Bildirim
Ölümün Sesi
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
flowları çalıntı beğenmedim puanım 2
_____________________________ -
Yapma kanka haksızlık ediyosun , sana bu haraketinden dolayı puanım 0 kanka _____________________________
Didier Yves Drogba Tébily
#11 -
aynı isimde benım arkadasımda yapmıştı sevmıstım biraz
http://www.myspace.com/sabizecsad
ölümün sesi diye güzel bakın bu daha iyi_____________________________ Ryzen 1600AF 4.2 / Gigabyte B450 Gaming X ATX / Crucial Cl14 /14/18/14 3466 2x8 / RX5700XT Gaming X / Samsung Evo 860 500GB / Dark Guardian Kasa / Sharkoon 650w80Plus / AOC 24G2U / K55 Corsair Klavye / Logitech G402 Hyperion fury / Arctic Freezer 33 Esports Edition -
Güzelmiş müzik xibit papparaziden alıntı ama.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anarsizm -- 29 Ekim 2009; 12:39:40 >_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: SeRo-34
Yapma kanka haksızlık ediyosun , sana bu haraketinden dolayı puanım 0 kanka
Sen havalanma, ben seni çok kötü indiririm aşağıya..Sana bir yazarım, sana bir cümle yazarım, bir kenefte bir de yatarken unutmazsın o cümleyi.
_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: LsR
quote:
Orijinalden alıntı: SeRo-34
Yapma kanka haksızlık ediyosun , sana bu haraketinden dolayı puanım 0 kanka
Sen havalanma, ben seni çok kötü indiririm aşağıya..Sana bir yazarım, sana bir cümle yazarım, bir kenefte bir de yatarken unutmazsın o cümleyi.
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X