Şimdi Ara

Omega 3 Balık Yağı/Şurup - Kalp ve Beyin Sağlığı (125. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
3.518
Cevap
113
Favori
373.088
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123124125126127
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam bu şurup olanin 5ml lik bir ölçeğinde ne kadar epa dha vardı?

Edit; Başka linkten buldum. Epa 740 dha 470 mg mış. Bir ölceği 2 ye bölersek güzel kombo olur sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trewdx -- 8 Aralık 2015; 16:30:06 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • trewdx kullanıcısına yanıt
    Oceanın şurubu da kapsülü de fiyat performans olarak gayet iyi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kıdemli Yarbay

Oceanın şurubu da kapsülü de fiyat performans olarak gayet iyi.

selamlar ,

hafta sonu bende sipariş vermek istiyorum.

n11, sanalpazar, gg a üyeyim.

bende sıvı ve kapsül formunu alacağım.

ama kampanya olsa daha mutlu olurum.

hafta sonuna kadar kampanya vs. olursa bilgi verebilir misiniz ??
  • yusufziya Y kullanıcısına yanıt
    Aslında şu an vodafone cepte uygulaması ile gittigidiyor 25 tllik çek şu an için güzel bir kampanya.
    Bunun dışında da olursa haber ederim mutlaka.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kRaL_1907

http://urun.n11.com/vitamin-ve-mineraller/ocean-plus-1200mg-omega-3-saf-balik-yagi-50-kapsul-3-adet-P59245027
    100/33 çekle 100 e tamamlayarak güzel olabilir

Şu çeklerden kapamadık bir türlü

• Bu linkte Omega 3 Balık Yağının Kalp Ve Beyin Üzerindeki Etkileri ile ilgili bilimsel araştırmaların yer aldığı bilgiler var.
    http://www.kadinlarkulubu.com/portal/saglik/omega-3-balik-yagi-hapinin-kalp-ve-beyin-uzerindeki-etkileri-117975.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi petek118 -- 15 Aralık 2015; 17:02:16 >
  • Omega 3 sevdalıları bu hapa bayılacak, Fox News ve CNN'de haber olmuş sanırım.

★#1 Strongest and Most Effective Omega 3 on Amazon!!★★ 70% More Effective Than Other Omega 3 Fish Oils★ Made From the Best Natural Triglyceride Fish Oil ★ A Huge 2250mg Omega 3, 1224mg EPA...
    http://www.amazon.com/Strongest-Effective-Natural-Triglyceride-Guarantee/dp/B00USQWTRS

Tek hapta 1224 MG EPA, 816MG DHA

Buda efsanelerden

http://www.amazon.com/Omega-Fish-Pills-Counts-Health-Supporting/dp/B00CAZAU62

bunlara bakınca elinizdeki haplara bakasınız gelmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 15 Aralık 2015; 20:59:56 >

• quote:

Orijinalden alıntı: MühendisMurat

Omega 3 sevdalıları bu hapa bayılacak, Fox News ve CNN'de haber olmuş sanırım.

★#1 Strongest and Most Effective Omega 3 on Amazon!!★★ 70% More Effective Than Other Omega 3 Fish Oils★ Made From the Best Natural Triglyceride Fish Oil ★ A Huge 2250mg Omega 3, 1224mg EPA...
    http://www.amazon.com/Strongest-Effective-Natural-Triglyceride-Guarantee/dp/B00USQWTRS

Tek hapta 1224 MG EPA, 816MG DHA

Buda efsanelerden

http://www.amazon.com/Omega-Fish-Pills-Counts-Health-Supporting/dp/B00CAZAU62

bunlara bakınca elinizdeki haplara bakasınız gelmez.

tek hapta degil 3 kapsulde digeri de 2 kapsuldeki miktarlar tabii ki normalllere gore yuksek orasi ayri.

• maxelll kullanıcısına yanıt
    Ha evet per serving ile karıştırdık ama Most effective diyor formu ve saflığı çok iyiymiş %70 gibi bir oran vermiş işte.
  • Arkadaşlar son 1 aydır yine omega3 kullanmadığım zamanlardaki gibi hissetmeye başladım kendimi. Acaba 1 adet kapsül yetmiyormu yada omega3 bozuldu mu.

• quote:

Orijinalden alıntı: kartalzafer

Arkadaşlar son 1 aydır yine omega3 kullanmadığım zamanlardaki gibi hissetmeye başladım kendimi. Acaba 1 adet kapsül yetmiyormu yada omega3 bozuldu mu.

Merhabalar, Omega 3 kapsüllerini ilk ne zaman kullanmaya başladınız? İlk etkilerini ne zaman ve ne olarak hissettiniz? Şimdi ki durumunuz tam olarak nedir?

Neden soruyorum? Yanlış hatırlamadıysam uzun süredir değil yakın zamanda kullanmaya başladınız. Bu tip takviyelerin ilk kullanımda büyük bir etki göstereceğini sanmıyorum. Sizin ki plasebo etkisi olabilir mi? Kullanmaya başladıktan sonra doping etkisi beklemeyin diye yazıyorum. Ayrıca günde 2 kapsülü sabah ve akşam yemekleriyle birlikte birer tane olarak alırsanız daha iyi olur kanısındayım. Örneğin ben akşam yemekleriyle birlikte 1 kapsül alıyorum. Eğer o akşam balık yiyorsam almaya gerek duymuyorum. Omega 3 kapsülleri için uzun vadede bir fayda/koruma hedefliyorum.

• Son 6 aydır düzenli olarak günde 1 adet kullanıyorum. Kendimi yorgun halsiz hissediyordum. Akşamları erken saatte uyku geliyor. Uyuduktan sonrada davul çalsalar uyandirmiyor çok derin uyuyorum
    Sabah kalkabiliyorum fakat yorgun bir şekilde kalkiyorum. Solgar 950 ile başladım faydasını gördüm. Malum fiyatı biraz yüksek ocean plus aldım 3 kutu son 4 aydirda ocean kullanıyorum. Öğlen yemekten sonra 1 kapsül alıyorum.

• quote:

Son 6 aydır düzenli olarak günde 1 adet kullanıyorum. Kendimi yorgun halsiz hissediyordum. Akşamları erken saatte uyku geliyor. Uyuduktan sonrada davul çalsalar uyandirmiyor çok derin uyuyorum
    Sabah kalkabiliyorum fakat yorgun bir şekilde kalkiyorum. Solgar 950 ile başladım faydasını gördüm. Malum fiyatı biraz yüksek ocean plus aldım 3 kutu son 4 aydirda ocean kullanıyorum. Öğlen yemekten sonra 1 kapsül alıyorum.

Yorgunluk ve halsizlik var ise Pharmaton tavsiye edebilirim ancak öncesinde bunun nedenine bakmak lazım. Önceki sayfalarda paylaşmıştım; yorgunluk, halsizlik ve hafıza sorunlarının başlıca sebeplerinden biri B12 vitamini eksikliğidir. Kan tahlili yaptırırsanız sorun kaynağı büyük oranda ortaya çıkar. Sağlık ocaklarından destek alabilirsiniz.

• B12 314 çıktı doktor herhangibir takviye ye ihtiyacın yok dedi. Omaga3 kapsülleri gunde 2 ye çıkartayim yanindada Anti oksidan kulanayim diye düşünüyorum. Birde omaga3 un markasını değiştirip başka marka mesela EFA S 1200 deneyim diye düşündüm. Ne dersiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: MühendisMurat

Ha evet per serving ile karıştırdık ama Most effective diyor formu ve saflığı çok iyiymiş %70 gibi bir oran vermiş işte.

70 % kismi etkili olmasindan ziyade daha cok 705 diger standart kapsullere gore fazla icerigi ama etkisini kendi uzerimizde deneyip gormemiz lazim :)
  • quote:

B12 314 çıktı doktor herhangibir takviye ye ihtiyacın yok dedi. Omaga3 kapsülleri gunde 2 ye çıkartayim yanindada Anti oksidan kulanayim diye düşünüyorum. Birde omaga3 un markasını değiştirip başka marka mesela EFA S 1200 deneyim diye düşündüm. Ne dersiniz?

B12 seviyesi normal sınırlarda yani B12 takviyesine gerek yokmuş.

Günde 2 kapsül Ocean plus bence yerinde olur. Zaten iyi ve tanın bir marka ayrıca fiyatıda çok uygun. Ancak daha önce dediğim gibi Omega 3 aldım diye süpermen olmayı beklemeyin. Tabii bunlar benim kişisel fikirlerim.
  • Tabiki süpermen olmayı beklemiyoruz ama illaki bir etkisi var. Sonuçta sınav zamanı kullanıpta fayda gören insanlar var. 3 gündür günde 2 kapsül ocean plus içtim daha iyi hissediyorum kendimi. Bu durum solgar kullanırken daha iyiydi. Oyüzden sordum farklı markalarida deneyip kıyaslama yapsakmi diye. En azından ifos onayli EFA S 1200 deneme bilir. Fiyat farkının çok olması normalmi?

• quote:

Tabiki süpermen olmayı beklemiyoruz ama illaki bir etkisi var. Sonuçta sınav zamanı kullanıpta fayda gören insanlar var. 3 gündür günde 2 kapsül ocean plus içtim daha iyi hissediyorum kendimi. Bu durum solgar kullanırken daha iyiydi. Oyüzden sordum farklı markalarida deneyip kıyaslama yapsakmi diye. En azından ifos onayli EFA S 1200 deneme bilir. Fiyat farkının çok olması normalmi?

Sınav zamanları bir doping istiyorsanız 1 hafta öncesinden Pharmatom kullanmaya başlayın. Oğlumdan bildiğim için tecrübeyle sabittir.

Dikkat eksikliği ve konsantrasyon için alacağınız tek vitamin.

• Omnivit memoram da gayet etkili.

• 
Sayfa: önceki 123124125126127
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.