahatlıyorum çünkü günlük hayatta yaşadığım 2-3 sorun var bunlar biraz da olsa düzeliyor düzenli kullandığım zaman tam olmasa da. En büyük sorunum demir eksikliği kansızlık ve total demir bağlama kapasitemin düşük olması. Çünkü daha çabuk yoruluyorum günü erken bitirmek zorunda kalıyorum.
  • RiorraW R kullanıcısına yanıt
    demir eksikliği beslenmeyle düzelecek olay ,

solgar 'ın http://www.solgar.com.tr/urun/gentle-iron-25-mg/1249 tavsiye ederim.

ferritin düzeyiniz kaç ??
    Vücudumda yaşadığım bazı sorunlarım var tabi. Belki de kansızlıktan dolayı olabilir diye düşünüyorum şuan vm 75 kullanıyorum bir de doğal olarak pekmez tüketiyorum biraz daha iyi gibi.

Ferritin düzeyim 95 , demir oranım 65 total demir bağlama ise 155..

(ekleme yaptım)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RiorraW -- 14 Ağustos 2017; 8:4:25 >
    Abi sizin aort damarında sorun olduğunu yazmışsınız peki nasıl tespit edildi? Şikayetiniz var mıydı?

Allah şifa versin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hgwxx/7

Abi sizin aort damarında sorun olduğunu yazmışsınız peki nasıl tespit edildi? Şikayetiniz var mıydı?

Allah şifa versin.

Romatizmal hastalık, beta mikrobunun kalp kapakçığına (aort) yerleşmesiyle oluşuyor. kapaklara yerleşerek, gelişimini bozuyor.
  • Ben de şu üründen aldım gelince editlerim:

http://www.orzax.com/ocean_plus.html
    Abi benim omega3 ler bu sıcakta 3 gündür kargoda.. Sizce iade etmeli miyim? Sıcaklık omega 3 e zarar verir mi acaba?
  • Ocean Plus 1200 mg kullanıyorum yaklaşık 3 yıldır.Artan fiyatlara bütçem yetmemeye başladı.Son kutum bitince bırakmayı düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cyberteror

Ocean Plus 1200 mg kullanıyorum yaklaşık 3 yıldır.Artan fiyatlara bütçem yetmemeye başladı.Son kutum bitince bırakmayı düşünüyorum.

Yararını gördünüz mü? Psikolojiye olan etkileri vs?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hgwxx/7

Abi benim omega3 ler bu sıcakta 3 gündür kargoda.. Sizce iade etmeli miyim? Sıcaklık omega 3 e zarar verir mi acaba?

Dostum ne kadar sıcağa maruz kaldı bilmiyoruz. Kapalı kutu kolay kolay aşırı ısınmaz gibime geliyor.

• hgwxx/7 kullanıcısına yanıt
    Herhangi bir rahatsızlık olduğu için içmeye başlamadım.Vücuda gerekli yağları almak amaçlı içiyordum.Gözle görünür bir faydasını görmedim.
  • Ocean Plus omega 3 ler elime ulaştı ancak orjinalliyini nasıl teyit edebilirim fikri olan var mı?

Edit: Orjinalliğini test etmek için şu yöntem var:

Ifosun sitesine girip parit seri no ve üretim tarihinden ürün raporunu görebiliyoruz.
    http://www.nutrasource.ca/ifos/product-reports/default.aspx

Omega 3 Balık Yağı/Şurup - Kalp ve Beyin Sağlığı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hgwxx/7 -- 26 Ağustos 2017; 19:46:59 >

• 
Sayfa: önceki 154155156157158
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.