Şimdi Ara

Olympus 2014 itibarı ile m43 üretimini sonlandıracağını duyurdu !!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
269
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir-iki başlıkta bunun göründüğünü, olabileceğini söylemiştim. Beklediğimden erken geldi tabi haber !
    -
    Kaynak :http://www.olympus.co.jp/jp/news/2013a/endofm43roadmap.jsp

• Fena

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 Nisan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Falcılık mı yapsam ne... Bundan 1 yıl kadar evvel de 4/5 başlıklarından birinde Olympus 4/3 işini bırakıyor gibi görünüyor, hiçbir şey üretmiyor ve yol haritasında da görünmüyor dedim. Konudaki bir arkadaş lafı nerelere götürdü. İşte Canon son 1 yılda FF üretmemiş diye üretmeyecek mi dersin o zaman vb. alakasız şeyler. Geçenlerde Olympus'un 4/3 sınıfında yeni bir şey gelmeyeceği haberini görmüştüm ! Fakat bazen de haklı çıkmak hiç hoş olmuyormuş meğer !..
  • Hıaaa !
    1 Nisan idi tabi :)
  • Kimse sallamamış bile. BU daha vahim bir durum
  • Sayfa acilmiyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Başlığı okuyunca sistem değiştirme planı yapmaya başladım hemen Ama doğru değilmiş Allah'dan.
  • Konuyu çok geç açtım. Dışarlarda idim, saat 23:00 da açınca konu biraz ölü doğdu tabi. "ozturert" de erken uyarı sistemi gibi görev yapınca :) büsbütün konu gebermiş oldu.
  • Yüreğim ağzıma geldi bir an. Artık bizim ekipmanlar torunlara kalır diye düşünmeye bile başlamıştım ki oztuert sağolsun
  • Kamerayı alalı 1 hafta olmadı desteği gitti hay şansımın diyorumki ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Friedrich Engels -- 2 Nisan 2013; 18:21:22 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.