Şimdi Ara

Omega 3 Balık Yağı/Şurup - Kalp ve Beyin Sağlığı (127. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.518
Cevap
113
Favori
373.122
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 125126127128129
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam keten tohumunu öğütüp tüketiyordunuzdur umarım yoksa vücudun o sert yapıyı parçalayabileceğini sanmıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • celebic kullanıcısına yanıt
    Bolca cigneyerek tuketiyorum agizdaki citirdamasi cok hosuma gidiyo
    Ogutmek mi lazim oyle de yiyemem ki toz olunca bogaza yapismiyo mu

• quote:

Orijinalden alıntı: conqueror21

Bolca cigneyerek tuketiyorum agizdaki citirdamasi cok hosuma gidiyo
    Ogutmek mi lazim oyle de yiyemem ki toz olunca bogaza yapismiyo mu

Hocam hepsini çiğnemeniz mümkün değil ki.

Haklısınız öğütünce aynı talaş gibi oluyor. Tadı ve kokusu yok denecek kadar ama yoğurda karıştırıp kolayca yiyebilirsiniz.

Cok fazla tuketmiyorum zaten belki gunde en fazla iki yemek kasigi
    Bi tanidigimda ekmek yapma makinesi var kalanini kara bugday unuyla yapilmis ekmegin icine katarak degerlendirmeyi dusunuyorum

• Merhaba beyler 19 yaşındayım 183 cm boyunda ve 51 kiloyum yaptırmadığım test gitmediğim yer kalmadı tüm doktorlar ya yalandan bi diyet listesi veriyor yada kafaya takma ilerde büyürsün :))))) diyor. Bende arkadaşlarımdan aldığım tavsiye ile spor salonuna yazılıp kas olarak kilo almaya başladım. Spordaki hocam bana balık yağı önerdi ben ilkokuldayken şurubu içtiğimi söyledim oda hap kullanmam gerektiğini söyledi.Burada bazı mesajları okudum ama benim durumumda birisiyle karşılamadım yada gözden kaçırdım. Bana yardımcı olabilicek varmıdır teşekkürler
  • Dostum sorunuzu buradan cevaplıyorum;

Sormuş olduğunuz Marincap balıkyağı benim ilk ve çok eskiden kullandığım bir üründü ancak o tarihlerde Omega 3 üçeren balık yağı ürünlerinden pek haberim yoktu. Ürün hakkında ki düşüncemi sormuşsunuz. Benim şu an kullandığım Ocean Plus 1200 mg ile Marincap 500 mg olan ürünün içerikleri karşılaştırmak sanırım yeterli olacaktır. Aşağıya değerleri yazdım, arada ciddi farklar var.

Ocean Plus 1200 mg

Omega 3 780 mg
    EPA 384 mg
    DHA 252 mg
    E vitamini 0,67 mg
    (kapsül balık jelatininden yapıldığından diğerine göre yani sığır jelatinine göre daha makbuldür)

Marincap 500 mg

Omega 3 175 mg ( % 35 )
    EPA 90 mg ( % 18 )
    DHA 60 mg ( % 12 )
    E vitamini 1 mg

Fiyat olarak ta arada uçurum yok. N11'de 3 kutusunu (3x50= 150 kapsül) 85.-TL'ye satıyorlar. Balık yağı Omega 3; 1-2 kutu kullanayım etkilerine bakarım ona göre devam ederim diyeceğiniz bir gıda katkısı değildir. Hemen bir etki göstermesini beklemeyin, hayal kırıklığı olur. Balık yağı Omega 3 uzun vadeli koruyucu bir gıda katkısıdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi celebic -- 14 Ocak 2016; 10:24:40 >

Hocam teşekkür ediyorum bu kadar yazmışsınız sağolun. Ocean plus almaya karar verdim .
    Günde kaç adet kapsül tüketmeliyiz ?
    Bir adet yeter mi ?
    Kan testi sonucundan anlıyorsanız mesaj atabilirim

• quote:

Orijinalden alıntı: CakirKeyf_

Hocam teşekkür ediyorum bu kadar yazmışsınız sağolun. Ocean plus almaya karar verdim .
    Günde kaç adet kapsül tüketmeliyiz ?
    Bir adet yeter mi ?
    Kan testi sonucundan anlıyorsanız mesaj atabilirim

Rica ederim.

Eğer günde 2 kapsül almak sizin bütçenizi aşmayacaksa sabah ve akşam yemekleriyle birlikte almak iyi olacaktır. Ben akşam yemekleriyle birlikte 1 kapsül kullanıyorum. Aynı şekilde 15 yaşında ki oğluma da 1 kapsül kullandırıyorum. Babam için günde 2 kapsül kullanmasını söyledim.

Tıp uzmanı değilim, kan testlerinden sizin anladığınız kadar anlayabilirim. Normal değerler ve test sonucu değerlere göre mukayese edebilirsiniz ama en doğrusu sonuçları bir doktora göstermektir.

Anladım hocam tekrar tekrar teşekkür ediyorum düzenli olarak kullanmaya başlayacagım.

• iki ürün önereceğim SOLGAR güvenilir bir markadır diyorlar bilmiyorum siz ne düşünürsünüz.

http://www.eczane.com.tr/solgar-omega-3-6-9-efa-1300-mg-60-kapsul#urunaciklama

VE
    http://www.eczane.com.tr/solgar-omega-3-950-mg-50-kapsul - efa 1300 diğer yağ asitlerinide içeriyor ama nedense fiyatı omega 3 950 ye göre ucuz belki epa dha değerleri yüzündendir.

• İyide aynı paraya 3 şişe Ocean Plus 1200 mg varken çok pahalı.

• Epidoras E kullanıcısına yanıt
    kardeşim nerden alıcaz balık yağını ?
  • arkadaşlar carlson la ocean plusun ikisini de kullanıp iki ürünün de kalitesini test eden oldu mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kartalzafer -- 16 Şubat 2016; 15:31:51 >
  • arkadaşlar mrb ,
    carlson un omaga 3 kapsüllerini kullanan var mı? bilgi verebilir mi?
    ürünün kalitesi nasıl faydasını gördünüz mü?
  • kartalzafer K kullanıcısına yanıt
    Carlson ve ocean plus denedim. Carlson huysuzluk asabiyet yapiyordu, tek seferde 2 yada 3 kapsül alindiğinda oldugu gibi. Ama ocean plusta boyle bir etkiyle karsilasmadim.

Ben etil ester formda olmasina bagladim bu durumu (ocean trigliserid), ama tabi baska birseyde olabilir.

Tabiki bu asabiyet yapma durumuda kisiden kisiye degisebilir, alip kullanmak lazim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kartalzafer

arkadaşlar carlson la ocean plusun ikisini de kullanıp iki ürünün de kalitesini test eden oldu mu?

merhabalar, Omega 3 konusunda, özellikle Türkiye'de Ocean'dan şaşmamanızı öneririm. Zamanında çok araştırma yaptım, tüm omega 3'leri mglarından tutun, İfos kalite onaylarına ve içerik testlerine kadar araştırdım. Aldığım en doğru ve tutarlı verileri Ocean Omegaları verdi. Sadece bu sebepten ötürü çevremdeki herkese dikkatli olmalarını, Omega 3'ün faydalarını, fakat bir o kadarda alacakları markanın önemini anlatıyorum. Sağlıklı olalım derken, sağlığımızdan olmayalım.

Sorunuzun cevabını ise sanırım vermiş oldum.
  • Bu arada yeri gelmişken, internetten alınan Omega 3'lere itimat etmemenizi öneririm. Bu tarz yerlerin garantisini firmalar vermiyor.
    bkz.www.oceanbalikyagi.com

Ayrıca eski konuları okur iken Kril Yağı ile ilgili bir kaç yazı okudum. Tamamen saçmalık ve insanların en hassas oldukları noktaları, sağlıklarından yola çıkarak, hiç bir dayanağı, bilimsel kanıtı ve klinik çalışmaları olmadan bu ürünü ülkemizde pazarlıyorlar. Son bir kaç ayımı bununla alakalı makaleleri okumakla geçirdim, sizlere tavsiyem Omega 3 ile Kril Yağını kesinlikle bir tutmayın. Omega 3 bir mucize, ve hala hala her yeni gün bioyararlanımı ile ilgili yeni birşeyler keşfediliyor.
    Kril ise bize zamanında dayatılan zayıflama haplarından farksız. Yazık, cebimizdeki paraya yazık.

• ercintemirtas kullanıcısına yanıt
    Genelde internette de eczanelerde satıyorlar.Ben bugün 10 kutu aldım faturası bir eczaneden geldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ercintemirtas

Bu arada yeri gelmişken, internetten alınan Omega 3'lere itimat etmemenizi öneririm. Bu tarz yerlerin garantisini firmalar vermiyor.
    bkz.www.oceanbalikyagi.com

Ayrıca eski konuları okur iken Kril Yağı ile ilgili bir kaç yazı okudum. Tamamen saçmalık ve insanların en hassas oldukları noktaları, sağlıklarından yola çıkarak, hiç bir dayanağı, bilimsel kanıtı ve klinik çalışmaları olmadan bu ürünü ülkemizde pazarlıyorlar. Son bir kaç ayımı bununla alakalı makaleleri okumakla geçirdim, sizlere tavsiyem Omega 3 ile Kril Yağını kesinlikle bir tutmayın. Omega 3 bir mucize, ve hala hala her yeni gün bioyararlanımı ile ilgili yeni birşeyler keşfediliyor.
    Kril ise bize zamanında dayatılan zayıflama haplarından farksız. Yazık, cebimizdeki paraya yazık.

Hocam söz konusu firma bu ürünlerin sahte olduğunu söylemiyor, sadece garanti veremeyeceklerini söylüyor. Bizim bu ürünleri internet üzerinden aldığımız yerler zaten genelde ecza depoları oluyor. Satın aldığımız ürünler orjinal Ocean Plus balık yağı tek farkı fiyatı (%50 daha ucuz)

• 
Sayfa: önceki 125126127128129
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.