Şimdi Ara

Ölümü düşünüyorum..

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
241
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar yaklaşık 8 ay önce benim amcamın hanımı vefat etti. birden bire öldü aniden öyle ölümcül bir hastalığı yoktu. o olaydan sonra ben her gece yatağa girip kafamı yastığa koyduğum zaman sık sık ölüm aklıma geliyor acaba ölüm nasıl bir şey acaba sıra kimde benim annem-babam kardeşlerim sevdiğim biri ölürse ben ne yaparım nasıl yaşarım gibi şeyler aklıma geliyor ve bu düşünceler genelde gece yatmak üzereyken aklıma geliyor sizlerede böyle bir şey oluyormu acaba ???

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    * 87 Modifiye Kartal * Alçak Amortisör * 5+1 Subwoofer * İmitasyon Altın Zincir * Düşük Bel Diesel 501 * 162 Adet Turkish Undergraund Rap Mp3 * Freebag * Köpek Öldüren Redboys Parfum * Egos Jöle *
  • Valla kardeşim benimde 2 haftadır düşündüğüm şey bazen yolda giderkende aklıma gelir ben ne yapıyorum niçin dünyadayız gibi düşünceler oluyor belki Allah ondan uzaklaştıgımız için bize uyarıda bulunuyor ona yaklaşmamız için.Namaza cumadan cumaya gidiyorum 5 vakite başlamam lazım diyorum artık.

• Dedem öldüğünde ki ;ben de senle ayni seyleri hissettim dedem de aniden oldu . Travmatik bir olay bu olumu dusunmen bence hem de guzel bir sey ölümü düşünmeyerek su dunyada kotuluk yapan milyonlarca insan var. Atlatirsin dua et namaz kil. En olmadi psikiyatriye git bir sure sonra sonucta olucez niye yasiyoruz falan diye dusunursun.

evet travmatik bir durum... ben zaten dermansız depresyon hastasıyım yaklaşık 11 senedir psikolojik tedavi görüyorum bilmiyorum bu sorunu nasıl çözerim yada atlatırım uzun yıllar antidepresan kullanıyorum ... :( :(

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.