Şimdi Ara

ÖLÜYORDUM çok fazla içeceği birbirine karıştırdım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
229
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dün akşam bir hırs uğruna içtiğim şeyleri anlatmak istiyorum.

Öncellikle dün 6-8 arası futbol maçından sonra eve geldiğimde 1-2 litre su içip akşam yemeğine oturmuştum. Akşam yemeğinde patates tavuk sulu yemek vardı ama çoğunlukla içinde patatesten çok tavuk suyu vardı hepsini yedim akşam abimlerle kahvede batak oynayalım dedim. Batağı hesabına oynadığımız için her el daha da pisleşmeye başladı .Hesabı son iki ödeyecekti. İlk olarak türk kahvesi içtim sonradan 3. ve 4 . ile aramı açınca daha çok şey içmeye başladım. Birinci ile hemen hemen puanımız aynıydı içecekler bedava olacağı için arka arkaya gazoz fb içecekler söylemeye başladık. 2. olarak kahveden sonra 1 gazoz almıştım bitmeden yine bedava olacak diyerek bir de ayran içtim. Ayrandan sonra bir gazoz daha içtim. 3. ile 4. artık bize ne dediler neler söylediler . İki el üst üste 1 ile ben batınca oyun uzadı 1 gazoz daha içtim . Sonra batak eli bitti bir iki kişi kalktı sonra Pis yedili oynamaya karar verdik.

Yeni oyun yeni hesap olacağı için yine 1 gazoz söyledim . Arka arkaya 3 kez bitmeme rağmen artık daha fazla bir şey içemedim ve son söylediğim gazozu birazını içtikten sonra abime geri verdim. Oyun bitti bundanda hesap ödemeden bitirmiştim.
    Pis yedili güzel geldi 7 ellik ikinci bir oyun daha oynadık. Birinci elde birşey içmediğim için kahveden double nescafe söyledim. Gecenin 3 olduğu için kahvecide biraz kafası güzeldi suyu kaynatmak zor geldi kahvemi içemedim. Şimdi düşünüyorumda iyi ki içmemişim. İkinci pis yedili de de hesap ödemeden kalktım ve bunca şeyi beleşe içmiş oldum.

Sonra eve geldim akşamları tok karnına içmem gerek tansiyon ve böbrek hapını karnım sırf gazoz ayran kahve doluyken bir bardak suyla içtim ve yattım. Gece 4 buçuk ta yatmıştım . Yatakta karnımın gurultularıyla uyudum . Sabahın 9 da karnımda acı bir his ile uyandım. Allahım nasıl ağrıyor boğazımda şişti iki büklüm yatıyorum yatakta ayağa kalkamıyorum 3 saatir de uyuyamıyorum konu açayım dedim önerileriniz neler neler içersem midem rahatlar

Özet: akşam 8 den gece 4 kadar : 2 litre su , çorba , türk kahvesi ,gazoz, ayran, gazoz , gazoz , 1 gazoz daha ve 1 bardak su

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi galapagoskaplumbağası -- 6 Eylül 2015; 12:04:36 >

• Bir dahaki denemende başarılar
  • Kusmaya çalış, olmazda bol bol geyir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gazozlu olsun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ülkenin özetisin şuan.beleş uğruna bilinç kaybı

• Bizimde böyle bir belesci arkadaş vardı bugün helvasını yiyecez

• Öyle beleş uğruna pislik yaparsan böyle olur

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: mobilephone

Ülkenin özetisin şuan.beleş uğruna bilinç kaybı

+1

Normalde beleşciliği bu kadar abartmazdım ama1. olan kahveciye abi 1 gazoz dediğinde beleş diyerek abi iki olsun dedim hep o ne içtiyse bende ondan içtim. Birinci benden 2 gazoz 1 ayran fazla içti ama pis yedilide hesabı ödedi

• geçmiş olsun onlar içtiklerinden değil günümüzde olan yaygın virüs.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MehmetAbi.

Kusmaya çalış, olmazda bol bol geyir

Hocam öneriniz için teşekkürler. Zaten çok fazla geyiriyorum bayağı rahatlatıyor içimde bir kusma isteği var ama doğuştan zaten bademciklerim büyük. Şimdide bademciklerim şiş olduğundan zaten sadece nefes alabiliyorum azıcıkta sıvı tüketebilirim. Kusarsam hepsinin boğazımda kalacağından korkuyorum . İki büklüm yatıyorum saolsun ailem yardımcı oluyor karnıma bir kuşak bağladırlar. Kuşağı ütüyle üzerinden geçip ısıttılar çok iyi geldi boğazımda sarılı , 3 pike battaniye altına girdim biraz terlemek istiyorum.
  • Etkisi geçti ölmedim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.