Hayatımda duyduğum en saçma şey.İnsan bile böylesi kurumu hak etmiyor.Bir de ölümden çok ölüm tatavasının varlığı da var tabi.Dinlerin,mitlerin,sanatın yüklediği anlamlar süslemeden başka bir şey değil.Midem bulanıyor.Mekanistler ve absürtistler bu konuda haklı.Bozulunca ölüyorsun ama asıl dandiklik bu değil.İnsanın kafasında büyüttüğü ve tanrısallaştırdığı bütün değerlerin ara sıra akla geldiği özelleşmiş et parçasının elinde olması dandikliği derinden hissettiren esas şey.Hani tanrıydın hani senden başkası yoktu.Noldu ? Postmodernizm hiç değilse daha cool < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zodion -- 3 Haziran 2021; 11:22:55 > |
Ölümün dandikliği

-
-
Sonuç olarak ölüm bir gerçek, tüm canlılar ölecek.
-
Hayalim ölüm kelimesinin kaldırıldığı.İnsanların istediği zaman kendilerini ''kapatabileceği'' bir dünya kurmak
-
İslamı felsefe sandığın için bocalayıp duruyorsun
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bloğymu kaldırın hocam size hak verdiğimi yazamıyorum
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Başbilen
Bloğymu kaldırın hocam size hak verdiğimi yazamıyorumKonu hakkında düşüncen varsa duymak isterim
-
-
Hep aklımdaydı hocam kimsenin ölmediği kişlerin sadece belirli bi süre kendini kapatıp sonra yine açabildiği bir dünya gerçekten harika olurdu
quote:
Orijinalden alıntı: Başbilen
Hep aklımdaydı hocam kimsenin ölmediği kişlerin sadece belirli bi süre kendini kapatıp sonra yine açabildiği bir dünya gerçekten harika olurduÖyle tabi.Şu an sadece tiksinti hissediyorum
-
Ölüm bana huzurlu geliyor. Tabii ahiret inancı olmamak şartıyla. Ölüyorsun ve her şey duruyor. Düşünmüyorsun. Hareket etmiyorsun. Hatırlamıyorsun, dert etmiyorsun. Yok olmanın güzelliği içinde kayboluyorsun. Sonsuz ihtimaller arasına tekrar dönüyorsun.
-
Benim en büyük hayalim öldükten sonra sonsuz rüya alemimde yaşamak
...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musetea -- 5 Mart 2022; 23:50:0 > -
aksine ne güzel şey
düşünsene seni düşünen gözetleyen birileri var ve senin bu dünyada daha fazla kalıp çile çekmene razı olmuyor
seni öldürerek kurtarıyor
-
quote:
Orijinalden alıntı: CeyKalDaaksine ne güzel şey
düşünsene seni düşünen gözetleyen birileri var ve senin bu dünyada daha fazla kalıp çile çekmene razı olmuyor
seni öldürerek kurtarıyor
Yaşam schopenhauerın söylediği gibi sonsuz acıdan ibaret değil.Birçok duygunun toplamı.Yaşamı olumluyorum.Toplu intihar tasarısı hala aklımın bir köşesinde tabi
-
quote:
Orijinalden alıntı: musetea...
İnsanların ölme şekilleri bana sefilce geliyor.Orada ki güzelliği bulamıyorum
-
quote:
Orijinalden alıntı: Zodionİnsanların ölme şekilleri bana sefilce geliyor.Orada ki güzelliği bulamıyorum
Alıntıları Göster...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musetea -- 5 Mart 2022; 23:50:12 > -
Yaşam ve ölüm, her ikisi de varoluşsal kabuslardır.
-
Çeşke ölünce dünyayı izleyebilseydim, sırf ben demiştim amk demek için
Gerçeği evrende izlenmesi gereken daha ilginç uygarlıklar vardır ama toprak çekiyor işte
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4D62BFE91 -- 4 Haziran 2021; 3:9:31 > -
-
Herşeyimiz bir koddan ibaret. Düşünme yetisi bile bir algoritma. Ölüm belki de ileride tedavi edeceğimiz bir hastalık.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Benzer içerikler
- atarax kullananlar yorumları
- playstation cafe
- kulak memesinde beze
- kapıda kaldım nasıl açabilirim
- tuzsuz peynir
- penis nakli
- en ilginç rekorlar
- dünyanın en büyük vinci
- telegram indirim
- prompt mühendisliği nedir
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X