Şimdi Ara

ÖLÜMDEN DÖNENLER Bİ GELSİN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
211
Cevap
19
Favori
5.655
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar aranızda illaki ölümle burun buruna gelmiş olanlarınız vardır hikayeleri alalım

Ben ve ailem trafik kazasında ölümle yüz yüze gelmiştik ailecek (allah korusun) tırın altında kalıyoduk
    ama yılların söförü şener dede sayesinde kazayı atlattık tabi tır şöförü atlatamadı aşırı hızın kurbanı oldu ve olurken az daha bizide yanında götürüyordu....
    Etkilerine gelicem tabiki ölümle yüzyüze kaldıktan sonra insan piskolojisi çok kötü etkileniyo ama bende herhangi bi etki bırakmadı o anın şokunu hala hatırlıyorum ama üzerimde hiçbi etkisi yok.....

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

(CPU)AMD Ryzen 7 3800X 3,9GHz 36MB _ (MSB)MSI B450-A PRO MAX _ (GPU)MSI GeForce GTX1080Ti ARMOR 11GB _ (RAM)Crucial 28GB Ballistix DDR4 3600MHz _ (PSU)Thermaltake 700 Watt psu _ (SSD) SAMSUNG EVO PLUS SSD 256GB _ (CASE) COUGAR PANZER-G GAMING SİYAH KASA _ (MAUSE)THERMALTAKE TT ESPORTS BLACK GAMING
  • Hava alanındaydık abimi Londra'ya uğurluyoduk sonra kuzenimle hava alalım dedik piste indik yolun ortasında bi baktım uçak geliyor meğersem ora runwaymiş rayban gözlüğümün ışığından olacakki pilot fark etti son anda yukarı çekmiş levyeyi 15 cm gibi bir farkla uçağın tekeri sıyırdı.

Orijinalden alıntı: Clint Sexwood

Hava alanındaydık abimi Londra'ya uğurluyoduk sonra kuzenimle hava alalım dedik piste indik yolun ortasında bi baktım uçak geliyor meğersem ora runwaymiş rayban gözlüğümün ışığından olacakki pilot fark etti son anda yukarı çekmiş levyeyi 15 cm gibi bir farkla uçağın tekeri sıyırdı.

Sandalyeden düştüm

Hava alanındaydık abimi Londra'ya uğurluyoduk sonra kuzenimle hava alalım dedik piste indik yolun ortasında bi baktım uçak geliyor meğersem ora runwaymiş rayban gözlüğümün ışığından olacakki pilot fark etti son anda yukarı çekmiş levyeyi 15 cm gibi bir farkla uçağın tekeri sıyırdı.

ciddimisin :)

(CPU)AMD Ryzen 7 3800X 3,9GHz 36MB _ (MSB)MSI B450-A PRO MAX _ (GPU)MSI GeForce GTX1080Ti ARMOR 11GB _ (RAM)Crucial 28GB Ballistix DDR4 3600MHz _ (PSU)Thermaltake 700 Watt psu _ (SSD) SAMSUNG EVO PLUS SSD 256GB _ (CASE) COUGAR PANZER-G GAMING SİYAH KASA _ (MAUSE)THERMALTAKE TT ESPORTS BLACK GAMING
  • Baya yokuş bi yerden bisiklet sürerken en son direksiyon hakimiyeti kontrolümden çıkmıştı çok ufak frene basmamla birlikte takla atmıştım kaburgam direğe vurduktan sonra ters takla atıp yerde sürüklendim bi süre ayağa kalkamadım inançlı biri sayılmam ama o an baya dua falan ettiğimi hatırlıyorum bi yerim kırılmamıştır umarım veya iç kanamadan vb. ölmem diye mucizevi bir şekilde 1 saat sonra hiçbir şey yokmuş gibi kalktım ufak sıyrıklarla düşmanımın başına gelmesin

O gün çekilen MR larımı falan hala saklarım anı olsun diye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haciragipdayi -- 10 Ağustos 2012; 22:28:14 >
  • liseye gittiğim zamanlardı... Okuldan geliyordum ve tren yolundan geçerken, bir süre tren yolundan yürümek istedim.. tam o sırada tren geliyormuş ama ben hiç fark etmemiştim... sonra bir tane adam koşarak tren geliyor diye bağırdı beni hemen yoldan çekti... yoksa tren bana aniden çarpacaktı yemin ediyorum adam hayatımı kurtardı resmen
  • Irakdaydım 1 metre yanımda canlı bomba patladı.
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Doğalgaz bacasına tuğla düşmüş, bacayı kapatmış. Doğalgazdan zehirlenmiştik, annem ve ben az kalsın ölüyoduk.
    Bu da böyle bi anım işte.
  • yolda giderken araba kaydı sağa sola savrulduk ucuruma tam ucuruma düsücekken araba durdu son anda gercektir bu geceydi cok korkmustum hala korkuyorum yüksek yerlere arabadayla cıkmaktan

Orijinalden alıntı: JAMESx

liseye gittiğim zamanlardı... Okuldan geliyordum ve tren yolundan geçerken, bir süre tren yolundan yürümek istedim.. tam o sırada tren geliyormuş ama ben hiç fark etmemiştim... sonra bir tane adam koşarak tren geliyor diye bağırdı beni hemen yoldan çekti... yoksa tren bana aniden çarpacaktı yemin ediyorum adam hayatımı kurtardı resmen

verilmiş sadakan vrmış hocam

• Bisikletle duran arabaya çarpmıştım.O günden beri sırat köprüsünden yazıyorum.

Orijinalden alıntı: cowboy-12

Irakdaydım 1 metre yanımda canlı bomba patladı.

ve sen hala yaşıyorsun

İkinci;
    Bisikletle yokuştan ellerimi salmış bir şekilde inerken büyükçe bir taşın üzerinden geçtim.Dengemi kaybettim bisikletten son anda atladım bisiklet yol kenarındaki uçurum gibi yerden uçtu.

Üçüncü;
    Aynı yokuştan bisikletle hızlıca iniyordum yolun sonu viraj.Ekmek kamyonu hızlıca fırladı o anda refleksle arka freni sıktım park etmiş 2 araba arasına bisikletin anca girebileceği kadar yere yanlaya yanlaya girdim arkadaşlarım dk demeye başladı ondan sonra.

Dördüncü;
    Bisikletin üzerinde merdivenin en başında arkadaşla konuşuyordum.Geri çıkmak istedim ayağım pedala takıldı bisiklet birden ileri atıldı.15 basamak yuvarlandım kenarda bir çukura düştüm.

Beşinci;
    l
    l Bina
    l_____

şu şekilde bir yer düşünün.Binanın dibinden yola adımımı attım.Bir şey fark ettim geri adım attım.O anda burnumun dibinden binaya neredeyse sıfır bir araç geçti vınn diye rüzgarı yüzümde hissetmiştim.Yol diye bahsettiğim yer arayol kırk yılda bir araba geçer.

Altıncı;
    Arkadaşın kullandığı canavar taşı patladı.Anlık kafamı çektim parçası sol yanağımı çizerek geçti.Ölmesem bile bir gözümü kaybedebilirdim.

Yedinci;
    İşyerinde vinlçle malzemeyi taşyorlar o anda ben de başka bir parça almak için ilerliyordum.Bir bağrış duydum dış kapıya doğru koşmaya başladım ne olduğunu anlamadan.Vinçle taşınan malzeme gümm diye yarım metre kadar arkama düştü.

Sekizinci;
    Reserved

Edit:Az önce bir tane daha hatırladım.Başka hatırlarsam editlerim.Hepsi kronolojik sırasındalar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi This_is_Heavy -- 10 Ağustos 2012; 23:01:40 >

Ben ateşin yaktığını ne kitaplardan ne de büyüklerimden öğrendim. Elimi soktum ve yandı. "Ahh.Bu yakıyor!" dedim. Çok iyi öğrendim.

1978 Ford Taunus 1.6 GL - 1990 Tofaş Kartal - 2004 Opel Corsa 1.0 Ecoclub - 2006 Fiat Palio Van Active 1.3 Multijet - 2008 Linea 1.3 Multijet

• quote:

verilmiş sadakan varmış kardeş.

Orijinalden alıntı: R.Korkmazz

quote:

verilmiş sadakan varmış kardeş.

Valla öyle oldu ama şansızlık işte hiçbir kameranın görüş açısına girmemişim bir kayıt filan olsa şimdi ünlüydüm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Clint Sexwood -- 10 Ağustos 2012; 23:07:25 >

bu arabadan çıkıp ilk iş sigara yaktım. kemerim bile takılı değildi, benim oturduğum (ön yolcu koltuğu) yerden ağaca vurduk caddebostanda.

pek bi etkisi olmadı sonra ki hayatıma.

Orijinalden alıntı: This_is_Heavy

İlk;
    5 metre yüksekten bisikletle çakıldım.2 kolum bilekten kırıldı.Bir hafta hastanede yattım.

İkinci;
    Bisikletle yokuştan ellerimi salmış bir şekilde inerken büyükçe bir taşın üzerinden geçtim.Dengemi kaybettim bisikletten son anda atladım bisiklet yol kenarındaki uçurum gibi yerden uçtu.

Üçüncü;
    Aynı yokuştan bisikletle hızlıca iniyordum yolun sonu viraj.Ekmek kamyonu hızlıca fırladı o anda refleksle arka freni sıktım park etmiş 2 araba arasına bisikletin anca girebileceği kadar yere yanlaya yanlaya girdim arkadaşlarım dk demeye başladı ondan sonra.

Dördüncü;
    Bisikletin üzerinde merdivenin en başında arkadaşla konuşuyordum.Geri çıkmak istedim ayağım pedala takıldı bisiklet birden ileri atıldı.15 basamak yuvarlandım kenarda bir çukura düştüm.

Beşinci;
    l
    l Bina
    l_____

şu şekilde bir yer düşünün.Binanın dibinden yola adımımı attım.Bir şey fark ettim geri adım attım.O anda burnumun dibinden binaya neredeyse sıfır bir araç geçti vınn diye rüzgarı yüzümde hissetmiştim.Yol diye bahsettiğim yer arayol kırk yılda bir araba geçer.

Altıncı;
    Arkadaşın kullandığı canavar taşı patladı.Anlık kafamı çektim parçası sol yanağımı çizerek geçti.Ölmesem bile bir gözümü kaybedebilirdim.

Yedinci;
    İşyerinde vinlçle malzemeyi taşyorlar o anda ben de başka bir parça almak için ilerliyordum.Bir bağrış duydum dış kapıya doğru koşmaya başladım ne olduğunu anlamadan.Vinçle taşınan malzeme gümm diye yarım metre kadar arkama düştü.

Sekizinci;
    Reserved

Edit:Az önce bir tane daha hatırladım.Başka hatırlarsam editlerim.Hepsi kronolojik sırasındalar.

Adam Bisikletle beraber yaşıyor onla ölecek:)

• e-5 in kenarından yürürken kaza sonucu yoldan fırlayan araba bana çarptı araçla birlikte 4 metre aşağı uçtum.sol ayak fibula kemiğim üçe bölündü her tarafım çizik içindeydi.kaza bundan tam bir yıl önce 6 ağustosta meydana geldi.

Orijinalden alıntı: nirvana08

quote:

Orijinalden alıntı: This_is_Heavy

İlk;
    5 metre yüksekten bisikletle çakıldım.2 kolum bilekten kırıldı.Bir hafta hastanede yattım.

İkinci;

Üçüncü;

Dördüncü;

Beşinci;
    l
    l Bina
    l_____

Altıncı;

Yedinci;

Sekizinci;
    Reserved

Adam Bisikletle beraber yaşıyor onla ölecek:)

İlk dört 10 ile 13 yaşım arasında yaşandı.Gerisi de son bir sene içinde.Şimdi aklıma geldi de geçen sene tavanın çimentosu omzuma düştü alçıya alınmıştı.Bir keresinde de lise zamanıydı otobüse yetişmeye çalışırken yol çalışması olan yerden geçmiştim kepçeyle kaya kaldırmışlar altından geçtim kaya yere düştü adamlar bağırıyodu ben devam ettim yoluma.

Daha vardır da aklıma gelmiyo

Ben ateşin yaktığını ne kitaplardan ne de büyüklerimden öğrendim. Elimi soktum ve yandı. "Ahh.Bu yakıyor!" dedim. Çok iyi öğrendim.

1978 Ford Taunus 1.6 GL - 1990 Tofaş Kartal - 2004 Opel Corsa 1.0 Ecoclub - 2006 Fiat Palio Van Active 1.3 Multijet - 2008 Linea 1.3 Multijet

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.